Last news in Fakti

7 Май, 2024 13:46 1 155 2

Заводски тунинг за най-новото комби на BMW

  • bmw-
  • 5 series-
  • i5-
  • m performance

5 Series Touring и i5 Touring получиха M Performance елементи

Заводски тунинг за най-новото комби на BMW - 1

BMW представи нова гама от M Performance части, специално създадени за най-новите модели 5-Series Touring и i5 Touring. Верни на идеята на M Performance, карбоновите влакна заемат централно място в този пакет, подобрявайки както естетическото очарование, така и динамичните качества на 5-Series Touring и i5 Touring.

Заводски тунинг за най-новото комби на BMW

Започвайки отпред, главен акцент е трикомпонентният карбонов преден сплитер на M Performance. Продължавайки темата за въглеродните влакна, новите капачки на страничните огледала и уширенията на страничните прагове украсяват страните, допълнени от опционалните акцентни ивици Frozen Black, проследяващи линията на автомобила, заедно с M Performance стикери за страничните прагове. В задната част впечатление прави смелият дифузьор от въглеродни влакна. За да завърши визуалната трансформация, BMW предлага квартет от забележителни дизайни на джанти с размери от 19 до 21 инча.

Заводски тунинг за най-новото комби на BMW

В купето третирането на M Performance продължава с набор от щателно изработени подобрения, включително алуминиеви лайстни на праговете на вратите, стелки за пода, украсени с контрастни шевове и кожени кантове. Промените се допълват от педали от неръждаема стомана, поръчков ключодържател, изработен от Alcantara и кожа, и за окончателен завършек - карбонова капачка на резервоара за гориво.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пилот на Ферари

    5 3 Отговор
    Явно никой не го купува .
  • 2 Заводски тунинг

    0 5 Отговор
    Сиг?нин без бмв е като каруца без кон