Last news in Fakti

6 Май, 2024 20:20 2 749 18

Стреляха по автомобил в „Люлин“

  • стрелба-
  • кола-
  • люлин

Според Ивайло до стрелбата се стига заради мястото, на което е паркирал

Стреляха по автомобил в „Люлин“ - 1
Снимка: shutterstock

Стреляха по паркиран автомобил в столичния квартал „Люлин“. Изстрелите най-вероятно са от въздушна пушка, а причината - спор за паркомясто.

В събота по обед Ивайло води детето си до детски парти център. Тогава той паркира автомобила си на паркомясто, което се намира между няколко жилищни сгради в столичния квартал „Люлин“ 7.

Бащата и дъщерята се връщат до колата около 15 минути по-късно и виждат щети по автомобила.

Прокуратурата във Враца за простреляното дете: По-скоро се касае за нелеп инцидент

„Човек е минал и е стрелял първия път. Не му се е сторило достатъчно респектиращо и от по-близка дистанция е стрелял втори път. Отзад е седалката на детското столче на дъщеря ми“, каза Ивайло Колегов.

„Най-неприятното е, че тя ми задава въпроса: „Тате, ако аз бях там и стрелят, докато съм вътре?“. Отговарям ѝ, че нищо няма да стане, че това е пушка играчка“, обясни бащата.

Според Ивайло до стрелбата се стига заради мястото, на което е паркирал.

„Тези места, както виждате те са разчертани. Това е обществена улица. Много си бранят местата“, добави той.

Ивайло не подава веднага сигнал на телефон 112. Прави го на следващия ден в районното управление. От СДВР заявиха за bTV, че по случая е образувана преписка и се работи. Преди по-малко от месец отново в „Люлин“ жена пострада след като 40-годишен мъж стрелял с въздушен пистолет. Пред униформените стрелецът тогава обясни, че се е целил в гарги.

А в съседен столичен квартал жена залепи с пяна вратата и на автомобила, и на апартамента на свой съсед отново заради паркомясто.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХАХАХА

    15 3 Отговор
    То пишел паркомясто ,аз прочетох наркомясто ,ама то знае ли се пък затова да е била стрелбата.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Нашийник

    7 5 Отговор
    "Моето паркомясто е моята крепост".
    Добре, предпазил е детето от травма, но недай боже някой ден наистина да се сблъска с такава "играчка". Има лъжи, които минават за благородни, но, погледнато в перспектива, се оказва, че са били вредни.

    Коментиран от #18

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Джоко

    31 3 Отговор
    Ей, общаците!!! Ситуацията с презастрояването и липсата на парко места става критично. Като сте раздавали разрешителни за строеж на кооперации, сега ги накарайте да направят и паркинги. Това което комунистите в София са построили е за 800 Хил, не за 2 мил. например!
  • 7 Малокалибрена пушка

    3 9 Отговор
    Ако му бяха хвърлили камък по стъклото, тогава щеше да има щети.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 див селYANDUR

    14 1 Отговор
    „Люлин“ 7 - Това е диагноза.
  • 10 Хахах

    11 3 Отговор
    Абе не ,че нещо ама малко скалъпена историята на бащата.Кой води детето си на парти център и стои с него и го няма само 15 Мин??И манипулативното разбира се детето питало....На дали детето осъзнало,че е стреляно с въздушна пушка....Ама как да е ...Може би аз вече ми е трудно да повярвам на страдалци жалващи се по медиите за щяло и нещяло
  • 11 примати навсякъде

    7 2 Отговор
    айде кажете после ще не сме аборигени…?
  • 12 Чудя се

    7 1 Отговор
    Защо не ги продават паркоместата на живущите в блока. Който иска да си има негово паркомясто си го купува, общината го обособява и това е.

    Коментиран от #13

  • 13 Чети ЗУЕС

    8 0 Отговор

    До коментар #12 от "Чудя се":

    Парцелът, върху който е построен блока, без значение дали теренът е общински и закупилите жилища имат правота да ползват парцела, без да са собственици на земята за: паркиране; зелени площи: детски площадки. Заявление до кметството с протокол и решение на общото събрание до кметството и " в 14-дневен срок кметът издава заповед със скица на прилежащата площ". Разпоредбата е императивна и кметът не може да шикалкави ама туй, ама онуй. Да му мислят ония, дето не гледат къде си хвърлят парите за кафез, без да мислят къде ще си паркират дръгелите. При старите блокове има доста място, при новите парцелът е застроен от край до край, въпреки че има закон за плътност на застрояване. Ганьо не си знае нито задълженията, нито правата.
  • 14 Тити

    12 1 Отговор
    Това е цената да живееш в гето като София.
  • 15 Жителите на раафа...

    2 1 Отговор
    Са ПОТРЕСЕНИ...
  • 16 За паркомясто

    3 0 Отговор
    в България стрелят, хора!
    Не искам да мисля ако е за нещо друго какво ще става…
    Все си мислех, че сме на дъното, но сега разбирам, че адът дъно няма.
  • 17 Другия път

    0 0 Отговор
    Да ги ошари със се детето …
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.