Last news in Fakti

27 Април, 2024 21:42 4 152 216

ЕС отново разкритикува Русия

  • европейски съюз-
  • русия-
  • газпром

Причината е поставянето на дъщерни дружества на италианска и германска компания под "временно външно управление" на Газпром

ЕС отново разкритикува Русия - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Европейският съюз разкритикува Русия за поставянето на дъщерни дружества на една италианска и една германска компания под "временно външно управление" на структура на "Газпром", като заяви, че този ход подчертава незачитането на международните норми от страна на Москва, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Ден по-рано руският президент Владимир Путин подписа указ, с който прехвърля на "Газпром битови системи" 100 % от акциите на руските структури италианската компания "Аристон" (Ariston), специализирана в производството на уреди за отопление на вода, както и на германския производител на домакински уреди Бе Ес Ха "Хаусгерете" (BSH Hausgeraete).

"Тези мерки, насочени срещу законни икономически дейности, са поредното доказателство за незачитането на международното право и правила от страна на Русия", заяви говорител на дипломатическата служба на ЕС. Въпросните действия потвърждават, че Русия, която води война в Украйна, също така е "непредсказуем участник в икономическата сфера и е създала бизнес климат на произвол и враждебност към чуждестранните инвеститори", допълни говорителят на ЕС.

Италианският министър на външните работи Антонио Таяни съобщи, че руският днес посланик в Рим е бил извикан, за да даде разяснения по въпроса. Таяни допълни, че правителствата на Италия и Германия координират действията си със служители на ЕС в Брюксел.

В изявление на "Аристон" се казва, че компанията е "изключително изненадана" от действията на Русия и че прави оценка на последиците от указа на Путин.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 42 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой помогна на Русия

    10 78 Отговор
    който всъщност помогна на Русия през „гладните 90-те“.

    "Храстови крака"
    В края на 80-те години в СССР започва икономическа криза, която води до още по-голям недостиг на храна. Както неведнъж се е случвало, САЩ се притекоха на помощ.

    Горбачов и Буш-старши се договориха за доставка на замразени пилешки бутчета за СССР. Дори нещо толкова просто като пилешкото (считано за световната храна на бедните) беше рядкост в Съветския съюз. Хората наричаха тези крака „крака на храсти“.

    В допълнение към тях САЩ доставяха бебешка храна, инстантни зърнени закуски и пюрета, месни консерви и др. Само през 1991 г. Съединените щати доставиха безплатно на Руската федерация 241 хиляди тона храни.

    Постсъветска помощ за Русия
    През 1992 г. САЩ приеха Закона за подкрепа на свободата, според който правителството предостави икономическа и хуманитарна помощ на постсоциалистическите страни. Основният получател на помощта, отпусната за страните от Източна Европа и бившия СССР, беше Русия. Според закона Руската федерация получи:
    🟢 хуманитарна помощ, включително доставки на храна, лекарства, дрехи и други стоки от първа необходимост. През 1992 г. е организирана операция „Дай надежда“, в рамките на която в Руската федерация са доставени 100 хиляди тона храни, лекарства и други хуманитарни доставки;
    🟢 консултативна и техническа помощ, съдействие за провеждане на икономически реформи, приватизация, развитие на малкия и среден бизнес, укрепване на демокрацията и правата на чо

    Коментиран от #6, #10, #15, #65, #92, #199

  • 2 Кресна

    117 10 Отговор
    В Европа наистина ли са нормални политиците ???? Искат да крадат руски пари ,но Русия нямала същото право .

    Коментиран от #4, #7, #196

  • 3 А ПО ЛЕКО

    110 9 Отговор
    КВИ МЕЖДУНАРОДНИ НОРМИ ДА СПАЗВАТ РУСНАЦИТЕ КАТО ВИЕ ГИ ГАЗИТЕ НЕПРЕКЪСНАТО ПО ТЕХЕН АДРЕС .......
  • 4 КОТарАК 🐱

    8 39 Отговор

    До коментар #2 от "Кресна":

    искат да крадат рубли ли?

    Коментиран от #54, #198

  • 5 Верто

    10 77 Отговор
    Като има луди да инвестират в таз гнусна дупка Московията.

    Коментиран от #98

  • 6 Пръц

    50 4 Отговор

    До коментар #1 от "Кой помогна на Русия":

    Прочетох само първото изречение и те отворих.

    Коментиран от #12

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 az #СВО

    9 63 Отговор
    За 2 години пълномащабна война русия не успя да завземе нито една цяла област в Украйна, дори тези, които е записала в собствената си щонституция като руски. Редовната руска армия беше разбита и се наложи на пусин да мобилизира цивилното население. Умря легендата за "великата" руска армия. Половината от модерното въоръжаване на русия беше унищожено. Над 400 000 са човешките загуби за русия на фронта. Милиони от най-активното руско население избягаха от страната. руски градове се превърнаха във фронтови с всекидневни обстрели, окопи и укрития. русия се оказа в пълна изолация от цивилизования свят. руската агресия възроди НАТО и удвои общата дължина на границата с Алианса. Заради руската агресия Финландия се присъедини към НАТО, а всеки момент това ще стори и Швеция. Над 300 млрд. долара руски активи бяха замразени и конфискувани. Европа прекъсна зависимостта си от руски енергийни източници. русия загуби целия си пазар на газ и нефт в Европа, който гради дълги години. пуcин превърна страната си във васал на китай, като разпродава на безценица природното си богатство. Този период на русия ще стане част от срамната история на страната.

    Коментиран от #19, #39

  • 10 Когато Фактите Говорят и Боговете Мълчът

    10 45 Отговор

    До коментар #1 от "Кой помогна на Русия":

    Но не и РУСОФИЛИТЕ
  • 11 Сащисан джендър,

    60 7 Отговор
    Абе моята Украйна спечели ли вече войната ??? Ако се съберем всички джендъри и ударим едно рамо на Украйна ,ще спечелим поне Евровизия още веднъж .
  • 12 Ника

    8 52 Отговор

    До коментар #6 от "Пръц":

    Имат ли значение за теб Фактите или каквото кажи Путин Това е истината?
  • 13 Ддд

    63 6 Отговор
    Европа може, Русия не може. Нали. А сега да си сърбат попарата европейските институции.... М... ало... ум.. ници
  • 14 КОТарАК 🐱

    7 41 Отговор

    До коментар #7 от "Варненец":

    и винаги запада ги лъже ,мами и прецаква-аз такива шма та роци не съм виждал

    Коментиран от #22

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Слава на 🇧🇬🇷🇺

    54 6 Отговор
    ЕС е твърде микроскопичен и жалък и нищо не може да каже на Русия. Може само да си пали свещите и да си наляга парцалите, всъщност и да скимти на господарите си от ФАЩ за втечнен газ. ЕС се утече в канала и сам си го направи за кефа на ФАЩ.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Смотльо,

    52 7 Отговор

    До коментар #9 от "az #СВО":

    Я кажи за 20 години какво спечели в Афганистан "първата "армия в света ???

    Коментиран от #24

  • 20 ТаУмВзе

    8 42 Отговор
    Що трябваше на един 71г. комлексар да си търси белята. С шойгу на лов и риболов(той от друго не разбира), с кабаева и недоносените деца на дачата в Геленджик, на водка с медведя, маша, лавров и песков, мезетата от пригожин, от кадир козара печеното яре. Печелеше по $2млрд. на ден от газ, нефт и ценни метали, на всеки руснак по $15 на ден. Щяха да пият, пеят и да те възхваляват в цяла рабсия. Какво гледаш петър първи, екатерина втора и иван грозни - те са били млади когато са правили грабежите си, двамата починали на 52г., 53г., а екатерина на 67г. Стар глупак си пуся
  • 21 Онзи

    44 6 Отговор
    Каквото повикало тяло се обадило. ЕС замрази Руски активи и после най-нагло ги конфискува т.е. чиста узаконена кражба. Какво очакват това е само началото.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Последния Софиянец

    7 36 Отговор

    До коментар #19 от "Смотльо,":

    Аз помня, че втарая след като я разгромиха в Афганистан се разпадна на парчета и умират от глад и мизерия още, а за втората я виждаме сега как със Зеленски унищожава остатъците от блатная.

    Коментиран от #37

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❗❗

    4 37 Отговор
    Не му трябваше на пуcин да започва тази война в Украйна и да хвърля колосални средства на вятъра когато можеше да подобри с тези средства живота на ватите, Но paбcия винаги се изживявала като империя с крепостници и психопата пycин се помисли ,че може да се нарече император петър велики и че в болния си мозък от шизофренията си , може да води реваншистка война с целия цивилизован свят за да покаже надмощие над НАТО, Но реалността и истината е друга и руските градове замръзват, и се обстрелват с ракети, магазините се изпразват, икономиката боксува и черните чували с трупове на руски войници пристигат на конвейер и ватите колкото и да да са лъгани и потискани да живеят в мизерни условия, разбират, че са управлявани от терористичен и фашистки режим,който е отговорен за войната в Украйна, където огромни суми пари са похарчени за една безсмислена война , когато можеше да бъдат инвестирани в подобряването на качеството на живот, на руския народ, а не да живее в бедност и лишения...❗❗❗
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Гост

    31 3 Отговор
    Е С получи санкции нали те насадиха тази мода
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Кнаус 485

    6 37 Отговор
    Европа трябва най-сетне да види истината без украса, а именно - Русия е един изключително опасен враг. Независимо, че Русия произвежда мизерните 1,5% от световния БВП, независимо че Европа е най-мощната икономика на земята (малко по-голям БВП от този на Щатите), Русия е в състояние да направи огромни поразии. И ги прави - даже в Африка направиха преврати и поразии, подкрепят терористи по цял свят, както и престъпни държави като Сев. Кореа. Затова, срещу Русия са нужни драстични мерки - вън от световния обмен и финанси, вън от всяка търговия (легална) и да се гледа на тях като на престъпен режим. Дипломатическите отношения с Русия да се сведат до ниво консулска служба с не повече от 4-5 дипломата. Европа има огромно богатство, интелигентност, висок стандарт и всичко това се застрашава от калния колхоз, който е неспособен да създаде общество, което хората да харесат - недопустимо е Европа да се държи меко с държава, в която само калта е повече от корупцията! Политиката трябва да е насочена към колапс на Русия за 5-6 години време, а не да се чакат 70 години както беше със СССР. Наскоро бях в Италия. Навръщане, единственото по което се разбира, че влизаш в Словения е ограничение на скоростта до 100 км в час за 500 метра. Спираш на бензиностанция -всичко е в Евро. В Хърватия - същото. Имат хората и Евро и Шенген. А на Бг границата чакаш, вадиш документи и пр. Заради Руската агентура, просмукала се на всички нива на власт в България.

    Коментиран от #56, #64, #75

  • 35 .и си увеличиха...

    25 4 Отговор

    До коментар #18 от "Кресна":

    ТРИ ПЪТИ БРУТНИЯТ ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ НА СТРАНАТА... НАМАЛИХА ЦЕНАТА НА ГАЗА ЗА БИТОВИ НУЖДИ ... 2024 ЩЕ ИМАТ МНОГО ПО ДОБРА ФИНАНСОВА. ПОЛИТИКА ОТ ЕВРОПА... ПЪК ОНИЯ САЩУБИЙЦИ... ДА СИ ПЕЧАТАТ ФАЛШИВИ ЗЕЛЕНИ ДОЛАРЧЕТА СЪС СКОРОСТТА НА ...СВЕТЛИНАТА...ХА-ХА-ХА!
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Хахахаха

    29 5 Отговор
    Европейския съюз критикувал Русия за това че поставила, една италианска и една германска компания под "временно външно управление" на структура на "Газпром" .А снанкциите на ЕС и САЩ срещу Русия законни ли са .По международното право само Общото събрание на ООН може да налага санкции а не отделни държави или съюзи.Така че тези фирми нека се сърдят на своите управници.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Бичме,

    3 7 Отговор

    До коментар #39 от "az #СВО":

    Тоя сайт да не е на баща ти?а?
  • 45 Реалист

    0 24 Отговор
    Глобализмът или по-точно Американският ред на земята води до създаване на огромно богатство, което многократно надвишава сумарното богатство, което би се създало от национални държави. Баснословното богатство на Британската Империя в миналото е създадено най-вече от търговията през океани и континенти. Свободното движение на хора, стоки и капитали е много, много по-могъщо в производителните си и творчески сили от всяко национално затворено стопанство. Затова, Глобализмът няма алтернатива и да знаете - епохата на националните държави приключи. Европа ще се превърне в нещо като Съединените Щати, макар и бавно, но тенденцията е определено в тази посока. И това е в интересите на 80% от хората.

    Коментиран от #76

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Град Козлодуй

    7 2 Отговор
    Сенатът на САЩ Отпусна на Украйна Финансова Помощ от60 МЛРДА Долара
    ИНТЕРНЕТ
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 🙄🙄🙄

    2 14 Отговор

    До коментар #4 от "КОТарАК 🐱":

    А защо не😉
    Всички крадливи руснаци какво са крали, преди да забегнат във Великобритания и уса😉
  • 55 Павел Николаев

    25 2 Отговор
    Ама сериозно ли? "незачитане на международни норми" ... ? Да не очаквате, че като откраднете и ще си останете ненаказани ?
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Нормално

    3 21 Отговор
    Рашките опитват да хитруват.Но ще бъдат шутирани от цивилизацията И по подразбиране и от Украйна.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Кнаус 485

    3 27 Отговор
    Безогледно жесток терорист без никакво притеснение каза,че няма да има Украйна, това е целта му. Нашите изроди като проф.историчка от СУ дарина григорова каза путин след като приключи с денацификацията на Украйна трябва да дойде да денацифицира България. Такова гнусно национално предателство може да се разреши само в България безнаказано. Това същество учи нашите деца, съвсем ли са обезумяли всички отговорни органи за национална сигурност? Този изрод трябва да бъде изгонена от България и депортирана в москва при любимия и убиец.

    Коментиран от #93

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 САЩ

    2 9 Отговор

    До коментар #1 от "Кой помогна на Русия":

    Никога не са изоставяли Русия
  • 66 Делю Хайдутин

    5 16 Отговор
    Най важното е гнус 200 да не спира да върви с пълни камази и вагони към блатницата и онова страхливото с
    токчетата и имлантите да фулира памперса през час под миндера в калния бункер и всичко ще е наред!
    А копейките да си стенат в тинята цял живот с пошлата си челяд, както най си обичат!

    Коментиран от #200

  • 67 Слава на 🇧🇬🇷🇺

    14 4 Отговор

    До коментар #57 от "az #СВО":

    Май някой други се озовават на кладбището и реват за още пари, оръжия и хора. Хайде стягай си багажа да помагаш на украинците, че хора не им останаха.
  • 68 Любо

    3 15 Отговор
    Страна Агромная, пък тръгнали да правят бизнес в"загиващият" Запад?И да оперират с вражеска валюта?!
    Все на там ги влече, на "Западе",в "Америке"
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Слава на 🇧🇬🇷🇺

    4 14 Отговор
    Каквото и да си говорим блатная е пред разпад, а страхливеца с ботокса ще изгние в Хага.

    Коментиран от #77

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Милка поправка

    2 13 Отговор

    До коментар #34 от "Кнаус 485":

    Русия вече произвежда 1,8% от световният БВП.Но си е пак пълна миzeрия.
  • 76 Едно си tупан реалист знае едно си бае

    16 0 Отговор

    До коментар #45 от "Реалист":

    Вчера ти го писаха, Британската империя само е гепела.
    На днешни пари около 50 трилиона долара.

    Коментиран от #81

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 От страни

    19 3 Отговор
    Путин им казва " не си подритвайте здравните книжки". Искат активите на Русия ама да помнят че в Русия има европейски активи тройно повече от руските в Европа. Така и краварите - да конфискуват ама всичките руски банки са взимали финансиране от американски банки и с един подпис Путин ще обърне изплащането в полза на Русия. Тия дни прибраха "дочка"-та на Х5. Така че "Пятёрочки"-те отиват в полза на Русия. Санкциите работят, казвате?

    Коментиран от #100, #110

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Що,бе?

    4 1 Отговор

    До коментар #64 от "Кнаус 485":

    Всичко, което е написал човека е истина.На 102%.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Хмхмхмхмхм

    13 4 Отговор

    До коментар #61 от "Варненец":

    Слава на Руската армия освободителка на света от западните колонялисти!

    Коментиран от #89, #107

  • 87 Сетих се!

    3 16 Отговор
    Добре,че бяха литовците,та навремето да им направят ВЕФ-а. Та рашките да слушат Алла Пугачова и Муслим Магумаев.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Бог да благослови Америка!

    1 20 Отговор

    До коментар #86 от "Хмхмхмхмхм":

    Двигателят на съвременната цивилизация и пазител на световният мир!
  • 90 Николай Данаилович

    15 3 Отговор

    До коментар #69 от "Николай Данаилович":

    Слава на Руската армия освободителка на света от западните колониалисти.
  • 91 ошашавен си нещо.

    1 7 Отговор

    До коментар #88 от "Бесен-_ Язовец":

    нищо не ти се разбира.
  • 92 Зарибяване

    13 2 Отговор

    До коментар #1 от "Кой помогна на Русия":

    се нарича това,а приватизацията грабеж и ликвидация на икономиката и разрушаване икомическите връзки СИВ.Стоян Ганев спря износа на българските пилета и др. земеделски продукти за руския пазар и на него се настаниха унгарците и др. и т.н.Сега земята на Украйна,Румъния и България е купена от американци,замърсена с ГМО царевица и друга модифицирана земеделска продукция,това е една от причините за войната.
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Слава на 🇧🇬🇷🇺

    23 4 Отговор

    До коментар #85 от "Слава на 🇧🇬🇷🇺":

    Менте не разбра ли че 54 държави помагат на украйна и с пари и с оръжия и Русия пак ви мете наред. Яд ли ви е? Е няма, какво да направите освен да се включите открито срещу Русия та вече законно да ви занули, ама не ви стига куража, защото сте страхливци. Предпочитате да воювате с Русия чрез заблудените украинци, които мрат напразно за фашистките ви интереси.
  • 95 Обяснението е елементарно

    18 4 Отговор
    Престанете да се мъчите чрез нарушаване на всички икономически и международни закони да откраднете руските милиарди и Русия няма да се подготвя за ответни мерки.

    Това обяснение никой журналист няма да ви го каже въпреки, че и те го знаят, защото ще ги изхвърлите на улицата!
    И те знаят номерата ви с "новите европейски ценности" и че наведена главичка, сабя не я сече.
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Васко

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "Верто":

    оная да беше те гльтнала, да не цапаш светьт сега.....
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Реслно

    4 22 Отговор

    До коментар #78 от "От страни":

    На запад руските олигарси имат над 300 милиарда.(за който да забравят). Русия има западни активи оценени на по малко от един милиард.
    И след като фирмата" Памперс" се изнесе, руснаците да внимават как използват консумативите за лична хигиена.

    Коментиран от #192

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Така е

    2 3 Отговор

    До коментар #99 от "Кнаус 485":

    Млатене докато мърда.
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Като прочетох "Аристон"

    3 15 Отговор
    Та се сетих.Някои знае за последните 30 години някаква марка руска бяла техника.Даже ние правим хладилници то в огромен И велосипеди.

    Коментиран от #195

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Пълни глупости си написал

    2 9 Отговор

    До коментар #78 от "От страни":

    За русофилските мозАцинтова е нормално.
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 ТаУмВзе

    8 6 Отговор

    До коментар #107 от "ТаУмВзе":

    Хахаа, Путин унищожи всублатните терористи на наркобункерното, трябва да го признаем.
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Объркал си се.

