Last news in Fakti

10 Май, 2024 10:28 5 079 18

Най-скъпите билети за концерта на Лили Иванова в "Арена София" бяха изкупени за 20 часа

  • лили иванова-
  • арена софия-
  • концерт-
  • билети-
  • вип билети

Традиционният декемврийски концерт, с който Лили закрива годината, вече остана без налични ВИП места

За по-малко от 20 часа, най-скъпите билети за концерта на Лили Иванова в зала "Арена Армеец" през декември са изкупени

Поп примата обяви най-големия си концерт за последните 30 години, като събитието ще се състои на 14 декември. Билетите за концерта веднага бяха пуснати в продажба на цени от 60 до 350 лева, като най-скъпи са ВИП местата непосредствено пред сцената. Ден по-късно те вече са изкупени, като първи бяха заети местата точно пред сцената. Доста по-бавно се продават най-евтините пропуски по 60 лева. Те са най-далеч от сцената, но пък са единствения начин феновете на Иванова с по-скромни възможности да я чуят.

Останалите цени са 90, 110, 130, 150, 180, 200, 250 и 300 лева.

Тази година Лили обяви 20 концерта в цяла България, като турнето стартира на 16 май от Благоевград, а на 20 май тя отново ще пее в Народния театър. Лили Иванова ще извиси глас и във Велико Търново, Русе, Пловдив, Бургас, Варна, Шумен, Пазарджик, Сандански, Кърджали, Стара Загора, Панагюрище, Кюстендил, Смолян, Плевен, Враца. А финалът на турне 2024 по стара традиция ще е в "Арена София".

Лили Иванова е първият поп изпълнител, който в последните 12 години за трети път ще напълни "Арена Армеец".

Голямата ни певица тази година чукна 85 години. За пръв път изпълнителката на хита "Детелини" ще пее под съпровода на оркестъра на Софийската опера и балет, който ще бъде дирижиран от един от най-талантливите млади диригенти маестро Константин Добройков. На сцената ще се съберат 67 талантливи музиканти, заедно с бенда на Лили Иванова. Музикален продуцент и аранжор на концерта е Ангел Дюлгеров, който е китарист и цигулар.

Лили Иванова специално благодари на акад. Пламен Карталов – директор на Софийската опера и балет за отношението и уважението. През 2012 "Пеещото сърце на България", както я нарече Стефан Цанев, беше първата българска поп певица с концерт в зала "Арена Армеец", когато сама - само с музикантите си - се изправи пред 15 000 зрители, пише Hotnews.bg.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жиголо

    9 7 Отговор
    А така ! Ще има с какво да ми плаща !
  • 2 Българин

    12 8 Отговор
    Дали ще остиска до концерта
  • 3 Боклуците на Боклука

    15 7 Отговор
    Не знам кой луд, ще даде такива пари,за сестрата на Байдън!!!?

    Коментиран от #4, #5

  • 4 111111

    7 11 Отговор

    До коментар #3 от "Боклуците на Боклука":

    По-кротко де: Все пак... Примата на българската естрада е! Факт.

    ПС
    Тези дето, донякъде, могат да се мерят с LI, се броят на пръстите на лявата ръка на дърводелец.

    ППС
    Що ли хе хАбя да ти обяснявам?

    Коментиран от #6

  • 5 Баче Колю

    6 3 Отговор

    До коментар #3 от "Боклуците на Боклука":

    Явно има фенска маса. Аз лично съм бил на нейн концерт преди 30 години в Спортната зала във Варна. Жената даде всичко от себе се, което прави впечатление, макар да не съм и фен. Кой да предположи че след толкова време ще е още актуална. Стара бричка, ама поддържана.
  • 6 Аз Човекът

    6 5 Отговор

    До коментар #4 от "111111":

    Не се хаби. Има ценители като нас, които се радват от сърце че тя още пее с такава неизчерпаема енергия, стил и душа. Останалото простолюдие не се слави с висок интелект, култура и морал. Те са просто консуматори, които няма да оставят нищо след себе си.

    Коментиран от #9, #18

  • 7 Чест и почитания

    6 3 Отговор
    Гледах неин концерт на запис в арена Армеец, останах дълбоко впечатлен и удивен от нея. На тази крепка възраст тя пленява зрителя със присъствие, музикалност, пеене. Нещо което малцина могат да направят, дори млади и наперени. Да е жива и здрава.
  • 8 Фен

    3 6 Отговор
    Браво!Няма значение какво ще кажат завистливите простаци.Има и достатъчно много българи с по-високо IQ които и се радват и я уважават и ценят-фактите сочат .
  • 9 Да, пее

    6 4 Отговор

    До коментар #6 от "Аз Човекът":

    Ама не както преди 30 години. Щурчето вече не подскача, а си крачи бавно и монотонно. И при Камино сериозно издиша и не само там.Същото и с Мими Иванова и още ред други. Ако имаш стари записи, пусни ги и виж разликата. Аз предпочитам Лили оригиналът, а не вече изхабеното менте.

    Коментиран от #11, #12

  • 10 Гледам и виждам

    3 8 Отговор
    На тези които злостовят по ниен адрес ще кажа да прочетат в Wikipedia коя е тя и на колко светлинни години е пред тях. Едва ли някой друг световен изпълнител има такава дълга кариера на върха и продължава да пее с нейната страст.
  • 11 Ха ха ха ха

    4 7 Отговор

    До коментар #9 от "Да, пее":

    Ами и твоя днес е като ластик а не като преди 30 години да рипа ама си приемаш истината, че не можеш. А тя може и пее още за радост на почитателите и.
  • 12 Аз Човекът

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Да, пее":

    Последните две изречения от поста ми са за вас. Надявам се бях ясен.

    Коментиран от #16

  • 13 Киро

    6 2 Отговор
    Наистина ли смятате,че е въпрос на интелект да отидеш на неин концерт,където се пеят стари хитове,с нов аранжимент?Просто изпята песен,какво се мъчи да доказва певицата.Няма го Тончо Русев да напише нови хитови парчета и максимално се използва липсата на друг интерес у хората-ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ДОКАТО Е ВЪЗМОЖНО ДА СЕ ПЛАЩАТ И ВИСОКИ ЦЕНИ-а защо не безплатен концерт-тя може да плати залата ...
  • 14 Селянин бръсне се с мотика

    5 4 Отговор
    85 години ама друг път 1934г.е родена.и 350лв.са малко за билет,да проба с 650лв.може и да стане.Е как така не можа да направи едно дарение................
  • 15 етикет

    2 3 Отговор
    Лили е родена през 1936-та година. 2 години е по-голяма от майка ми.
  • 16 Да, пее

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "Аз Човекът":

    Ама не е като преди. Също като ластика......Отлично сравнение, браво. Същото и за нея.
  • 17 Пуньо

    3 1 Отговор
    На концерт на тази МУМИЯ -никога.Отдавна само ни плаши с визията си ,а като певица вече е взела дала.
  • 18 007

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Аз Човекът":

    Простолюдието (аз) слуша Deep Purple, Rainbow, Zeppelin, Dio,Queen, Manowar, Iron Maiden, Halloween,Black Sabbath и не може да понася алчния бабун.