Last news in Fakti

27 Април, 2024 17:40 1 823 75

Христо Иванов: Борисов се цупи два месеца

  • христо иванов-
  • избори-
  • управление

По думите му, конституционен дълг на политическите сили е да произведат управление. А формулата за управление на на ПП-ДБ е предложеното още през февруари споразумение за реформи

Христо Иванов: Борисов се цупи два месеца - 1

Реформи, които да продължат да деконцентрират власт - това е формулата, която предлага “Продължаваме Промяната - Демократична България”. Всичко останало е вариантът Пеевски, което означава връщане към времената на страха. Това заяви в интервю за Дарик радио съпредседателят на “Демократична България” Христо Иванов.

По думите му, конституционен дълг на политическите сили е да произведат управление. А формулата за управление на на ПП-ДБ е предложеното още през февруари споразумение за реформи. “Ще търсим реформа на институциите на база на споразумението, което беше адресирано колкото към ГЕРБ, толкова и към нашите избиратели. Срещу нас е формулата “Пеевски”, което ще доведе до по-голяма репресия”, каза лидерът на “Да, България”.

Той отхвърли възможността за революционни промени чрез големи мнозинства, защото този вариант в момента е изключен или е възможен само ако либералната демокрация не е водеща. "Кризата няма да се реши с един голям удар, ще трябва да се търсят баланси и компромиси. Не бива да се образуват големи съсиреци от власт", каза Иванов и описа като позитивен опитът с ротацията в управлението.

Но подчерта, че тя се е провалила заради отстъплението на ГЕРБ от разбирането, че трябва да бягаме от концентрацията и свръхупотребата на власт. И ПП-ДБ е дала знак срещу този обрат, започнал още с блокажа на реформите след приемането на промените в конституцията, със свалянето на Росен Желязков от председателския пост в парламента.

Според партийния лидер, въпреки че отиваме на шести поред парламентарни избори, те не са като предишните и сега сме изправени пред друг кръстопът. Едната алтернатива е да се търсят политически баланси, която, според признанието му, не е особено електорално ентусиазираща. Другата е да се търси поредният нов спасител от рода на президента или някакъв български вариант между Орбан, Вучич и Путин.

А Делян Пеевски прави опит да сключи съюз с онези фактори и сили, откъдето може да изскочи този алтернативен “заек”. Например през енергийния министър, през правосъдния министър и през Елена Йончева като кандидат на ДПС за евродепутат. За него остава неясно също дали Ваня Григорова ще произнесе името на Пеевски в кампанията.

“ДПС винаги са били готови много внимателно да балансират и преориентират геополитическата си ориентация. Изглежда се възстановява формулата “турска баня с руски закуски””, каза Иванов. И обърна внимание, че редица журналисти, залисани в цветистите изрази за драскащи по вратата пудели, са пропуснали, че Пеевски е декларирал своя манифест: аз, Делян Пеевски, няма да позволя да има промени в службите и съдебната власт".

“Мога да уверя нашите избиратели, че съпредседателят на “Продължаваме Промяната” Кирил Петков искаше да се върши работа и затова търсеше диалог с Бойко Борисов, понякога съм се учудвал на енергията му да не се отказва да търси тези разговори. Превратно се разказва този сюжет, защото един почтен политически лидер се опитва да преследва дневния ред на реформите, без да прави компромиси, но и без да прави страната заложник на собственото си его”, каза Христо Иванов.

А отсрещният лидер (Бойко Борисов) се цупел два месеца и накрая се снимал с Пеевски как раздава милиарди - “перверзия е по този начин да ни се представя отговорността на един и безотговорността на друг”.

Според Христо Иванов изборите ще са за това, кой ще държи контролните механизми на държавата: “Пеевски дава политическата гаранция на зависимостите и обезпеченията в системата. А те зависят от прокуратурата - да реализира едни разработки, или само да ги покаже малко, но без да стигнат до съд, за да ви накара да клекнете, и после пак да ги скрие. На Пеевски му бе отречена тази роля и затова започнаха убийства в системата, разместиха се пластове, Нотариуса бе убит. Пеевски затова отива на избори - да си гарантира, че той ще определи новия Висш прокурорски съвет, следващия постоянен главен прокурор и следващия председател на Върховния административен съд, който е изключително важна институция в тази властова схема”.

Съпредседателят на ДБ е категоричен, че промените в Конституцията не са противоконституционни и всички критики се базират на решението на Конституционния съд от 2003 г. - плод на едно николафилчево мнозинство,- че всички сериозни промени засягат формата на държавно устройство и изискват Велико народно събрание. Смята, че тогава решението на КС е било политическо и сега КС също трябва да вземе политическо решение. “Никаква съдържателна промяна не е възможна при това решение от 2003 г. и ние поехме политическия риск, дали сега КС ще го циментира. То беше спорно и ако сега бъде потвърдено, пак ще е спорно и антидемократично”, категоричен е Христо Иванов.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 38 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шиши

    55 14 Отговор
    Ице я сядай в скута!
  • 2 Закс

    61 12 Отговор
    Росенец кво стана ???

    Коментиран от #5

  • 3 Един

    44 9 Отговор
    Маджо съм!
  • 4 Българин

    39 10 Отговор
    Едно нещо в изказванията на Борисов е особено странно. Казваше, че чрез конституционните промени цели да сложи край на възможността за постоянни служебни кабинети, които се дирижират от Радев. А миналия ден започна да говори за пет или шест последователни служебни правителства. Следователно той изпада в ситуацията срещу която уж се бореше. Пълен лъжец.

    Коментиран от #22

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 чичака

    50 10 Отговор
    Един брадат, юридически неграмотен плъх пак плещи глупости!

    Коментиран от #10

  • 7 име

    36 10 Отговор
    Ко ти пука, ице, я приседни в скута на шиши да те почерпи с мазно турско кафенце и ще "случите" следващата сглобка!
  • 8 ТОЗ ПОМИЯР

    30 9 Отговор
    ТРЕПАНТОТИ Е МАЛКО ТАКИВА ГОВНА ИСРА .
  • 9 Гост

    36 10 Отговор
    Боклук изчезни на секундата!
  • 10 шопо

    26 5 Отговор

    До коментар #6 от "чичака":

    Я мислим, че както е тръгнал да търси храна, че влезе у капано за мишки !
  • 11 име

    32 11 Отговор
    Оправданието че ПП-ДБ искали правителството в оставка да управлява до изборите, но боко и шиши настояли за схемата с 10 избираеми лиза за служебни премиери, е много удобно за ПП-ДБ, но и много елементарно за нас, избирателите. Ако са имали акъл в главата, да не са ги гласували тези промени, уж предложени от ГЕРБ-ДПС. Значи извода е че или сармного прости, или са имали скриги договорки с ОПГ ГРОБ-ДПС. И при двата варианта, ПП-ДБ не заслужават да управляват повече.

    Коментиран от #24

  • 12 Очевидности

    12 27 Отговор
    Базата на ГЕРБ е аполитична и клиентелистка, не ги интересува нищо освен личният интерес. Ако човек цени свободата и законността, както и обществения интерес, няма друг вариант освен да се обърне към ППДБ.
  • 13 Правна нула

    32 9 Отговор
    Ристьо не дрънкай за тиквата и Шиши. Я виж Бивол какво пише за ортака ти Киро Канадеца и Гуглена!
    Пише, че Лена Парапетна е подправяла подписи и фалшифицирала документи , за да може Простонидиота Киро да бъде назначен от бореца юмрук Радев за министър,
    Коментирай правна нуло

    Коментиран от #23

  • 14 Му ха ха ха

    28 9 Отговор
    Ристю риститутката си пада по скутове 😂
  • 15 Му ха ха ха

    25 8 Отговор
    Ристю си купи нова гумена лодка и ДПС са с паника
  • 16 Българка

    10 21 Отговор
    “ Изглежда се възстановява формулата “турска баня с руски закуски””, каза Иванов. И обърна внимание, че редица журналисти, залисани в цветистите изрази за драскащи по вратата пудели, са пропуснали, че Пеевски е декларирал своя манифест: аз, Делян Пеевски, няма да позволя да има промени в службите и съдебната власт".
    Хора, основно ДПС и върхушката на ГЕРБ предизвика поредните пресрочни избори.Мафията се е впила в държавата като кърлеж и изсмуква финансите, здравето и търпението ни. За пореден път когато се стига до правосъдна реформа и правила за избор на кадри на властови и силови позиции, мафията сваля правителство

    Коментиран от #35

  • 17 За Бойко

    16 14 Отговор
    съжаляват само идиотите, мафиотите и Кремъл.
  • 18 Макс

    7 18 Отговор
    Хубаво, ама българите не искат реформи . Искат толупа и шиши да крадат , ама и на тях да не им се бъркат . Статуквото е сред хората , те го пазят , затова ще гласуват пак за тях . В България корупцията трябва да се бори от най-малкия към най-големия . Когато малките останат без възможност да крадат , тогава ще искат промяна . На принципа -щом аз не мога , няма да позволя и на теб да крадеш. Тогава сами ще вкарат шиши и толупа в затвора.

    Коментиран от #20

  • 19 Дедо Пене

    12 9 Отговор
    Христо, обещайте на Мут.рата, че няма да позволите да влезе в затвора и всички промени в Правосъдието, Прокуратурата и Службите ще бъдат гласувани от ГЕРБ! В противен случай ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е УТОПИЯ .Пожарникарят няма да се самоубие, защото е откраднал милиарди и не иска да ги връща, а ние коментираме -СМЕШНИ ПАЧКИ И КЮЛЧЕТА.
  • 20 Аз съм прост като Бочко

    12 5 Отговор

    До коментар #18 от "Макс":

    Ти ли ще ги вкараш в затвора, а цър.вул?
    Те държат Гл.Прокурор, ВАС, ДАНС, МВР и Президента, а недоволните крадци щели да ги вкарат, че копанката им празна??? С М Я Х !!!

    Коментиран от #31

  • 21 един

    5 17 Отговор
    Не разбирам/впрочем разбирам/,защо Факти вади отделни пасажи и ги поставя за заглавие на цяла статия,или се търси омаскаряване на ПП-ДБ!Не сме толкова глупави,хайде моля ви се,бъдете коректни!Аман от подръжници на комунистите!

    Коментиран от #26

  • 22 Макс

    15 4 Отговор

    До коментар #4 от "Българин":

    Няма нищо по-изгодно за Борисов от служебни кабинети, които той реди , а Радев изпълнява . Какво мислиш , че прави Главчев ? Та той е стар герберски кадър , който пасва на всеки пост .Даже и спотрен мин.може да е , стига Бойко да каже .
  • 23 Пенсионер

    7 6 Отговор

    До коментар #13 от "Правна нула":

    Това МУТРАГЕНЬО или Шиши го казва, или техните журналя и служби?

    Коментиран от #53

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 демократ

    16 4 Отговор
    а бе факти колко ви плащат да правят коментари при вас денката кирцата и кокорчо всеки ден по 5 пъти наи малко отразявате тия тримцата баидън от тях пуснеш бтв денката пуснеш нова кирцата или кокорчо та даите им по едно легло да спят в телевизиите да не правят пътни разноски така ще е наи добре смешни ставате с вашето подмазване та дето казват бива бива но бивол за мезе не бива
  • 26 А бе

    5 6 Отговор

    До коментар #21 от "един":

    от БОЙКИКИЕВ ли си отвратен? "Аман от комунисти" Много смешно. Благодаря ти.

    Коментиран от #42

  • 27 Срещу вас сте си вие

    14 5 Отговор
    "Срещу нас е формулата “Пеевски”..." първо беше "моделът Борисов" срещу вас, е цалунахте се. После беше президента срещу вас, пък го молехте после да назначи ваши хора в служебния кабинет, накрая срещу вас е "формулата Пеевски", пък лично ти му пи от скута мазно турско кайвенце. Как да ви вярва човек? Може да ви вярва само някой, ако родителите му са първи братовчеди
  • 28 Ха ха

    12 4 Отговор
    пак го хванахте за....шлифера ББ!Изработи ви с 200,а още на го проумявате!Ще ще,ще го проумеете на изборите!Няма да има ала бала!
  • 29 нннн

    15 1 Отговор
    Никога вече Сглобка! Никога вече мишки в хамбара!
  • 30 ГЕРБ

    14 5 Отговор
    След един месец ще лазите в краката на Борисов и Пеевски

    Коментиран от #40

  • 31 Макс

    9 5 Отговор

    До коментар #20 от "Аз съм прост като Бочко":

    Разбира се, че ги държат .Паяжината се разплита успешно, ако започнеш от периферията , тя те докарва до центъра, където се скатава паякът. Процесът е дълъг, но резултатът е сигурен . В противен случай елиминираш един паяк, а на мястото му идва друг , и така вече 35 години.
  • 32 защо

    3 2 Отговор
    всички се отклониха от пътя, вкупом станаха негодни; няма кой да прави добро, няма нито един".
    Слушай Римляни 3:12Римляни 3:12

    Бойкикин,
    Апостол Павел преди 20 века го е казал.
  • 33 между другото

    6 1 Отговор
    Така правят примадоните.🤭
  • 34 Последния Софиянец

    3 6 Отговор
    В сряда вечерта зала "Арена Шумен" се оказа тясна да побере жителите на града дошли да се запознаят с лидерите на ПП "Величие" Ивелин Михайлов и моя приятел полковник Николай Марков! Над 3 хиляди граждани посрещнаха лидерите на партията с възгласи "Величие победа" и "Велики сме". Акцентите от тази вълнуваща среща бяха думите на Ивелин Михайлов - " Ние няма да ви предадем никога и няма да направим компромис с обещанията си. Ние никога няма да постъпим така както едно лице Станислав Трифонов от ИТН ,проектирания в лабораториите на олигархията корпоративен политик,който след като е вече ненужен е изхвърлен от мафията и статуквото"...Над 3 хиляди човека аплодираха лидерите и ги изпратиха с възгласи " Победа"
  • 35 бай благой

    8 2 Отговор

    До коментар #16 от "Българка":

    центовче не знам какво е казал шиши но знам че просто киро каза че иска да овладее службите
  • 36 Никога повече мафията...

    3 5 Отговор
    ГЕРБ - ПП/ДБ- ДПС и патериците им от ИТН

    Коментиран от #39

  • 37 Гост

    13 1 Отговор
    Заклевам се, тия нямат капчица срам и страх от Бог,камо ли от хората!
  • 38 Позор сте

    15 2 Отговор
    Ристю е вече извън борда на политиката, а онова набеденото генералче реве и още от сега преди изборите се предлага на ББ, че е готов за преговори. Явно не може да вдене, че за да влезе в преговори с когото и да било първо трябва да влезе в парламента. Пълни циркаджии. Толкова са жалки, че нямам думи.
  • 39 Последния Софиянец

    5 6 Отговор

    До коментар #36 от "Никога повече мафията...":

    Затова излезте и гласувайте! За ГЕРБ гласуват половин милион хрантутници ,за ДПС турци и роми ,за шарлатаните софийските реститути и за чалгарите 3-4 процента наркозависими ...Нека нормалните гласуваме масово да неутрализираме техния корпоративен вот

    Коментиран от #50

  • 40 1111

    0 2 Отговор

    До коментар #30 от "ГЕРБ":

    По-скоро Адът ще замръзне!
  • 41 да знаеш

    0 1 Отговор

    До коментар #24 от "баба Ванга":

    "Име" е жена. Питай я носи ли фередже!
  • 42 един

    9 3 Отговор

    До коментар #26 от "А бе":

    Не от Бойкикев,а от цялата комунистическа клика в Герб,ДПС и БСП,начело с члена на БКП и бодигард на Тодор Живков-Бойко Методиев Борисов!

    Коментиран от #66

  • 43 Ристю Ариела

    8 2 Отговор
    Не се сърдя просто се скатавам ш си трая докато всичко отмине като знам какви ги вършех.Много обичам да обещавам на шеметите разни работи и после да правя каквото си искам.Пеевки,моля ти се не ми се сърди.Обади ми се в името на общите ни дела и голямата ни взаимна любов!Вечно твоя Ицо.
  • 44 ЗАХАРИ

    11 2 Отговор
    БОИКО СЕ ЦУПИ ЗАЩОТО НЕ СИ СЕДНАЛ В НЕГОВИЯ СКУТ А СИ СЕДЯЛ В СКУТА НА ШИШИ
  • 45 факуса

    10 2 Отговор
    пинокио това ли измисли докат сърбаше мазно кааве между дебелите свиски бутове,ами киртачето на татко кво разправяше на записа нещо за службите вие да ги овладеете,сигур щот сте по демократи от тулупа с партийната книжка
  • 46 дом

    11 2 Отговор
    Нема вече Ице, МАДЖО КАЗА, това е положението. Който иска да ти вярва, аз вече не. За мен играеш от двата отбора. Това е.
  • 47 12340

    3 1 Отговор
    Ицето "Юристът"!....

  • 48 ежко

    6 2 Отговор
    Ихаааа!Само те били прави, всичко друго е ДПС,а?Ами Възраждане бе Ице, Ами ИТН,Ами останалите формации.И те ли са ДПС,а?Хайде стига бе!
  • 49 Град Козлодуй

    10 2 Отговор
    При Вас Политиците всичко е Алчност и Интереси

    Коментиран от #58

  • 50 Нормална руска копейка

    1 5 Отговор

    До коментар #39 от "Последния Софиянец":

    ли си , софиянецо . Ако е така се надявам да си Последен .
  • 51 Пинокио, ееееее!?

    8 3 Отговор
    Цялата върхушка на ДБ сте с интелект на току що завършил задочно адвокат. Мразя Пееф и Тиквата, но се кефя как непрекъснато ви го ре/инвестират. Детски акълчета!
  • 52 Антон

    3 3 Отговор
    Като стоеше в скута на Шиши не беше страшно? А бе юрдек недоносен ти лъжеш повече и от бат Бойко. Да сте живи и здрави и тримата. Като дойде време Господ ще Ви съди, не, че и на него му имам вяра.
  • 53 Правна нула

    2 1 Отговор

    До коментар #23 от "Пенсионер":

    Вашия вестник Бивол пенсионере. Там чети.
  • 54 Уау

    4 4 Отговор
    Съветските тролове как са се набрали ще взимат власта едва ли не
    Абе другари дори другаря Тимур Иванов складира долари в Масква с рублите си пали печката зимата
  • 55 БгТопИдиот🇧🇬

    7 3 Отговор
    Бая се окръглил ГНУСНИЯ мРАвояд краваРСКИ !
  • 56 Реконтра

    5 2 Отговор
    ... че нали вие преправихте конституцията, та да може Борисов все да е на власт?
  • 57 БУЦИ СЕ ЦУПИ

    5 1 Отговор
    А ТИ СКАЧАШ ДИРЕКТНО В СКУТА , РИСТОООО МНОГО СИ ДОЛЕН, НЕ СЕ ЛИ УСЕЩАШ,....А........?
  • 58 Последния Софиянец

    4 5 Отговор

    До коментар #49 от "Град Козлодуй":

