Last news in Fakti

30 Април, 2024 04:30 1 890 41

Борисов: Баща на "сглобката" е Алексей Петров, не съм чувал Пашата 20-30 години

  • бойко борисов-
  • кирил петков-
  • алексей петров

Има опасност след изборите ГЕРБ отново да изпадне в изолация, заяви лидерът на ГЕРБ

Борисов: Баща на "сглобката" е Алексей Петров, не съм чувал Пашата 20-30 години - 1
Снимка: БГНЕС

Истинският баща на "сглобката" е покойният Алексей Петров, той беше гарант за тези хора пред мен, каза пред симпатизанти на ГЕРБ в София по време на събитие, излъчвано във Фейсбук, лидерът на партията Бойко Борисов, цитиран от БТА.

По повод информацията за разследване във връзка със сдружение „Да запазим Корал“, Борисов заяви: "Затова изкоментирах господин Петков, защото той заподозря, че аз през Пашата имам влияние върху "Биволъ", върху Корал и всичко това, което се случва за тези фалшификации, което е абсолютна лъжа, неистина. И аз като всички вас го научих от разследващите сайтове". Борисов каза, че не е чувал Пашата 20-30 години.

Борисов обясни още, че при преговорите за кабинет са били само той и Асен Василев, и са били "на един министър на вътрешните работи от съставянето на кабинет". "А защо им е трябвал толкова на всяка цена вътрешен министър, защо им е трябвала ДАНС, защо им е трябвал прокурор – през последните дни започва да става все по-ясно", каза още лидерът на ГЕРБ.

Има опасност след изборите ГЕРБ отново да изпадне в изолация, защото политическото решение „Възраждане“, ПП-ДБ,БСП и ИТН да свалят Росен Желязков показва новата коалиция, коментира той. " "За да има стабилна България, ние сме длъжни да дадем висок резултат. За да не могат те отново да безчинстват, тази коалиция. ГЕРБ ще влиза в управление, ще участва само ако има мощен резултат. ГЕРБ трябва така да се мобилизира, заедно с нашите партньори от СДС, да има ключова роля" обясни още Борисов. Кампанията трябва да бъде позитивна, допълни той.


Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Уса

    60 3 Отговор
    Всички сте банда престъпници за затвора,но за всичко да виновни сащ и ЕС, те ви направиха милионери и милиардери
  • 2 Некой си

    41 3 Отговор
    Интересно след Трактора, кой ще гризне дървото?! Кики и тате Петко много мразят Бойчето и Шиши,а тия двамата не прощават обиди.
  • 3 Буда

    56 2 Отговор
    Ха , ха че ти си ортак на Пашата , Бай Миле и Карамански от сикаджииските времена лъжец и подлец ! Доказателства и факти навсякъде бре !
  • 4 Трактора да не те е минал

    42 2 Отговор
    Като е баща на сглобката? В кое посолство ходихте на работни закуски докато кандисате на сглобка. Кое посолство удобно пропусна да назове името на корумпирания висш държавен политик, който всички знаем, тиквоча? В чии посолства мишока по сапуните и гаргамел ходеха да дават отчети как върви делкането или контрабандата в държавата, която уж те управляват?
  • 5 Съвет

    46 3 Отговор
    Вижте добре индивида от СИК и мислете българи ! Виновниците да не се случи съдебната реформа е на мУТРИТЕ от Гроб и турската партия ДПС ! Излезте и гласувахте срещу шайката престъпници !
  • 6 мммм

    44 1 Отговор
    Мега льжец е тоя клептоман бойко борисов !! Как сме го търпяли 12 години?? Тия от американското посолство сигурно много са се смяли колко сме прости ! Не се е чувал с Пашата 20-30години хахаха тоя тургавия ни мисли за луди
  • 7 Каква стабилна България

    43 0 Отговор
    с лъжец и крадец като теб? Стабилна за мутрите, за ДПС, но това не е България, а мутрания! Имаш късмет, че си попаднал на доста неумен народ, който го лъжете и крадете, защото е такъв!
  • 8 Истината

    34 6 Отговор
    Истинския проблем идва от Козяк и от мръсните фалирали кравари, които си врат мръсната муцуна навсякъде по света като световен "миротворец" и демократ

    Коментиран от #13, #14

  • 9 Борисов, много лъжеш!

