Last news in Fakti

5 Май, 2024 10:01 1 346 3

Ботев Пд с шанс за дубъл

  • футбол-
  • ботев пловдив-
  • душан керкез-
  • лудогорец

На 15 май наставникът може да се превърне в първия чужденец, който е печелил Купата на България начело на "жълто-черните"


Душан Керкез ще има възможност да запише със златни букви името си в славната история на Ботев (Пловдив). На 15 май наставникът може да се превърне в първия чужденец, който е печелил Купата на България начело на "жълто-черните".

Керкез може да се окичи със златен дубъл с "канарчетата". На 99% Лудогорец ще бъде новият - стар шампион на България. Това означава, че "орлите" и "канарчетата" ще се срещнат и във финала за Суперкупата на България. Същата беше ситуацията през 2017 година, когато Ботев взе Купата на България през май, а малко по-късно триумфира и със Суперкупата, начело с Николай Киров и Иван Кочев.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван Грозни

    6 1 Отговор
    Като нищо ще го направят и ще одрежат на Левски всички надежди за европата.

    Коментиран от #3

  • 2 Кокошката🐔🐔🐔

    2 0 Отговор
    Браво на всите ботевисти, о, вий сте шампионисти🍀🤞🍀
  • 3 Лост

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Иван Грозни":

    Ами да я вземат,че иначе Лудогорец трябва да пуска децата в последния кръг на Герена,за да пада от Левски.Само ЦСКА да не е дала мача на Локо Пловдив,ако не им трябват точки.