    Чети добре -
    Затова излезте и гласувайте! За ГЕРБ гласуват половин милион хрантутници ,за ДПС турци и роми ,за шарлатаните софийските реститути и за чалгарите 3-4 процента наркозависими ...Нека нормалните гласуваме масово да неутрализираме техния корпоративен вот
  • 59 Този талибан

    7 1 Отговор
    Както винаги разтягал локуми но основното е че прави леки намеци и завой че все пак може нещо да се направи с ГЕРБ
    НАПРАЗНИ НАДЕЖДИ
  • 60 007

    5 2 Отговор
    Това нещо ХИванов, дето беше с ББ във властта и се нацупи и почти изчена. ББ вече управлявя и ще продължи още колкото иска с безкрайни избори и свое служебно правителство. С промяната в конституцията и промяната на отношението на президента към ПП ПП и по специално към БОЙКО БОРИСОВ, страната ще се управлява от двамата поне докато ПП и други се сринат до нищожни. А Пеевски, ако не сте разбрали, е важен само с размерите си и служи за политическо замерване с парцалена кукла, скоро ще се скъса и ще се разпадне.
  • 61 Стилян

    4 4 Отговор
    Ицо Гнусният и Нещастникът Г-н Пудел искат Бойко Борисов да им изпълняват Исканията.
    Ице изкъпи се и отивай при Г-н Пеевски на мазно турско кафе.

    Коментиран от #65

  • 62 Радката

    2 3 Отговор
    Името разбира ли се какво бръщолеви? Той изрича толкова много плява, че ако е фуражомелка ще е златна.
  • 63 ти само гледай какво прави Борисов...

    3 0 Отговор
    ...грижи се за избирателите си.
    Вчера им раздадоха 200 000 000 лева-само вчера.
    Вие какво направихте докато бяхте на власт,че само с приказки за реформи нещо не става.
    Корупцията в общините и кадастъра си стои.
    Трябва ти,, подходящ човек,, иначе работите не вървят.
    Ако незнаеш какво е ,,подходящ човек ,, ти казвам веднага.
    Според мен е човек който може да вземе рушвета и да го занесе на държавния служител.
    Ето това трябва да спре.Сега разбра ли Христо,
    а реформата ти си я ский отзад.
  • 64 Мнение

    5 3 Отговор
    Борисов е кухха леййка, селски хитрец, но е глупав!

    Коментиран от #67

  • 65 По-точно

    4 2 Отговор

    До коментар #61 от "Стилян":

    Пуделът е Борисов! Пудел е на Делян Пеевски!
  • 66 Тогава

    1 0 Отговор

    До коментар #42 от "един":

    сме на едно мнение.
  • 67 Мунчо

    3 2 Отговор

    До коментар #64 от "Мнение":

    Ако Борисов е тъп и толкова години ви пердаши с 200 означава, че тези които се опитват да го "свалят" са десет пъти по-тъпи от него.... 🤣

    Коментиран от #68

  • 68 превратностите на съдбата

    0 0 Отговор

    До коментар #67 от "Мунчо":

    Муньо, веднъж ще изпуснете хорото, но ще ви е за последно.
  • 69 123456

    2 0 Отговор
    цупи се , цупи се , па ти го нацепи ....
  • 70 Анджо

    3 0 Отговор
    Видяла жабата , че подковават коня и тя си дигнала краката. Тоя е бил министър при Бойко и е правил съдебни реформи, сега пак прави реформи и пак нищо не направи. Не можа да се научи на политика от Боко. По големи некадърници от тия не бях виждал. Гласувайте пак за тия отрепки.
  • 71 БгТопИдиот🇧🇬

    1 0 Отговор
    Торба с .айна,ама пък кравароатлантически продажнически !
  • 72 Анонимен

    2 0 Отговор
    Този плувец се е опитал да замести Цветелина Янева.С този голям нос е сигурно е направил дупка в корема на ПЕЕВСКИ.
  • 73 Стефан

    1 0 Отговор
    Битката на олигарсите за това на кого да е държавата продължава, и засега тези зад Христо Иванов губят
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове