Last news in Fakti

6 Май, 2024 13:02 2 195 130

Николай Слатински: България трябва да се поучи - пети колони и противоречия само осмеляват Русия да нападне

  • николай слатински-
  • война-
  • русия-
  • украйна

Ние сме наред и ни очаква абсолютно същото, ако и когато путиновите башибозуци нахлуят в България - разрушения, плячкосване, терор над иначемислещите, разгул на насилието, изнасилвания, мародерства"

Николай Слатински: България трябва да се поучи - пети колони и противоречия само осмеляват Русия да нападне - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

"Българското общество трябва да се поучи от всички грешки, заблуди, разцепления, вътрешни противопоставяния, абсолютни и абсурдни безумия, пети колони и разпасани, разпищолили се проруски спецслужби, които съществуваха в украинското общество и де факто подстрекаваха и осмеляваха Русия да нападне Украйна. Ние сме наред и ни очаква абсолютно същото, ако и когато путиновите башибозуци нахлуят в България - разрушения, плячкосване, терор над иначемислещите, разгул на насилието, изнасилвания, мародерства".

Тя ясно и категорично подсказва, показва и предсказва следните 10 неща:

1. Войната на Русия срещу Украйна е планирана отдавна и е част от много по-широка великоруска, шовинистична, агресивна и реакционна, мизантропска анти-западна стратегия.

2. Това не е (само) Война на болния от грандомански фобии, обсесии, мании и патологии бункерен Диктатор - това е Война на цяла една хищна и безумно опасна, превзела властта в Русия и с извратено, уродливо, човеконенавистническо и перверзно съзнание прослойка.

3. Путин прекрасно е знаел и осъзнавал колко страхлив и безгръбначен, сит и самодоволен, нежелаещ да си наруши рахатлъка, чембърлейнски, меркелски и шолцов е станал Западът и затова може да го шантажира, рекетира, изнудва и притиска с ядрени заплахи.

4. От самото начало Западът следва разбирането си, че би било добре Украйна да не загуби (макар да се допуска, че това ще стане), а Русия да не победи (макар да се готви за подобен сценарий).

5. Специалните разузнавателни служби на Запада са били пределно наясно, че Войната се приближава, някои от тях дори назовават датата на нейното начало - известни са били всички военни дислокации на руските пълчища и колосалното им струпване в близост до украинските граници.

6. Още преди избухването на Войната лидерите на водещите западни държави са постигнали консенсус Войната на всяка цена и с цената на всичко да бъде затворена в границите на Украйна и да не се допусне тя, Войната, да излезе извън тези граници.

7. Войната се използва от Путин и властващата в Русия върхушка да се решат пътьом и редица други проблеми на Русия - милитаризация на промишлеността като стимул за съвземане и развитие на циклещата и западаща руска икономика; прочистване на концлагерите, затворите, тюрмите и следствените изолатори от престъпници, чрез използването им за пушечно месо; смачкване на формиралия се по времето на Елцин проолигархичен елит и създаването на нов, пропутински, ръчно създаден и ръчно управляван елит; унищожаване - психологическо, ако трябва и физическо на всички, несъгласни с Путин и политиката му; преход от относително мека, към безусловно твърда диктатура и т.н., и т.н.

8. Категорично намерение на Путин и неговата върхушка за разцепление на Запада по няколко оси, най-вече САЩ-Европа, но и вътре в САЩ и вътре в Европа; парализа на международните иниституции и разрушаване на системата на международното право.

9. Неизбежност - защото това са плановете на Путин и бандата му! - за нахлуване в следващи държави-жертви на великоруската им експанзионистична стратегия на агресия и завземане на "изконни" територии - Молдова, Прибалтика, Грузия, България...

10. Българското общество трябва да се поучи от всички грешки, заблуди, разцепления, вътрешни противопоставяния, абсолютни и абсурдни безумия, пети колони и разпасани, разпищолили се проруски спецслужби, които съществуваха в украинското общество и де факто подстрекаваха и осмеляваха Русия да нападне Украйна. Ние сме наред и ни очаква абсолютно същото, ако и когато путиновите башибозуци нахлуят в България - разрушения, плячкосване, терор над иначемислещите, разгул на насилието, изнасилвания, мародерства. Нищо друго никога руският мир не е носил на покорените и поробените от него народи. Русия на Путин е чудовище, което когото сграбчи, разкъсва безпощадно.

Пак казвам - ние сме наред! Нямайте илюзия!

Българи от всички партии и обществени прослойки - опомнете се! Ние сме наред.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 155 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 пешо

    125 19 Отговор
    просто боклук
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ний ша Ва упрайм

    102 17 Отговор
    по на долу един беше писал боклук и то какъв просто прост боклук от жълтите павета
  • 5 истински

    118 18 Отговор
    гнусен плазмодии
  • 6 12340

    112 16 Отговор
    Болен мозък!
  • 7 Чорбара

    119 19 Отговор
    Още едно нищожество ,подкупно изпълзя и се уригна.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Ами

    117 17 Отговор
    що се косиш бе, Кольо? Нали цялото НАТО е зад теб, или вече им нямаш доверие, а?

    Коментиран от #14, #18

  • 10 Анджо

    29 101 Отговор
    Русия е най проклетото нещо което се с случвало никога и сърбите.

    Коментиран от #77

  • 11 От кухнята

    113 12 Отговор
    Дъщерята на Николай Слатински се казва Елена Ованезова. Знае единствено руски език, много глупава, но за сметка на това нахална. Набързо я направиха дипломат по линия на ГЕРБ. Тогава "професора" хвалеше Путин, сега прескочи в другия лагер. Подлизурко!
  • 12 Ганьо

    29 92 Отговор
    Тези плячкосвания, изнасилвания и т.н. са ги вършели и докато уж ни освобождавали.Все още има живи свидетели...нищо ново...

    Коментиран от #111

  • 13 Лост

    72 12 Отговор
    Жалко ,че навремето автобуса ги извози от Н.Събрание.Ако беше станало като с Чаушеску другите след тях доста щяха да се замислят.
  • 14 Браво...

    39 9 Отговор

    До коментар #9 от "Ами":

    ... за коментар а!!!
  • 15 Иван

    86 14 Отговор
    Човек, нямаме пари да си посрещнем дори нуждите за деня - камо ли за празниците.

    Защо приказвате безсмислици - гледах репортажи по "Ю туб", в руски магазини - имат си всичко - на половин цена, това ако е диктатура - следва думата, дето се римува.

    Русия се оттегли от ГДР - това ли е шовинизма.

    Просто НАТО искаше да нападне и - "изяде" тоягата, въпрос е - дали иска и продължението - защото тоягата има и други приложения.

    Коментиран от #23, #33, #90

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 #идиоти вън

    81 7 Отговор
    Абе хабилитиран глупак, да България трябва да се поучи от историята си, Първа, Втора, Студена, все сме от към страната на булката и никога от към НАШАТА!!!
  • 18 Хилядолетният сокол

    16 73 Отговор

    До коментар #9 от "Ами":

    Долу комунизма и Путин
  • 19 Мите

    94 12 Отговор
    Добре де, толкова ли е зле здравеопазването в България, че да няма къде да се лекуват такива хора като този? Ми това е класически случай на параноя с душевно разстройство! Не го ли виждат че зад вратата, под леглото, зад всеки храсталак му се привижда Путин? ..Горкият човечец! Съжалявам го!

    Коментиран от #22, #42

  • 20 Рушия

    16 66 Отговор
    погледнете градовете и хората в източна Европа как просперират след като се махна блатния ботуш!

    Като е толкова зле според Z троловете къде са масовите безредици да си искат обратно хората петилетките и тоталитаризма?
  • 21 И Преди и сега

    14 63 Отговор
    Крепостните блатници много държави са асвабадили само своята НЕ
  • 22 име

    50 4 Отговор

    До коментар #19 от "Мите":

    Извинявай, ама нали се сещаш че трябва от нашите пари, на обикновените данъкоплатци, да се плаща лечението им?! Мисля че има доста по-смислени, стойностни и належащи неща за които трябва да се дават пари, от колкото лечението на болни copосоиди. Отстави го да се гърчи и това е. Ако много пискат, може в някоя лудница без интернет и толкова. От къде на къде ще харчим пари за лекарства за такива!
  • 23 ПоКУРко

    9 44 Отговор

    До коментар #15 от "Иван":

    Оттеглили се срещу дванадесет милиарда дойче марки и допълнителни пари за построяването на жилища в Русия за всички войници и техните семейства! В Интерес на Истината Западна Германия е била готова да плати много повече! Демек Русия се е Минала с доста милиарди марки за пореден път!

    Коментиран от #69

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Чест

    9 56 Отговор
    Пую нахлу подло в крим 2014 и после пак подло 22 като до последно отричаха, било само УЧЕНИЕ, само заради това че нямаха доблестта да обявят класическо нападение а до последно отричаха ги презирам подлярите блатни

    Коментиран от #50

  • 26 Приятно чакане

    8 52 Отговор
    Малко реална информация за местните червенужки които очакват с трепет да дойде аZвабаждение: първо блатарите трябва да минат през Одеса която принадлежи на Десен Сектор и Азов а след това през Румъния където последния диктатор колега на пую ЧАОшеско беше разстрелян(пред камерите). Както се вижда ще има да почакате малко, има достатъчно време да хапнете торта

    Коментиран от #35, #51

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Васко делчев

    57 4 Отговор
    Боже какви тъпацци се изказват!!!! Само простотии е казал този кауннн
  • 29 Вечната истина

    7 47 Отговор
    Руско ли е или е хубаво?
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 ПоКУРко

    28 6 Отговор

    До коментар #26 от "Приятно чакане":

    Най-краткия път е Морски, но няма как да направят десант по море без всички натовски служби да забележат подготовката му! Но че наближа трета световна ако Китай не клекне на НАТО, то е ясно на всяко дете!
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Пи877

    3 16 Отговор
    Да разгледаме теорията че намеренията на запада са да нападне рф.

    не е ли по-добре да не влиза в ролята на агресор А да чака да я нападнат лошите и тогава в дипломацията ще им е много по-лесно сравнение с сегашното състояние което доведе и до изключване от олимпиадата след като скоро им беше представена да са домакини. Можеха сега демонстрациите да са против нато агресорите срещу рф !

    А има ли вариант истината просто да е че западния свят не иска да ги напада защото бизнеса си вървеше добре и обществените нагласи там са насочени към други цели различни от войната. Лесно може да видите че годините преди 22та разходите за отбрана там вървят година след година надолу защото са смятали че голяма война в Европа НИКОГА повече няма да има след ужаса на ВСВ
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Алтернативна история

    9 39 Отговор
    Замисляли ли сте се как щеше да изглежда България сега ако след втората световна война вместо в червената зона с плановата икономика бяхме си останали с пазарната икономика без да сме зад желязната завеса: със свободно пътуване и достъп до ГЛОБАЛНИТЕ КАПИТАЛОВИ ПАЗАРИ
  • 40 Осман

    15 9 Отговор
    Прав е човека Вие сте на ред ! От край време сте част от Османската Империя и пак ще станете ! Този път завинаги!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 ЗАБОЛЯВАНЕТО

    43 1 Отговор

    До коментар #19 от "Мите":

    НА НЕЩОТО С КВАДРАТНА ГЛАВА Е ХРОНИЧНО
    ДАЖЕ МИСЛЯ ЧЕ В ДЕТСТВОТО МУ МАЙКА МУ ГО Е НАЛАГАЛА С ТИГАНА ПО ТИКВАТ ЗАРАДИ ТАБЛИЦАТА ЗА УМНОЖЕНИЕ
    НЯМА ЛЕЧЕНИЕ ЗА ИНДИВИДА
    САМО ВЪДВОРЯВАНЕ В ЛУДНИЦА МОЖЕ ДА СПАСИ ОБЩЕСТВОТО ОТ ПОДОБНИ УРОДИ
    ТА ВЪРЖИ СЛАНИНСКИ СПАСИ ЖИВОТ
  • 43 Винкел

    28 0 Отговор
    Вземи чети Саймън Симпсън , бе винкел- стига си ръсил фантасмагории от хиляда и една нощ
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Руснаци

    41 2 Отговор
    Кой и защо реши, че Русия ще атакува България? Това пролетно обостряне ли е? Може би ненормалността на Украйна е заразна? Или това е желанието да държим българите в пресилени страхове?
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Гацо Бацов

    35 2 Отговор
    Не е лесно да си слънчасал. Понякогаш докато береш долари и слънчасваш.
  • 48 БЪЛГАРИТЕ СА ЕДИННИ

    32 1 Отговор

    До коментар #41 от "Всичко, което разделя българите":

    ТОВА ЧЕ МАЛКА ЗОМБИРАН СЕКТА СЕ МЪЧИ ДА СЕ НАЛОЖИ НАД МНОЗИНСТВОТО НЕ Е ПРОБЛЕМ
    СЕКТАТА СЕ ИЗОЛИРА В КОМУНА В СТРАНДАЖА САКАР
    ДАВАТ И СЕ МОТИКИ И НЕЗАВИСИМОСТ
  • 49 Шукри

    27 5 Отговор
    Колкото по-далеч от Русия, толкова по-близо до Турция.
  • 50 име

    33 8 Отговор

    До коментар #25 от "Чест":

    Крим е руски от 2 века! Как ще нахлуеш в нещо, което си е твое?

    Коментиран от #60

  • 51 име

    30 1 Отговор

    До коментар #26 от "Приятно чакане":

    Десен сектор и азов къде са в момента? Да не се изгубиха из подземията на металургичния завод,а?
  • 52 веселяк

    36 1 Отговор
    Путин в гардероба, Путин под кревата! А Слатинката в зоопарка в клетката на съселите!
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 ЧОВЕК ОТ СЛАТИНА

    28 4 Отговор
    АБЕ НЕ Е ЧЕСТНО ТОВА НЕЩО ДА СЕ КАЗВА СЛАТИНСКИ
    МИСЛЯ ДА ЗАВЕДА ДЕЛО
    ТОВА Е СЕГРЕГАЦИЯ СРЕЩУ НОРМАЛНИТЕ ХОРА В СЛАТИНА
    АКО НЕ СЕ ВЗЕМАТ МЕРКИ ИМЕТО СЛАТИНСКИ
    ТОЕСТ ЧОВЕК ОТ СЛАТИНА ЩЕ СТАНЕ НАРИЦАТЕЛНО ЗА ТЪПАН....АРИ А ТОВА НЕ Е ВЯРНО
  • 55 Його

    6 28 Отговор
    Началото на 80те години кгб вече са знаели че губят икономическата и идеологическа война със запада и са решили да си организират преход към "демокрация" с назначени от тях "демократи" в сателитните им държави и събитията да се развиват в див капитализъм така че обикновените хора да бъдат отвратени от демокрацията пазарната икономика и да си поискат пак тоталитар соца и петилетките

    Тогава стартира и плана за етническата криза в Украйна, руснаци да нападат руснаци и да обвиняват украинските националисти за да създаде нов враг за пред обществото

    Коментиран от #61

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 ХиХи

    18 0 Отговор
    Киги шорошоидите разберат, че електрокарите и ветарния ток не ги бива ша мислим за друго
  • 58 тоя, Николай Слатински

    29 4 Отговор
    не е наред!
  • 59 Егаси

    22 2 Отговор
    Палячотое тоя кьорчо
  • 60 Мацква Буратиня 🤥🤥

    1 15 Отговор

    До коментар #50 от "име":

    Това са само учения 🤮💤🤮💤

    Коментиран от #70

  • 61 СЛАТИНСКИ

    19 0 Отговор

    До коментар #55 от "Його":

    ПОЗНАХ ТЕ
    ЩОТО ТЪПОТИИТЕ ТИ СА НЕПОВТОРИМИ
    АМА ЩО СЕ СРАМУВАШ БЕ МОЙ
  • 62 Копейкин

    4 23 Отговор
    Путин = Хитлер
  • 63 Гиркин

    2 19 Отговор
    Сепаратисткото ми движение беше спонсорирано от Москва и без нашите действия/провокациите нямаше да има я сегашната война

    Коментиран от #72

  • 64 Пирожкин 💥🛩️💥

    4 16 Отговор
    Началото на 80те години кгб вече са знаели че губят икономическата и идеологическа война със запада и са решили да си организират преход към "демокрация" с назначени от тях "демократи" в сателитните им държави и събитията да се развиват в див капитализъм така че обикновените хора да бъдат отвратени от демокрацията пазарната икономика и да си поискат пак тоталитар соца и петилетките

    Тогава стартира и плана за етническата криза в Украйна, руснаци да нападат руснаци и да обвиняват украинските националисти за да създаде нов враг за пред обществото
  • 65 Ха ха ха

    10 17 Отговор
    Колкото и да се опитваше запада да постави Русия на колене, тя всячески се съпротивляваше и продължаваше да се въргаля в калта......
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 ######

    21 1 Отговор
    Демокрацията е хубава само за робовладелците. За останалите хора е безкрайна мъка и работа до смърт Когато всички хора са богати в обществото и няма бездомни и гладни ще призная демокрацията че е хубаво нещо. Това никога няма да се случи.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Иван

    24 4 Отговор

    До коментар #23 от "ПоКУРко":

    Но се изтеглиха, а САЩ даже и тук дойдоха - имаме "вечни", безплатни бази - любезно предоставени.

    Понеже сме "умни", тея от САЩ предоставят - ниско образование, ниско здравеопазване, ниски доходи - просто същото както преди.

    Аз обаче не съм гладувал така - както сега, преди поне имаше да си хапнеш нещо.
  • 70 име

    11 2 Отговор

    До коментар #60 от "Мацква Буратиня 🤥🤥":

    Грешка, тролчик:
    Зелески:ще договора мир в Донбас. Изпращам 150хил армия срещу Донбас и почвам яко да ги бомбардирам с предложения за мир.

    Путин: това са само учения. Учения по денацихфициране на киевските миротворци!

    Иди ги спри ся, като си много отворен!
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Нюланд 2014г

    12 0 Отговор

    До коментар #63 от "Гиркин":

    Само наминавам да почерпя с курабийки, че имам ново хоби, кулинария!
  • 73 Русия попиля НАТО

    25 4 Отговор
    Путине, Путине, да си жив, че ако не си ти, милиони безродници, които си изкарва прехраната на твоя гръб, ще останат без работа! Поклон!  🤣🤣

    Коментиран от #123

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Край

    24 2 Отговор
    Защо лансирате неудачници с нездрав блясък в празния поглед. Нищо казано от този не си струва да се коментира.
  • 77 И майка ти мисли

    10 1 Отговор

    До коментар #10 от "Анджо":

    същото за твоето раждане.
  • 78 Не разбирам, защо фактите публикуват

    23 3 Отговор
    изключително "мненията" на всякакви боклуци.
    Къде ги намирате, на сметището?
  • 79 А50

    14 3 Отговор
    Ние аме наред, ама защото така нареждат от САЩ на първата, втората, третата и четвъртата си колони в България. Ние от петата колона правим всичко възможно да спрем агресията на запада срещу изтока
  • 80 А50

    15 4 Отговор
    Ние сме наред за фронтова държава, ама защото така нареждат от САЩ на първата, втората, третата и четвъртата си колони в България. Ние от петата колона правим всичко възможно да спрем агресията на запада срещу изтока
  • 81 Аиде сегс

    19 2 Отговор
    Изкукуригал фьфльо гледай си пенсията и на се прави на умен.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 ефейтора

    27 3 Отговор
    Господине и "експерте" от националната сигурност защо вашите за толкова години от "демокрацията" не направиха следното за борба с чуждата агентура тук, а именно-Защо не приеха закон за чуждите агенти / САЩ на когото се кланяте денем и нощем / го имат още от 1933 год ?!Та по този закон всеки който е на чужда хранилка тябва да се регистрира като чужд агент !!!! И нашите служби трябва да го провеят от къде идва финансирането ИМ и за какво се използва !!! Русия го прие същия закон на 90 % от този на САЩ, приложи го и всички вашите завиха на умряло защо ?! Та питам за един познат , вие къде дремете , защо го няма и тук М ?!
  • 84 Мъжа на урсула

    17 2 Отговор
    Гнусен червей
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Манеееееее

    23 1 Отговор
    и този е специалист по сигурност?!?!
  • 87 Попето

    24 3 Отговор
    Учил в Украйна, бил стипендиант на НАТО, така че е яко зависим и каквото му заръчат, това ще пише.
  • 88 Ха ха ха

    23 2 Отговор
    Само като му чете безумните брътвежи на този индивид на човек му се повдига.
  • 89 Българин 681

    19 1 Отговор
    Жалък мишок - няма да ви пояснявам за кого се отнася......

    Коментиран от #103

  • 90 Бате Гойко

    4 2 Отговор

    До коментар #15 от "Иван":

    Да знаеш, че тоягата има два края…
  • 91 А каде са

    1 8 Отговор

    До коментар #34 от "Руските фирми в България са 50 000 !":

    поне? още? толкова!?!
    Бг. Сътрудници!?!!!!
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Проф.Иво Христов

    18 2 Отговор
    Който каже че България има перспектива е идиот или демагог
  • 95 ЕДГАР КЕЙСИ

    2 17 Отговор
    ОБКРЪЖЕНИЕТО НА ZEЛЕНИЯ ЧОРАП Е .............. ПЕТАТА КОЛОНА НА ПУТЛЕР В БЪЛГАРИЯ ............... ФАКТ !
  • 96 Либерал

    10 0 Отговор
    Морковите е най уродливото образование, което се е случило на Земята
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Европеец

    6 20 Отговор

    До коментар #53 от "Хмммм":

    Не знаеш ли,че в Русия е Матриархат ,а мъжете са само за разплод и да умират в окопите.Хиляди са рускините , женени за български строители , джвакащи на развален български в България като част от стратегията за руска Инвазия в окупираните територии !!
  • 99 Майстора

    20 2 Отговор
    Хамериканско хмекере.
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Гледам снимката и виждам...-

    20 2 Отговор
    ...един охлюв-безподобен...!
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Все пак да разясня...!

    14 1 Отговор

    До коментар #89 от "Българин 681":

    За тоя мишок от снимката...!
  • 104 МИРИЗЛИВА ПРОДАЖНА. ГАД

    17 2 Отговор
    ОТ. КЪДЕ. ИЗПЪЛЗЯ. НЕДОУБИТА. МЪРША
  • 105 Владо

    16 1 Отговор
    Само като ти видех т.пата мутра и ми стана ясно къв експерт си. А отдолу писанията ти само ми потвърдиха това.
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Българин

    9 1 Отговор
    Платена лека жена си ,
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Гехаймдиенсте

    7 0 Отговор

    До коментар #102 от "Ама то щот сега...":

    Меркел беше под наблюдение с основание,преди да се събуди демократка е била шеф на младежката комунистическа партия
  • 110 джаба

    12 2 Отговор
    ТОЗИ ШУШОН СПЛЕСКАН ДА ХОДИ ДА ЛАПКА ДЕТСКИ ЧОРКИ
  • 111 И ТЕБ ЛИ

    3 1 Отговор

    До коментар #12 от "Ганьо":

    Те онодиа ве ?
    Нахкои места навсякъде и как е ?

    Коментиран от #118

  • 112 Така Така

    10 0 Отговор
    Явно има мнооого неумни хора тоя е един от водещите такива
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Хаха

    10 0 Отговор
    Какъв е тоя смешник. Снимката е много добра. От Курило ли са го изтървали.
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Нафталин

    11 1 Отговор
    Абе, админа, тоя що го извадихте пак от нафталина?
  • 118 Ганьо

    4 1 Отговор

    До коментар #111 от "И ТЕБ ЛИ":

    Мен не, но питай бабите си...
  • 119 КИКО

    8 0 Отговор
    Кольо , като се гледаш в огледалото , не се ли виждаш колко много си проЗЗССС !!!!
  • 120 Геро

    9 3 Отговор
    Другарю Слатински, нещо много се изхвърляш. Я си напиши Истинското си СВ да видим откъде произхождаш. Нали ти бе червения отрок говореше за интернационализъм и приятелство и дружба с Великия СССР, а сега обръщаш палачинката. Днес ония зад океана са твои братя. Тоест комунягата винаги търси келепира. Такива сте всички бивши и настоящи комунисти и евроатлантици. Лошото е, че раята тегли.

    Коментиран от #129

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Перо

    6 2 Отговор
    Поредният некадърен боклук!
  • 123 Диди

    3 2 Отговор

    До коментар #73 от "Русия попиля НАТО":

    Що за простотия.Нещо умно не можа да измисли главата? Този убиец няма право да живее. Подкрепяте собственият си убиец.Шизофрения ли имате?
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 иис

    3 7 Отговор
    Независимостта на България преминава през ясното осъзнаване на факта че Румен Радев трябва да бъде изправен пред съда за държавна измяна. Всичките нещастия сполетели българския народ след 2019 произхождат от Дондуков № 2л ПП са само диагнозата. Источника е Румен Радев. Той напоследък се уплаши че Путин няма да дойде да го назначи за пожизнен Генерал Губернатор и се опитва да замъгли стореното, но ние не трябва да се подвеждаме.
  • 126 Иван

    4 3 Отговор
    Румен Радев ни е добър Президент, каква е тази злоба - ГЕРБ загуби последователно и Президентството и град София.

    А бяха непоносими времена, не знам как да ги опиша - бедност и безвремие.
  • 127 Констатираща

    4 2 Отговор
    Извинявам се, но това е много безпочвено изказване, което се стреми или да постигне някакви цели, защото е подобно на изказванията от САЩ и другите западни партньори, или е подчинено на някакви психологически отклонения, предизвикани от насажданата повсеместно американска "параноя", целяща всяване на страх и постигане на хегемонистични цели. Бих препоръчала обратното - не се плашете от никого, никой няма ни нападне без причина, но не бъдете гузни и мислете как и какво правите! Да, не трябва да има разцепление в народа ни, защото това е целта на хегемоните "Разделяй и владей", с което предизвикват войни по света, от които се подхранват като вампири, уж като се намесват за примирие. Вече всички ги научихме и малко са заблудените, които също взеха да изтрезняват.
  • 128 Един

    2 2 Отговор
    Чувам , че в Бяла слатина търсят оператори на биологични единици - демек овчари! Слатински, виж там може да се окаже , че си на място!
  • 129 Статистик

    1 2 Отговор

    До коментар #120 от "Геро":

    Приятел, в България комунисти (идейни) няма още от 1950 - дотогава бяха изтребени от апаратчиците в БКП - и останаха само партийците (бъдещата номенклатура). Така че Сланински теее комунист и, а обикновен редови номенклатурчик, който само сменя партията с тази, която е на власт. Накратко - нагаждач.
  • 130 БгТопИдиот🇧🇬

    1 0 Отговор
    Списувателя е първокласен краварски сървул !!