Last news in Fakti

30 Ноември, 2020 17:51 1 860 0

Любо Пенев: Не мисля, че два отбора ще повлияят на нашата прекрасна лига

  • любо пенев-
  • царско село-
  • етър-
  • сняг-
  • футбол

Утре ще е по-сложно, тъй като теренът ще е тежък

Любо Пенев: Не мисля, че два отбора ще повлияят на нашата прекрасна лига - 1

Наставникът на Царско село Любослав Пенев изрази мнението си за отлагането на двубоя с Етър Велико Търново. Пенев вярва, че този мач трябва да бъде отложен във времето, защото условията днес не позволяват да се проведе футболен двубой, а също така и в утрешния ден няма да бъде добре да се играе футбол, тъй като ще е по-студено и теренът ще бъде още по-тежък.

„Моето мнение е, че се положиха усилия, но не е възможно да се изчисти терена. Домакините направиха много, снегът не спира. Аз се разхождам от 13,00 на обяд. Това са едно 15-18 сантиметра сняг. Ако имаме възможност, щяхме да изиграем мача днес. Утре ще е по-сложно, тъй като теренът ще е тежък. За мен е редно да се отложи този мач. Утре имаме PCR-тестове. Искаме да играем футбол, но зрителите няма да видят това, което очакват. Не мисля, че нашите два отбора ще повлияят на нашата прекрасна лига и да стане нещо с водещите отбори. Защитаваме интересите на клубовете, инвеститорите – това е най-важното. Утре ще бъде още по-лошо, чух делегата. Веднага можем да видим времето за утре, но нека видим решението. За мен е най-важно здравето на хората”, каза Любо Пенев.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА