Last news in Fakti

8 Май, 2024 16:58 1 422 9

Мис САЩ се отказа от титлата си, за да се грижи за психичното си здраве

  • мис сащ-
  • отказ-
  • титла-
  • корона-
  • конкурс за красота

От конкурса Мис САЩ съобщиха, че търсят достойна заместничка на Ноелия Войт

Мис САЩ се отказа от титлата си, за да се грижи за психичното си здраве - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Настоящата носителка на титлата Мис САЩ заяви, че се отказва от короната си, за да даде приоритет на психичното си здраве. 24-годишната Ноелия Войт спечели конкурса за красота миналата година и представи САЩ на конкурса Мис Вселена в Салвадор през ноември, припомня vesti.bg.

„В живота силно ценя значението на това да вземаш решения, които са най-добри за теб и за психичното ти здраве. Като личности ние израстваме чрез преживяването на различни неща в живота, които ни водят до това да научим повече за себе си. Пътуването ми като Мис САЩ беше невероятно значимо, представяйки с гордост Юта, а по-късно и САЩ на Мис Вселена. За съжаление, взех много трудното решение да се откажа от титлата Мис САЩ 2023“, призна самата тя в социалните мрежи.

Публикация, споделена от Noelia Voigt (@noeliavoigt)

От конкурса Мис САЩ съобщиха, че са приели оставката на Войт. Те добавиха, че преразглеждат плановете си за „прехвърляне на отговорностите на наследник“.

„Уважаваме и подкрепяме решението на бившата Мис САЩ Ноелия Войт да се оттегли от задълженията си“, заяви говорител на конкурса пред NBC. „Благополучието на нашите носителки на титлата е основен приоритет и ние разбираме необходимостта тя да даде приоритет на себе си в този момент“, споделят още от конкурса.

Миската в оставка заяви, че е благодарна за платформата да говори по социални въпроси като борбата с тормоза, насилието при запознанства, правата и реформите в областта на имиграцията, както и за наследството си като първата американка от венецуелски произход, носителка на короната Мис САЩ.

„Никога не съм си представяла пътуването, на което ще ме отведе моята детска мечта“, продължава тя в публикацията си в социалните мрежи.

„Постоянната и последователна упорита работа и всеотдайност ме доведоха до мястото, където съм днес, и се надявам, че през последните седем години, в които се състезавам в шоубизнеса и споделям пътуването си с всички вас, е нещо, което ви вдъхновява никога да не се отказвате от мечтите си, каквито и да са те“, споделя Войт и добавя:

„Дълбоко в себе си знам, че това е само началото на нова глава за мен, и се надявам да продължа да вдъхновявам другите да останат непоколебими, да отдават приоритет на психичното си здраве, да се застъпват за себе си и за другите, като използват гласа си, и никога да не се страхуват от това, което носи бъдещето, дори и да се чувстват несигурни.“


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Иван

    6 1 Отговор
    Какво е станало, кога се е побъркала, това нещо е някаква реклама.

    Какво е това психично здраве - аз всеки ден се возя в автобус 83 и нищо ми няма.

    Това момиче е хубаво - дано да хване богат човек, да се къпе в баня с вътрешна тоалетна. При всички положения - не може с едната хубост.
  • 3 Търтей

    7 0 Отговор
    Това е 100% травестит. Евроатлантически ценности сър
  • 4 Мис бяла престилка

    4 0 Отговор
    Много хитра се извъди тая. От Венесуела отишла в САЩ, а като мис Юта я връщат в Салвадор и тя веднага дава заден. Никак не луда май.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Владетел ✡️

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "бети с ранк листа номер 9949494 в света":

    По скоро ти си жена която си на последно място по всичко в света отгоре на всичкото измамничка на дребно по скоро ще те вкарам в затвора ако ме гледаш мен за това се орентирай за циганин на хероин само той ще ти приляга ❗✡️🤭
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 плевен

    2 1 Отговор
    На мен не ми прилича на луда.