Last news in Fakti

4 Май, 2024 07:23 2 306 18

Испански министър за аржентинския президент: Лош човек! Сигурно приема някакви вещества

  • хавиер милей-
  • испания-
  • аржентина

От офиса на Хавиер Милей реагираха остро на обидата

Аржентина отхвърля "клеветническите и обидни" изявления на испанския министър на транспорта Оскар Пуенте, който нарече аржентинския президент Хавиер Милей „много лош човек“ и предположи, че е бил под въздействието на определени вещества, се казва в изявление на канцеларията на Милей, предаде РИА Новости.

Според испанския вестник Mundo, испанският министър на транспорта е посъветвал младите хора да бъдат себе си, добавяйки, че „има много лоши хора, които са достигнали върховете". Пуенте даде за пример Милей и бившия президент на САЩ Доналд Тръмп.

„Видях Милей по телевизията и си казах, слушайки го, че не знам в какво състояние, преди или след приема на какви вещества“, сподели министърът.

„Офисът на президента отхвърля клеветническите и обидни изявления, направени от министъра на транспорта на Испания Оскар Пуенте срещу Хавиер Милей. Правителството на Педро Санчес има по-важни проблеми, например обвиненията в корупция срещу съпругата му, заради които той дори мислеше да подаде оставка“, реагираха от кабинета на аржентинския президент в социалната мрежа X.

От Буенос Айрес контрираха още, че испанският министър-председател е застрашил единството на страната, като е сключил пактове със сепаратистите, и „е застрашил испанските жени, като е позволил нелегална миграция на такива, които ги застрашават физически".

„Аржентинците решиха да променят модел, който донесе нещастие и упадък. Същият модел се прилага от Испанската социалистическа работническа партия във вашата страна. Надяваме се, че испанският народ скоро ще реши отново да живее свободно“, продължиха от офиса на Милей.

Разследването срещу съпругата на Педро Санчес е образувано след получаване на жалба от организацията "Чисти ръце", съставена само въз основа на медийна информация. На този фон мадридската прокуратура обжалва приетата за разглеждане жалба и поиска делото да бъде прекратено. В понеделник по време на пресконференция Санчес каза, че няма да напусне поста си.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гръч

    19 17 Отговор
    Испански фашист и наркоман като зеленски
  • 2 Буден

    11 5 Отговор
    Не зависим?!!!
  • 3 Аве

    44 6 Отговор
    Всички американски поставени протежета са на субстанции!

    Коментиран от #12

  • 4 Лош Тръмп

    12 3 Отговор
    Прав е! Тоя път вече ще бъда лош с някои! Но нямам нищо общо с тоя Милей!

    "Пуенте даде за пример Милей и бившия президент на САЩ Доналд Тръмп."

    Коментиран от #6

  • 5 Сила

    6 29 Отговор
    Братче не знам за тоя, обаче дилъра на Израждане е ВЕЛИК...... кви неща им дава, направо са се филмирали жестоко!!! Перманентно са в роля!!!

    Коментиран от #15

  • 6 Тоя плюе и Тръмп между другото

    8 6 Отговор

    До коментар #4 от "Лош Тръмп":

    С надеждата, така да го отърват от присъдата!

    Сиреч : "От вашите съм бе!"
  • 7 Механик

    25 3 Отговор
    Не бе. Никак не приема.
    Я му вижте кривата мусуна на снимката и ще разберете дали приема или не.
  • 8 Сивата котка

    17 3 Отговор
    Милей май бил от обрязаните от равин...
  • 9 МирО

    17 3 Отговор
    Само той да е , здраве му кажи. За съжаление по върховете повечето са с единия крак в лудницата, а има и такива дет са с другия в гроба.
  • 10 Бойкот на алчните от О.Л.Х.

    18 4 Отговор
    Шушумига, пионка и краварска подлога - също като Zеленков и нашия Кирчо...
  • 11 1122

    7 2 Отговор
    он фашистт
  • 12 Калпазанин

    6 3 Отговор

    До коментар #3 от "Аве":

    Кьорав би го видял, ням да го чуе. Само простаците не могат да го разберат на субстанции и с промити мозъци
  • 13 Хорър

    12 2 Отговор
    Веществата могат да се спрат, но по-лошо е ако си тотално самовлюбен кукундрел, тогава спасение няма. Аржентинците се оказаха много хазартен народ, да изберат този неадекватник, за президент.
  • 14 Тоя

    5 2 Отговор
    наркоман шмърка квото види
  • 15 Цицоманов

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "Сила":

    Бъркат ти яко в аналлнната вена изглежда :) ,а?

    Коментиран от #16, #17

  • 16 Сила

    2 2 Отговор

    До коментар #15 от "Цицоманов":

    ????? Това е чат, изразява се позиция, мнение, диалог...... Простаците си имате други форми на общуване, моля не замърсявайте пространството с гнусотиите си.....!!!
  • 17 Цомчо

    2 2 Отговор

    До коментар #15 от "Цицоманов":

    Обади ми се или ми прати снимки
  • 18 Мдаа

    3 0 Отговор
    Испанските социалисти се оакаха пред целия свят ! Такива лъжи, фарс и злоупотреба с власт, Испания не помни през модерната си история ! Дори които ги защитаваха и подкрепяха, вече се отвратиха от тях !
Новини по държави: