Last news in Fakti

7 Май, 2024 14:12 1 903 18

Белослава след ареста за шофиране пияна: "Полицаят ми направи услуга."

  • белослава-
  • арест-
  • шофиране в нетрезво състояние

"Това е голям урок за всички нас.", каза певицата

Белослава след ареста за шофиране пияна: "Полицаят ми направи услуга." - 1
Снимка: БГНЕС

След като миналото лято Белослава беше хваната сериозно почерпена зад волана, проговори публично за първо път.

В разговор с Жоро Тошев в ефира на „Преди обед“ по bTV, певицата сподели, че преди да я хванат пияна зад волана на рождения ѝ ден, тя мечтаела да си почине от публичния живот, защото се била уморила.

Искала хората да не я познават, да не ѝ звъни телефона, да бъде инкогнито. И ето, че чудото се случило, униформеният с палката, който я излови в сериозно провинение, всъщност ѝ бил направил голяма услуга.

"Белослава премина през един много интересен процес, през едно ново училище, бях на училище цяла година. В началото на 2023 г. аз заявих, че повече няма да пея. Уморих се. Хората не знаят, че ние не се занимаваме само с това да пеем, да сме на сцената и да творим, ние се занимаваме с всичко останало. Шоубизнесът в България е минималистичен и всичко зависи от нас. Уморих се, исках да стана анонимна, в пълния смисъл на думата. Исках да не ми звъни телефонът. И както е казал народът: "Внимавай какво си пожелаваш", сподели Белослава.

"Бързах за всичко - репетиции, участия, за вкъщи, за приятелите, бързах, докато разхождам кучетата, докато се храня, аз не слушах. Прегорях, станах робот, а за мен като артист, това е пагубно. И когато в нощта на рождения ми ден един полицай ме спря, този човек ми направи услуга. Той ме спря, а аз разбрах колко грешки съм правила с това бързане. Аз навсякъде съм много активна, бях позабавила смисъла", разказа още певицата. Най-много я боляло, че когато паднала под камъните и ударите, страдали близките ѝ.

"Но това е голям урок за всички нас, ние много се обичаме, ежедневно имам подкрепата им. Трябваше да мине време, за да осъзная колко тази грешка ми е помогнала", разказва още Белослава. Днес тя е готова отново да се върне към сцената и музиката, като един от "виновниците" е внучката ѝ Яна.

"Не съм смятала, че в навечерието на своите 50 години, аз съм способна да изпитам нови емоции, нова обич, друга обич и тя е безгранична. Аз съм влюбена до уши, Яна стана моя муза. Даде ми нови крила, нов смисъл, нова красота. Откакто тя се появи, аз не мога да се позная, аз летя. Започнах много да пея и това отвори страница за музика, която, за почти 25 години певчески път, не съм се осмелявала да пея друго освен своята авторска музика. И сега ще отворя вратата към нещо ново - пея световна пиеса на различни езици, плюс авторската музика. И така си хвърлих ръкавица. Видях друга Белослава, хареса ми и искам да се предизвикам", откровена е певицата.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    26 4 Отговор
    Може да си почине в Сливенския затвор.
  • 2 ХАРИ ХОДИНИЙ В СЪДЕБНАТА ЗАЛА😀

