Last news in Fakti

6 Май, 2024 14:31 1 067 32

Даниел Митов, ГЕРБ: Експериментите и "сглобките"трябва да приключат

  • даниел митов-
  • избори

"Трябва да убедим хората, че е необходимо да отидат до урните", коментира още водачът на листата

Даниел Митов, ГЕРБ: Експериментите и "сглобките"трябва да приключат - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

ГЕРБ-СДС направи всичко възможно България да има стабилен кабинет, който да води страната по пътя на необходимите реформи, но истината е, че експериментите и "сглобките" трябва да приключат. Това каза днес водачът на листата на коалицията във Варна Даниел Митов след регистрацията ѝ в Районната избирателна комисия.

Митов допълни, че "некоалиционните" им партньори са избрали да съборят стабилния кабинет, въпреки компромисното съгласие на ГЕРБ-СДС на какви ли не "ротации и екзотики". Митов изрази надежда, че българите са успели да си направят изводите и на 9 юни ще направят избор, който да позволи да се формира стабилен кабинет.

"Трябва да убедим хората, че е необходимо да отидат до урните", коментира още водачът на листата.

Според него, дори в момента да има известно униние, когато наближи денят на вота, българите ще направят своя избор и активността няма да е толкова ниска, колкото се предрича сега.

Митов изрази увереност, че след 9 юни българите няма да получат "още веднъж от същото". Няма причини да позволим експериментите без коалиционно споразумение, без ясно и пропорционално разпределение на отговорностите, да продължат, допълни той.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баба Кунев

    12 21 Отговор
    Проблема не в "сглобката", а това че е сглобена от шарлатани
  • 2 Това

    16 2 Отговор
    не е ли дежавю?
  • 3 Последния Софиянец

    15 10 Отговор
    Вчера заловихме един от вандалите на войнишката костница в Лозенец.Полицията го пусна а нас глоби защото чистим костницата с питейна вода.Глобиха и Фантастико от който взимахме вода.Ето в такава държава живеем.
  • 4 Българка

    35 2 Отговор
    Определено лъжите и наглостта са в основата на политиката на ГЕРБ. Истината е, че ГЕРБ под ръководството на Борисов и натиск от страна на тлъстия Намагнитен ни тласнаха към предсрочни избори, за да стопират при ясни правила и срокове избора на регулатори, реформи в службите и съдебната система. И колкото да се напИнят да опровергаят тези факти, нормалните избиратели не им вярват.

    Коментиран от #20

  • 5 Жоро

    14 10 Отговор
    Изборите са неизбежни, тъй като България ще трябва да се преустройва след пробива на Орбанистите на 9 юни и победата на Тръмп на 5 ноември.
  • 6 Българин

    26 4 Отговор
    "Даниел Митов, ГЕРБ: Експериментите и "сглобките"трябва да приключат." Лъжец. Или ще има нова сглобка (в случай че така ви заповядат господарите ви от Козяк), или вашият вожд ще продължи да управлява чрез служебен кабинет (нещо срещу което уж се бореше чрез конституционните промени).
  • 7 Гербер

    10 15 Отговор
    Бойко спаси евроизборите, които ако не бяха 2 в 1, щяха да направят национален рекорд по ниска избирателна активност - под 20%
  • 8 Нено

    9 22 Отговор
    Сорос и “Америка за България“, както и Посолството, ще са много недоволни от резултата на Кирчовците. Ще се окаже, че са заложили на куц кон.
  • 9 Експериментите

    26 2 Отговор
    на вашия Бою и шайката с България и с българските граждани , при това повече от десетилетие експерименти и грабене ! И то НЕЗАБАВНО трябва да приключат ! Никакъв шанс повече !
  • 10 Фактъ

    30 3 Отговор
    Герберастките плъхове изпълзяха от каналите .
  • 11 Аз...

    22 5 Отговор
    Крайно време е да се гушнете официално с МАГНИТСКИ и да продължите да грабите ОФИЦИАЛНО
  • 12 Така е

    22 2 Отговор
    дпс=гроб=бсп=мафия, време е да ги спрем!

    "Не закачайте мафията, че ще настане хаос"
    Дани Каназирева. .... а.к.а Здравка

    Коментиран от #16

  • 13 обективен

    30 3 Отговор
    А на депутатите от ГРАБ , бъдещето им е само в затвора за по 10 год и никъде другаде !!

    Коментиран от #22

  • 14 Алигатора

    20 4 Отговор
    Сглобката е коалиция Магнит . Тиквата , Дебелият и Славун Трифонов .
  • 15 ха ха

    13 2 Отговор
    " необходимите реформи " за КОЙ кой , и благоденствието на мутро капитализма и фашизирането на територията , а не , благодаря
  • 16 поправка

    11 4 Отговор

    До коментар #12 от "Така е":

    "Не пипайте организираната престъпност, ще настане хаос"
    Дани Каназирева. .... а.к.а Здравка
  • 17 хммм

    13 3 Отговор
    Ами гласувайте оставка на кабинета "Главчев"!
  • 18 Вярно

    17 3 Отговор
    Ще приключат като се разкарате от политическата сцена. Вредни сте за България. 12 години нищета и крадене, това ви беше управлението.
  • 19 Самото ГЕРБ-СДС е сглобка

    14 2 Отговор
    Мито хаирсъзина.
  • 20 бай благой

    3 13 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    Центовче за разпада на сглобката е виновни Киро лъжата и Кокорчо крадеца те искаха цялата държава за тях
  • 21 ДО МАРИЯ АТАНАСОВА

    12 1 Отговор
    МИЧЕ ТОЗИ ЗАВЪРШЕН ДЖЕНДЪР НЯМА ЕДИН ДЕН ТРУДОВ СТАЖ КАКВО НИ ГО ПРОБУТВАШ .
  • 22 А НА ТОЗИ

    8 1 Отговор

    До коментар #13 от "обективен":

    В БУРГАСКИЯ МЛАДА БУЛКА С ПРЯКОРА /СЮ / И МАНГАЛТИ НА ОПАШКА.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 сглобка 2

    3 1 Отговор
    Приключват до изборите .После пак се сглобявате като досега и прецаквате тъпунгерите.Слушайте какво ви приказвам а не какво правя досега.-мотото на коалицията сглобка.
  • 25 рабетеща схема сред примати

    8 1 Отговор
    Явно спешно им трябват избиратели без памет.
  • 26 рачко пръдлето

    9 0 Отговор
    "Мъдра" е Къдравата Сю!
  • 27 инж. Ганчо Илков

    6 1 Отговор
    Митов потвърждава: "ГЕРБ, е готов за създаване на Правителство...", но да не е нито "СГЛОБКА" нито КОАЛИЦИОННО. Хората знаят, Бойко (а не ГЕРБ) иска Правителство, което да не се занимава със Съдебната Система и да Предостави на него Избора на Ръководство в Регулаторните Органи. Същото иска и Пеевски. Опозицията да си Приказва, но да не се Обединява, защото го Стресира. Браво Митов, Браво Борисов, Браво Пеевски. Народа ще бъде Зрител, Вие си Правете каквото Бойко Ви каже.
  • 28 българка

    11 1 Отговор
    Все по-отвратителни стават ОТВРАТИТЕЛНИТЕ! Каква съвест има МИТОВ, за да застане пред хората и да говори напълно осъзнати лъжи??? Що за същество е МИТОВ като знае, че "управлението" на неговата партия се състои в лъжи, кражби и разруха, и още да твърди, че "некоалиционните" им "партньори са избрали да съборят стабилния кабинет"? Каква помия, не политика!
  • 29 Така си е

    6 0 Отговор
    С кадри като кмета на Карлово....сакън....милио.ни в джоба от кражби на социални дейности с фирма СОНИК СТАРТ.....
  • 30 Казуар

    1 0 Отговор
    Другарю Митов, думата раформа беше мръсна за Борисов, да не би да е имало катарзис при него.
  • 31 фАНТОМасс

    1 0 Отговор
    За това къдраво момче ли , Главчев беше казал , че е забравил , че е деец на ГЕРБ ?
    Голям смях беше , да видиш и чуеш как Главанака каза тази нелепица и простотия ! Как обяснява своята несъстоятелност на бойкова пионка !
  • 32 Гол влоГ

    1 0 Отговор
    Целувач на тиквения зад.ник ли е този ?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове