Last news in Fakti

25 Април, 2024 20:00 788 2

Вирджил Ван Дайк: Философията на Арне Слот е подходяща за Ливърпул

  • ван дайк-
  • арне слот-
  • философия-
  • ливърпул-
  • треньор-
  • футбол

Бранителят говори след снощната загуба от Евертън

Капитанът на Ливърпул Вирджил Ван Дайк коментира евентуалния избор на Арне Слот за нов мениджър на тима, пише Спортал. Последните дни се разбра, че наставникът на Фейенорд е фаворит за наследник на Юрген Клоп.

"Арне Слот е един от най-добрите нидерландски треньори в момента. Мисля, че с начина, по който отборите му играят и неговата философия той може да бъде следващия треньор на Ливърпул. Това е мнението ми на база на това, което чета. Доколкото знам това назначение е далеч от завършено", коментира Ван Дайк.

Бранителят говори след снощната загуба от Евертън, която почти унищожи шансовете на мърсисайдци за титлата. Ван Дайк не скри разочарованието си: "В подобни мачове най-малкото е да се бориш. На нас това ни липсваше в толкова много моменти от мача. Ако играеш така, дори да създадеш няколко положения за гол, не заслужаваш да станеш шампион.

Това са моментите на истината и ние не бяхме достатъчно добри в това да завършваме шансовете си, да се защитаваме заедно и да се борим. Трябва да се погледнем в огледалото и всеки да си каже: "Слушай, не може да приемеш това. Не може да приемеш начина, по който допуснахме сезонът ни да приключи".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Германец

    0 1 Отговор
    нищо няма да направи в Англия ............
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.