    3 4 Отговор

    До коментар #109 от "Слава на 🇧🇬🇷🇺":

    Няма такъв вариант.Или си имал лоши сънища.
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 ЛЕЛИИИИИИИИ

    11 1 Отговор

    До коментар #124 от "Хмхмхмхмхм":

    ЧОВЕКА КОЙТО Е НАПИСАЛ ТОВА Е ЕДИНИЦА МЯРКА ЗА ТЪПОТИЯ КАТО АБСОЛЮТНАТА НУЛА
    НИВОТО МУ НА ТЪПОТИЯ Е АБСОЛЮТНО НЕПОСТИЖИМО
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Путинофил

    5 4 Отговор
    Друг път да им дойде на западняците акъла.
  • 139 Тези, които се правиха на гяволи

    4 10 Отговор
    и не напуснаха Маскалия о време, сега издухаха супата.
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Западът първо краде,а после реве!

    19 3 Отговор
    След като западът имаше наглостта да конфискува незаконно всичко що е руско,сега реват след като Русия взима реципрочни мерки! Запомнете: Всички санкции и кражби срещу Русия западът ще ги връща с лихвите!!!
  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Хмхмхмхмхм

    5 1 Отговор

    До коментар #143 от "Хмхмхмхмхм":

    0 да се чете ксто 00,
    като мен- 00/т.е. две нули
  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Ъъъ

    5 0 Отговор

    До коментар #146 от "Хайли лайкли":

    " активно работят.."

    Към 3000 година ще го доизработят
  • 153 Роботът Фьодор

    2 4 Отговор

    До коментар #151 от "Хайли лайкли":

    На път да.Към 3000 година ще го извървят.
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 188 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 189 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 190 Иван Вазов

    11 1 Отговор

    До коментар #187 от "Иван Вазов":

    С кол не могат да изтрият любовта на българите към Русия.
  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 Само питам

    5 0 Отговор

    До коментар #100 от "Реслно":

    Тогава защо толкова цивриш РеалСно?
  • 193 И РУСИЯ ПРИЛАГА ЕВРОЦЕННОСТИТЕ ВИ!

    9 1 Отговор
    ММММИ ДА МЕЖДУНАРОДНИТЕ НОРМИ СА ПИСАНИ САМО ЗА РУСНАЦИТЕ , ЗА ЕВРОАЛИЯНСОВИЯ ЦИВИЛИЗОВАН БОКЛУК НЕ ВАЖАТ !! ВПРОЧЕМ ТОВА СА ТОЧНО ЕВРОПЕСКИТЕ ВИ ЦЕННОСТИ , И Р ЗАПОЧНА СЪЩО КАТО ВАС ДА ГИ ПРИЛАГА. ТРЯБВА ДА СТЕ ГОРДИ ОТ ТОВА ! УК-ЦИТЕ УМИРАТ В ОКОПИТЕ ЗА ЕВЦЕНОСТИТЕ ВИ / ЦИТАТ НА УРСУЛА/. Е ТО ТОВА СА ТЕ .
  • 194 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 195 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 196 един

    0 10 Отговор

    До коментар #2 от "Кресна":

    Нямат право да!Колко милиарди и коства на Европа войната в Украйна,а?И ти си седнал да ми разправяш за крадене,Русия е най-варварската империя в съвременния свят и тя трябва да бъде разрушена и да си понесе последствията от жестокостите и разрушенията които върши!

    Коментиран от #197

  • 197 Ало,

    5 2 Отговор

    До коментар #196 от "един":

    Случая с "Лукойл"в България нещо не ти напомня за пример "външно управление"?
    И не дей да скачаш,-бъди по скромен.Зв акъла Ти да не говориме!
  • 198 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 199 Само питам

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Кой помогна на Русия":

    И нашите банани също бяха безплатни. Като курабийките за Украйна ,доставени от Нюланд.Само затворихме ЗЗУто в Стара Загора,АЕЦблокове и т.н.А Украйна подари земята си на Монсанто и Ротшилд.
  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 202 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 203 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 204 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 205 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 206 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 207 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 208 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 209 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 210 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 211 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 212 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 213 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 214 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 215 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 216 Този коментар е премахнат от модератор.