Last news in Fakti

18 Май, 2024 23:20 1 947 6

Нумеролог: Бъдете егоисти, тази година това не е нещо отвратително

  • астрология-
  • зодии-
  • нумерология

Тежка година чака козирозите, заяви астрологът Михаил Ковачев

Нумерологът и астролог Михаил Ковачев сподели кои зодиакални знаци ще бъдат най-успешни през оставащата част на 2024 и ще даде ли годината повече деца на България пред репортер на Plovdiv24.bg.

"Драконът е триглава огнедишаща змия. Непрекъснато правя справки с времето назад. Едно време, когато нашите майки, баби и дядовци са се старали, за да раждат повече деца, защото е била необходима по-голяма човешка ръка. Сега нашата грижа е да родим поне трето си дете, за да се даде превес на нацията. При едно дете сме изчезващи. При две деца само възпроизвеждаме себе си и партньора, едва третото дете дава превес", каза Ковачев пред нашата камера.

Той разказа кои зодии да внимават през тази година.

"Нашата сила се заражда в мига на проплакване на бебето или нашия асцендент. Ние сме съчетание от асцендент и зодиакален знак. Той е движещият фактор, който помага от раждането човека до върха, неговите медиум цели до 35-та година, а после асцендентът става основният фактор"

Ковачев уточни, че двойните знаци (например съчетание овен и овен) имат огромни шансове за успех тази година.

"Козирозите ще имат тежка съдба, кармично да преминат през цялата година. Козирозите трябва да са устремени и да не очакват по лекия начин и път да мине времето им. Огнените значи ще се справят, защото драконът е огнедишащ. Няма нужда да подбират средствата, но ще успеят. Въздушните знаци трябва да внимават, защото изпадат в екзалтация. Земните знаци ще бъдат достатъчно приземени. Например телците могат да постигнат златната си среда, но не по-бързия начин. Бързината на телеца е фактор за неуспех. Водните такива ще успяват с лекота."

Ковачев даде съвет на хората за предстоящите месеци през 2024 година.

"Всичко в пространството има своите норми. Когато решим да ги прекрачим, може само да грешим. Тази година трябва да бъдем целеустремени. Влюбени в себе си. В тази година егоизъм не означава отвратителна дума. Нашето Его, повдигнато горе до слънцето и оттам, колкото повече сбъднати човешки души има, толкова по-сбъднато е обществото в което живеем."


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ирена Димитрова,протежето на Простокиро

    2 1 Отговор
    Изгони в превишение на пълномощията и, по устно нареждане от парапетлена, 70 служители на руското посолство и днес мърсува с началника на военното разузнаване Венелин венев, който напусна семейство и 2 деца преди 2 години..
  • 3 Ретрограден Меркурий

    2 0 Отговор
    Няма ли и прогноза за изборите? Или за тотото?

    Коментиран от #5

  • 4 СМЕХОРИИ

    1 0 Отговор
    А ти вместо да успокоиш хората, които дръзнат да прочетат статията, ги хвърляш в негативни размисли
  • 5 бай Данчо

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ретрограден Меркурий":

    Аааа, това са вече сериозни нещо и човекъ-нумеролог не се занимава с това
  • 6 Гост

    1 0 Отговор
    От егоизъм сме на този хал. Общество не се гради, а се руши с егоизъм.