    6 1 Отговор
    Е ТОВА АКО ГО Е КАЗАЛА
    И НА СЪДЕБНАТА ВЛАСТ
    ТО ТОВА Е ФОКУСА НА ГОДИНАТА......
  • 3 Бла, бла

    21 2 Отговор
    Бла, Бла, Бла, Бла, Бла...
  • 4 Боруна Лом

    19 2 Отговор
    ОФ СЬЬЬ! ДОБРЕ, ЧЕ НЕ ПРЕТРЕПАЛА НЯКОЙ НЕВИНЕН!
  • 5 Сила

    33 2 Отговор
    Мойто момиче, само да ПОЯСНЯ, ДА РАЗБЕРЕШ ХОРАТА В БЪЛГАРИЯ..... ТИ НЕ СИ ПЕВИЦА, НЯМА ЗА КЪДЕ ДА БЪРЗАШ, НИКОЙ НЕ ТЕ ЧАКА, НИКОЙ НЕ ТЕ ТЪРСИ И НА НИКОГО НЕ МУ ПУКА ЗА ТЕБЕ...... РАЗБИРАШ ЛИ, НА НИКОГО НЕ МУ ДРЕМЕ ЗА КАКВА СЕ МИСЛИШ ИЛИ СИ ВЪОБРАЗЯВАШ, ЧЕ СИ....... Аман от наполеонови комплексари на тая територия бе, аман вече

    .........!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #7

  • 6 да пее по реклами

    10 1 Отговор
    и други не са случили на мъж и нямат семейство . до акъл е . пяница и разсипница как ще е добре . мижитурка . уж приятели подкрепили , уж небила мотана и омотана с алкохол . хахахахаха да прави деца , да осинови . в българия се живее трудно .
  • 7 Каква

    21 0 Отговор

    До коментар #5 от "Сила":

    поетика, какъв нарцисизъм, каква наглост!
    Какво оправдание и стратегия.
    Отврат!

    Коментиран от #14

  • 8 Гост

    21 0 Отговор
    Това е новият стил на елита в БГ! Завърнали на гуша в лай... крещят с всичката сила колко са най! Искала да си почине, да не я тормози никой!
    Ми върви да пасеш овце в Родопите бе, како!
    Защо си мислиш че някой го интересува твоята особа!
  • 9 Йеронимус БОШ

    10 0 Отговор
    Добре е вече да не е лице за борба срещу шофирането , ако си пил ! Или не - точно обратното ! Как мислите ?
  • 10 Гаглей

    8 0 Отговор
    Лежала ли е?
  • 11 ЗиС 5

    10 1 Отговор
    Маалейи! К ва е рошава тая! Не съм й слушал песните.

    Коментиран от #12

  • 12 Имаше

    11 0 Отговор

    До коментар #11 от "ЗиС 5":

    една песен за майката, ама чия вече не си спомням - струва си да се чуе, звучи като сексуална клетва, т.е. псувня.
  • 13 Край

    7 0 Отговор
    Тя бело-слава е ясна. Ама при кой е била на бул. Пушкин в София та да я закопчаят на кръговото. На кой врътка парите госпожата. ... тътътътъъъм - Брендо има къща на Пушкин и в двора тогава имаше един голям ленд круизър с украински номера. Та Италия и Румъния нека си го търсят да лежи в затвора. В България никой не смята и да го закача.
  • 14 Сила

    9 0 Отговор

    До коментар #7 от "Каква":

    А, точно НАРЦИСИЗЪМ.... убегна ми думата одеве......( От толко избори съвсем оглупех и аз..... За ония там па въобще не ми се мисли......)
  • 15 простите мисирки са прости мисирки

    14 0 Отговор
    Не разбрах все пак наказаха ли я и с какво и колко? Или си правим тука художествени излияния за изкуството, чувствата и подобни простотии. ПИТАМ МИСИРКИТЕ - КАКВО НАКАЗАНИЕ ПОНЕСЕ ТАЯ ДРОПЛА ПИЯНДУРСКА!
  • 16 някой

    4 0 Отговор
    Беше чаровна на младини , но нищо повече. Няма една песен да се запомни като хит. Само тази песен с Абсурд", в която успешно се вписа в ролята на батал . Направо и идваше отвътре .
  • 17 Читател

    5 0 Отговор
    Тази снимка е от преди 20 години. В момента певицата е на 50, подута от пиянство тетка, която отскоро е и баба. Никой не й слуша песните, а и никъде няма да намерите информация, колко албума е продала за 25 години "кариера".
  • 18 баста,

    3 0 Отговор
    Известните пияндурници у нас са на принципа-наSран но на екран.Та и тази набедила се за певица така.