Last news in Fakti

5 Май, 2024 12:00 2 590 3

Първи поглед към новата Kia EV6

  • kia-
  • ev6-
  • ev9

Корейците споделиха първи кадри на обновения модел

Първи поглед към новата Kia EV6 - 1

Kia се подготвя да покаже фейслифтa на EV6, с което ще отбележи бърза актуализация по-малко от три години след дебюта на първия си изцяло електрически автомобил. Съпътстващи съобщението са първите кадри на обновената EV6, показващи промени в предната част, а именно въвеждането на нова дизайн на дневните светлини. Освен това фините подобрения на задната светлинна решетка загатват за цялостна естетическа промяна, макар тя да бъде съсредоточена върху тези елементи в екстериора.

Първи поглед към новата Kia EV6

При влизане в автомобила се очаква въвеждането на най-новата информационно-развлекателна система на Kia, която може да включва авангардното оформление на конфигурацията с троендисплей, която вече видяхме в интериора на EV9. Тази подредба интегрира 12,3-инчов дигитален дисплей за водача, централен 12,3-инчов сензорен екран и компактен 5,3-инчов сензорен екран за управление на климатичната система.

Освен това ентусиастите могат да очакват повишаване на ефективността с по-голяма батерия. Преминаването от 77,4 kWh към 84 kWh капацитет на батерията, придружено от структурни подобрения за подобряване на стабилността и пъргавината, както и подобрена звукоизолация за изискана атмосфера в купето, обещава подобрено изживяване при шофиране.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ааа...

    4 18 Отговор
    Реклама :

    Киа - кола достъпна , за бедняци и стиснати селяндури !

    Коментиран от #3

  • 2 Пешо електрокариста

    5 6 Отговор
    Не може ли да вдигне евро пале, не ми го хвалете
  • 3 Селяк

    16 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ааа...":

    Е колко па да е достъпна, най евтината е 113 хиляди лева.