Last news in Fakti

2 Май, 2024 18:47 2 854 9

Габриела Славова след ДНК-експертизата: Отказвам да говоря днес СНИМКА

  • габриела славова-
  • днк-
  • велико минков-
  • пейо пеев

Велико Минков призова майката на сина си да признае бащинството му

Габриела Славова след ДНК-експертизата: Отказвам да говоря днес СНИМКА - 1
Снимка: БНТ

"Отказвам всякакви интервюта, ще дойде и този момент, но няма да е днес".

Това заяви пред БНТ Габриела Славова, обвинена в убийството на съпруга си Пейо Пеев, след като ДНК-анализът показа, че Велико Минков е баща на малкото ѝ дете Кристиан.

Габриела Славова след ДНК-експертизата: Отказвам да говоря днес СНИМКА
Снимка: БНТ

Преди два дни софийският апелативен съд я пусна под домашен арест.

Още преди ДНК-анализът да е готов, Велико Минков беше убеден, че e баща на бебето на Габриела. Малкият бил пълно негово копие.

Досега Габриела отричаше детето да е на Велико, а в акта за раждане, като баща е вписан убитият Пейо Пеев, тъй като двамата сключили брак седмица преди раждането. Велико Минков обаче води дело за бащинство в бургаския съд още от септември 2023-та, като следващото заседание е насрочено за 14 ти май. Той призовава Габриела да признае иска.

"Ако го направи това в следващите дни до 14 -ти тя ще покаже, че поставя детето на първо място", каза Велико Минков, баща на малкото дете на Габриела.

Децата на Габриела са при семейството на Пейо. Основните грижи за тях полага сестра му. Тя също е недоволна и притеснена от това, че Габриела е под домашен арест. Според нея това може да е първа стъпка към връщането на децата на майката, което няма да е за тяхно добро.

"Във времето тя ги е неглижирала, за което излизат все повече доказателства. Детето, с което съм неотлъчно последните 3 месеца постоянно разказва, че е оставяно само и има изключително голям страх да не бъде оставено, казва че е оставяно само с малкото бебе", разказа Милена Йорданова, сестра на убития Пейо Пеев.

Велико и семейството на Пейо се сближиха след бруталното убийство. Той редовно вижда сина си и гарантира, че дори при потвърдено от съда бащинство, няма да разделя двете деца.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БеГемот

    26 0 Отговор
    Хубави хора!И се размножават!
  • 2 Тия и двамата

    19 0 Отговор
    трябва да ги кастрират...
  • 3 Прокурор

    35 1 Отговор
    СЪДЪТ Я ПУСКА ЗА ДА гледа децата си. Децата са ПРИ РОДИТЕЛИТЕ НА ПЕЙО. Кого ще гледа? Следващия път съдът ще пусне някой да си гледа котката или кучето, които са при братовчет му в Горно Станянци или Каспичан!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Миши

    36 1 Отговор
    Тази грозна, дебела мърла незнайно как вързала тези баламурници да не се прави на ущипана. Да я връщат в затвора, че унищожи невинен мъж и родителите му.
  • 6 рая за престъпниците

    29 0 Отговор
    това някаква подигравка с народа и паметта на мъжа и ли е? пускат я да си гледа децата а те се гледат от съвсем друго семейство?!?!? това е доста нагло от страна на съда
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Съвместната работа и съжителство с жена

    6 0 Отговор
    Винаги приключва с челен сблъсък с влак
  • 9 Иванов

    10 0 Отговор
    Габриела Славова е една некадърница и нищо повече. дано изгние в затвора, където и е мястото. Пълен боклук