    37 1 Отговор
    Не се ли замисляш, че много хора знаят как стоят нещата!! И за Трактора и за тоя с когото не си се виждал 20-30 год?? Все са ти официални бивши ортаци???
  • 10 Мнение

    25 1 Отговор
    На този доказан и осъден лъжец КОЙ ли още продължава да му вярва? Явно е, че ни управляват огромни боклуци, както старите, така и пръкналите се так нарекли се "добрите сили".
  • 11 Ангеларий

    21 2 Отговор
    А коя е Мата Хари?

    Коментиран от #12

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Интересно защо

    8 6 Отговор

    До коментар #8 от "Истината":

    Всички "чистички" комуняги бягате при "мръсните кравари"??? Явно имат добри бикове за вас. Понял бл..яд???
  • 15 Тити

    16 2 Отговор
    Алоооо Боко кого заблуждаваш????
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 воденМАДАГАВУР

    8 1 Отговор
    Някой вярва ли на Борисов все още !? Дори и неговите хора ! Ама нали той ги храни и засега все още са му верни .
  • 18 Ричард Естес

    10 1 Отговор
    Оказва се , че Трактора сглоби СГЛОБКАТА на Бойко / остави го на власт и непрекосновен / , а после културно и галантно бе убит. Може би за да не говори и пречи , че явно доста е знаел ли ?! Дали ?

    Коментиран от #27

  • 19 Кобург

    5 2 Отговор
    Баща на сглобката е Любен (Кобур)Гоцев.
  • 20 Ало - Ало.....

    11 1 Отговор
    Забелязвате ли как забъркани около далаверите на БОРИСОВ хора , един по един загиват ! Така и Бойко цял , и търбуха му пълен ! Разследването нищо не открива и буксува с години. Спомнете си "Ало , Ваньо" и какво стана след това с Мишо Бирата и Ваньо Танов ! А сега и с ......инженера на сглобката - Алексей !
    Само Бойко - ЧИСТ и НЕОПЕТНЕН ли ?
  • 21 Пийпинг ТОМ

    8 1 Отговор
    Да чакаме ли скоро атентати срещу ББ и ДП ? Не ! Защото няма престъпник , който да направи покушение сам на себе си ли ! ?
  • 22 ЛаТераЛен ТУУЛ

    11 1 Отговор
    Не може да се отрече свойството на индивида Борисов , така да преиначава и интерпретира миналото , че винаги да изкарва себе си герой , борец за правда , невинен и чист като роса !
    А всъщност се оказва , че е един хитрец , който винаги се е нагаждал според вятъра , който духа. Пребоядисвал се е като хамелеон , за да остане на върха на вълната и да има лична изгода !
  • 23 доктор ОХ боли

    12 1 Отговор
    Спомняте ли си , че Борисов каза , че знаел коя е Мата Хари ........че не се разпозна в толкова много записи, в които ни наричаше Тулупи , Проста Кърдж Пуука , набивам им го с 200 ........Дори каза , че не познавал мис Бикини , а после й хариза къща в Барселона , че и дете й направил...... След като се разчу за това му геройство , даже ги скри и двете ! Защо , щом като няма НИЩО ОБЩО с тях ?
    С една дума - БОРИСОВ си е ЛЪЖЕЦ от класа !

