Last news in Fakti

8 Май, 2024 13:31 2 418 8

Заснеха Мадона в плашещ вид - подпухнала и подута (СНИМКИ)

  • мадона-
  • поп певица-
  • лице-
  • пластична операция-
  • пластични операции

Снимките са направени в Рио де Жанейро, където звездата изнесе исторически концерт пред 1,6 милиона човека безплатно

Заснеха Мадона в плашещ вид - подпухнала и подута (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Мадона е неоспорима икона в поп музиката. Нейният ярък образ и дръзко поведение винаги са приковавали вниманието. В един момент обаче то сякаш престана да е насочено към музиката ѝ, а по-скоро към външния ѝ вид и личния ѝ живот.

Тя направи първите си стъпки на световната сцена през 80-те, когато е едва в началото на 20-те си години - пълна с жизненост и младост. През 90-те обаче нещата започват да се променят. Този период бележи началото на "маратона на пластичната хирургия" на Мадона. Тогава веждите ѝ внезапно „запълзяха“ нагоре, а скулите ѝ започнаха да изпъкват неестествено. Причините за това са лифтинг на челото, а по-късно и на лицето, пише jenata.blitz.bg.

В началото на 2000-те Мадона беше на 42 години и кариерата ѝ се развиваше бързо. Тогава започнаха да се виждат първите признаци на прекомерното използване на услугите на пластични хирурзи. Лицето на поп дивата сякаш беше пълно с течност, може би вследствие на инжекциите.

10 години след първия си лифтинг на лицето, Мадона направи втори. Контурите станаха по-ясни, но на този етап естествеността започна да изчезва. Лицето бавно, но сигурно стана „изкуствено“.

През 2010 г. феновете на Мадона вече започнаха да бият тревога, защото просто спряха да разпознават звездата. Виновникът са популярните по това време филъри с хиалуронова киселина. Този метод на подмладяване придава на лицето подут вид и опъва кожата.

Певицата не спря дотук: тя реши да работи върху задните си части. Между фитнеса и операционната зала Мадона избра второто.

Сега външният вид на певицата буди повече притеснения от всякога. На скорошни снимки, направени от папараци в Рио де Жанейро, Мадона гледа през прозореца на стаята си. Певицата изглежда подута и изтощена, което не би било изненадващо предвид бурното ѝ турне, което завърши именно там с исторически концерт. На кадрите Мадона има торбички под очите, а ъгълчетата на устните ѝ са свити надолу в мрачна гримаса. Трудно е да се разбере дали това е умора или резултат от безкрайни пластични операции.

Преди време Мадона изрази отношението си към „преоформянето“ на външния си вид по следния начин: „Не съм против пластичните операции, но съм абсолютно против обсъждането им“.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вълк

    16 3 Отговор
    Сори но и ЕГН то не Прощава а и Пластичните операции не Подмладяват
  • 2 Белу Оризонти

    13 3 Отговор
    При висока влажност и високи температури, всички изглеждат подпухнали и подути. Затова и Лили Иванова прави концерти само нощно време или през зимата. В жунглата и мумиите се подуват.
  • 3 Роза

    12 1 Отговор
    Такава е цената да си известен и богат!Защо не вземат за пример актрисата София Лорен,която в живота си никога не е употребявала алкохол и не е пушила, храни се здравословно и няма нито една пластична операция?!В крайна сметка всичко се свежда до това,колко ум имаш в главата си.Когато суетата е по-голяма от ума,резултатите ги виждаме!
  • 4 ама вие сериозно ли

    9 0 Отговор
    искате да кажете в нормален вид без маскари по лицето…
  • 5 Анонимен

    3 1 Отговор
    След толкова години мацотене с грим, това е резултата.
  • 6 Хак ѝ е

    4 0 Отговор
    Дълго време се прави на гьъз, сега всичко си е дошло на място.
  • 7 Митю

    3 0 Отговор
    Марче от твоите статии ми е подпухнал и подут.
  • 8 има един виц,

    1 0 Отговор
    в който Манго казва: "Карай лаф да става." Та и вашата такава. Разбира се жена на 65 години няма да изглежда както на младини. И ТОВА ЛИ Е ВАЖНОТО! Ако има концерт, тя знае как да поправи външността си и ще го успее за разлика от злорадстващите.