Last news in Fakti

27 Април, 2024 09:39 1 375 12

Юлиан Костов заработи 3 млн. долара в Холивуд

  • юлиан костов-
  • холивуд-
  • милиони-
  • кино-
  • филми

Българския актьор придобива все по-голяма известност

Юлиан Костов заработи $3 мин. от появата си в холивудски продукции за миналата 2023 година, пише „Телеграф“.

Според статистика, извадена от Big Name Bio, $3 млн. е сумата, която е потекла към сметките на българския актьор. На Запад Костов придобива все по-голяма известност. Той стана популярен от сериалите „Аз, вещицата“, „Централа Берлин“, „Сянка и кост“, „Под станция Темпъл“, „Алекс Райдър“.

Игра главна роля в приетата радушно от критиката военна драма „Син от друга майка“. Но се предполага, че истинският триумф ще дойде догодина, когато се появи третият сезон на „Белият лотос“ и там българинът е с основна роля, макар и като руски мафиот. Въпросното издание Big Name Bio го хвали като актьор с ведър нрав и голям симпатяга. И направо се прехласва по тялото на нашенеца, признава, че спортното му минало като шампион по плуване много добре се отразява на външния му изглед, а и въздиша, от бойните му умения.

Само където изданието смята, че Костов не е обвързан, а истината е, че той от няколко месеца вече афишира връзката си с Мирела Иванова - една от най-запомнящите се участнички в „Игри на волята България“ по NOVA. Освен актьор и продуцент Юлиан Костов вече стана и режисьор. Дебютът му е с кратък филм, но пък доста обещаващ, съдейки по пуснатия в мрежите трейлър. Българското заглавие на филма е „Червен канал“ и според онлайн киноенциклопедията IMDB бюджетът на продукцията е $4000. Кал Минев е продуцент и съсценарист заедно с Костов.

Звезда във филма е Марин Рангелов, познат на зрителите от сериалите на NOVA „Пътят на честта“ и „Откраднат живот“. Партнира му Нелли Таукчи. Според пуснатата анотация момче престъпник има за задача да намира жертви за нелегален канал, иначе то ще бъде разфасовано - явно става реч за трафик на органи. Момчето обаче се влюбва в една от жертвите си и тя го кара да се разкае за всичко лошо, което е направил в миналото си.

"Червен канал“ е сниман на английски и явно ще ходи по фестивали из света. А и идеята е обещаваща да прерасне в пълнометражна продукция. Юлиан Костов и Мария Бакалова направиха фирма и продуцират първия си общ филм - „Триумф“, където изпълняват водещи роли наред с Mapгита Гочева, Юлиан Bepгов и Иван Бърнев. Сюжетът е за Царичина и търсенето на извънземни там. Вергов е полковник, Бакалова най-вероятно му е дъщеря. Костов е редник и сигурно в крайния вариант на филма ще има любовна връзка с дъщерята на полковника. Режисьори са Кристина Грозева и Петър Вълчанов.

Трябва да се припомни, че преди Костов да стане съдружник с Бакалова, той ѝ бе продуцент и именно на него се дължи влизането ѝ във филма „Борат 2“, който ѝ донесе голяма слава


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    13 8 Отговор
    Всеки който не е в Б-я се справя прекрасно, ако искате да заработите малко пари тук не е мястото.

    Коментиран от #2

  • 2 Трифонов

    12 6 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Какво да ти кажа... Почти всичките ми приятели и много познати от десетилетия вече са в чужбина. И сред тях няма нито един, който да се справя по-добре от мен. И даже не става дума да сме на едно ниво. Разликата е драматична вече. Нито професиите им могат да се мерят с моята, като престиж и имидж, нито кариерното им израстване, нито материалното отражение на тези неща е дори близко до моето. Изглеждат всичките поне с 10 години по-дърти от мен, с поне по 10 кг. по-дебели, вкл. жените им... И, разбираемо, наблюдавайки всичко това, спряха да ми си обаждат, като идват в БГ веднъж годишно. Разбира се, не ги упреквам. Имат си работа - трябва да си оправят зъбите, да идат на лекар, да се подстрижат... а и до морето да отскочат. Разбира се, в Гърция. Иначе ги гледам в соц. медии веднага пускат снимки на препълнени казани за смет от квартала в Пловдив, София или Варна. Какво да им кажа?! Имам какво, но, както казах, те не ми се обаждат, като дойдат... Жалка работа, много жалка! Справяте се добре в чужбина, ама само във вашите глави.
  • 3 "кратък филм"

    12 2 Отговор
    На български се нарича "късометражен", а не "кратък". А името на актрисата е Маргита Гошева, не Гочева. Тя направи невероятна роля в "Урок". Дразни ме не това, че правите грешки за нещо, за което ви плащат!!! Дразни ме неуважението към българското изкуство, в случая кино. Защото това, да не проучиш имената на актьорите, за които пишеш статия ( и ти плащат за нея ), е неуважение! Това, да не знаеш, че се казва "късометражен" филм, а да си превеждаш дословно от английски "short film", също е неуважение към българското кино!

    Коментиран от #6

  • 4 Идън

    8 2 Отговор
    ,,Триумф,, e част от трилогия.Другите два филма са ,, Урок,, и,, Слава,, Сюжетите са по действителни случаи
  • 5 ха, ха

    9 3 Отговор
    То затова и танцувачката Мирелка се залепи за него.Да я води по екзотични дестинации.
  • 6 Идън

    3 3 Отговор

    До коментар #3 от ""кратък филм"":

    Пише си от къде е статията- грешките са на автора на статията във вестника- мъж. ,,Филмът е сниман на английски и ще ходи...,, - това също е,, бисерно,,
  • 7 факти

    4 4 Отговор
    заработи ги като смени сръбския актьор, който играе руснак!!! щото сърбинът е на страната на Русия! хахахахахаах

    ПРОСТО ТЪРСЯТ НЯКОЙ, КОЙТО ДА ИГРАЕ РУСНАК
  • 8 покруса

    4 1 Отговор
    Юлиан Костов заработи $3 мин. ТРИ МИНУТИ ЛИ Е РАБОТИЛ В ХОЛИВУД? А?!
  • 9 “Само където”

    4 2 Отговор
    Този изказ е характерен за индоевропейците в България, отколкото за българи.
    Но не се учудвам изобщо предвид “новините” тук и “редакторите”.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.