    Коментиран от #30

  • 24 Ялова волЯ

    8 1 Отговор
    Ние сме виновни , че този екземпляр съществува и не само това , а и определя живота ни , като налага своята ПРОСТАЩИНА и лицемерие ! Само и единствено от нас зависи дали ще го има още !
  • 25 Баба Меца

    12 1 Отговор
    Уникален мъжага е този. Днес говори едно , а утре друго. Това , което вчера е било , за него днес вече не съществува. Ако се налага и от майка си ще се отрече , но ще бъде ЕДИНСТВЕНИЯТ и НЕПОВТОРИМИЯ !
    Бай Ганьо Балкански ряпа да яде пред Бойко Банкянски !

    Коментиран от #36

  • 26 Шушу Мушу

    7 1 Отговор
    Единственото , което ни остава е или да му построим нов МАВЗОЛЕЙ на Бойко , или да сложим лика му вместо герба на знамето на България ! А защо не и двете ? ТОЙ НАПЪЛНО ГО ЗАСЛУЖАВА !
  • 27 така де

    10 0 Отговор

    До коментар #18 от "Ричард Естес":

    трактора е трябвало да стане само тракторист с едно милиционеррско училище а не да иска данс и да командва правителства КОЛКО СТЕ ПРОСТИ ПО ПРОСТИ ОТ МИЛИЦИОНЕР ОТ ПАЗАРДЖИК

    Коментиран от #31

  • 28 Ян БибиЯН

    6 1 Отговор
    БОЙКОВЩИНАТА ли е новата ни национална доктрина ? Тя е като слънцето , въздуха и водата за нас. Накъдето и да се обърнем се сблъскваме с нея ! Аман !
  • 29 УнгуТилски ТронгоТап

    6 1 Отговор
    Винаги е имало отвратителни и отблъскващи хора , ама такъв като този човек от Банкя не сме виждали !
  • 30 само май сърби

    4 3 Отговор

    До коментар #23 от "доктор ОХ боли":

    че нали дума дупка не прави Защо не пишете какво е направил а само какво казал и отрекъл Комунетата и останалите във властта са пълни с имоти в гърция и сащ и децата им са там Включително и нинова
  • 31 гол охлюв

    5 1 Отговор

    До коментар #27 от "така де":

    Искаш да кажеш , че е опитал да засенчи божеството Бойко и това е била грешката му ли ? И е бил наказан ? Бойко не такъв чиляк.
  • 32 поп харитон,поп кръстьо

    4 1 Отговор
    Няма ли крали марко, да му изправи на тоя мародер на българския народ погледа .Народ заспал ,роб , слуга на разбойници престъпници на опггерб и дпс .Не народ ам ърша .....
  • 33 време е народа да прогледне

    3 1 Отговор
    Парите на българския народ с в него доган и пеевски и за това безчинстват безнаказано и пред нищо не спират Плащат с парите окрадени от българския народ за дамародерстват във всички институции както намерят за добре ,за да им бъде пътя чист към властта .Народа трябва да ги спре като ги накаже на изборите За който искат да гласуват само не на опг-герб и дпс
  • 34 българка

    3 1 Отговор
    Казва едно, разбирай обратното!
  • 35 бойко мутраген

    4 1 Отговор
    Боко се самоиздънва! Не бил чувал скоро своя ортак Пащата?!?!?!?
  • 36 умопобъркан

    4 1 Отговор

    До коментар #25 от "Баба Меца":

    Тулупа говори всеки ден взаимно изключващи се неща....
  • 37 Налудник

    3 1 Отговор
    Опа, осъжданият бандит и престъпник пак си прави вятър на устата.
  • 38 Истината!!!

    4 0 Отговор
    Ако Борисов и Пеевски направят мнозинство, пак ще има крадене и терор!
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Дуньо П.

    2 0 Отговор
    Най големият лъжец и олигарх на Републиката.Той не е виновен.Виновни сме ние кротките,хрисимите и прости българи.
  • 41 бай село

    0 0 Отговор
    Бойко е най добрия министър председател който сме имали и пак ще го изберем.Пукайте се от яд червени боклуци.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове