Last news in Fakti

23 Април, 2024 10:38 1 040 7

Автомобилният производител Polestar представи собствен смартфон

  • polestar-
  • смартфон-
  • meizu

Марката се обърна към китайската технологична компания Meizu за помощ при създаването на устройството

Автомобилният производител Polestar представи собствен смартфон - 1

Новите автомобили все повече се фокусират върху високотехнологични джаджи, но свързването на смартфона на потребителя с колата все още e тромаво. Polestar има за цел да промени това, като прави връзката между своите превозни средства и джобните устройства на водача възможно най-безпроблемна.

За да постигне тази цел, компанията разработи Polestar Phone, създаден специално за потребители, които купуват нейните електрически автомобили. Новият смартфон има красив бял гръб с логото на Polestar в средата, впечатляващ метален ръб и четири фотообектива.

Автомобилният производител Polestar представи собствен смартфон

За съжаление автомобилният производител все още не е разкрил спецификациите на телефона, оставяйки ни на тъмно относно неговите възможности. Въпреки това, според Tom's Guide, екранът изглежда има съотношение на страните 21:9, намеквайки за вероятно 6.5-инчов дисплей.

Автомобилният производител Polestar представи собствен смартфон

Марката Polestar се обърна към китайската технологична компания Meizu за помощ при създаването на устройството. И двете компании са собственост на Geely, което несъмнено улеснява сътрудничеството. Изпълнителният директор на Polestar Томас Ингенлат обаче подчерта, че това не е просто случай на залепване на логото на Polestar на гърба на телефон Meizu. И телефонът, и информационно-развлекателната система Polestar 4 ще работят с операционната система FlyMe.

Автомобилният производител Polestar представи собствен смартфон

Според Ингенлат този проект е дал на Polestar възможността да „събере тези два свята на технологии и автомобили без граници“. Скоро ще научим повече за телефона Polestar и неговите напълно интегрирани функции, тъй като се очаква автомобилният производител да разкрие всички спецификации на телефона и цената на дребно следващата седмица.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Яяяя

    0 0 Отговор
    Това вече не е телефон а фотокамера. По 10 камери отзад. Ненормална работа!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.