Last news in Fakti

13 Май, 2024 12:56 1 210 0

Почина актриса, изиграла емблематична роля в "Челюсти" (ВИДЕО)

  • челюсти-
  • jaws-
  • почина-
  • актриса-
  • хорър

Криси Уоткинс е първата жертва на голямата акула, напълнила с кръв океана в удивителната лента на Стивън Спилбърг

Почина актриса, изиграла емблематична роля в "Челюсти" (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

На 77 години почина каскадьорка и актриса, играла в прочут филм. Сюзън Баклини стана известна през 70-те години на миналия век с ролята си на Криси Уоткинс във филма на ужасите "Челюсти", който станала символ на този вид хоръри и отприщи вълна от страх към морето.

Американската актриса и каскадьорка почина на 77-годишна възраст, на 11 май, съобщи нейният агент Матю Темпълтън.

„С дълбоко съжаление потвърждавам, че нашата любима Сюзън почина тази сутрин. Бихме искали да благодарим на всички за техните съболезнования в този момент. Моля, уважавайте поверителността на семейството в този труден момент“, каза той пред медиите, пише "Телеграф".

Джефри Крамър, който играе заедно с нея като полицай Леонард Хендрикс в лентата на Стивън Спилбърг, също отдаде почит на актрисата в колоните на Daily Jaws. „ Сюзън беше мила, любяща душа и ще липсва много на общността на Jaws. Тя има специално място в сърцата ни!“, каза той.

Героинята на Сюзън Беклини - Криси Уоткинс, е първата жертва на страховитата акула във филма „ Челюсти“ , където нейната героиня е нападната от акула, докато плува сама през нощта - сцена, останала като емблема в историята на киното на ужасите. Заснемането на този кадър отнело три дни. Актрисата обаче останала с лош спомен от онези години, тъй като през 2023 година издаде, че водата е замръзнала по време на снимките.

Впоследствие Сюзън Беклини се съгласила да повтори сцената си. В „1941“ на Стивън Спилбърг тя пародира собствената си роля в „Челюсти“, но вместо да бъде изядена от акула, тя е отнесена от японска подводница.

По-късно Сюзън Беклини продължава кариерата си като каскадьорка. Тя се появява в The Muppet Adventure и Day of The Animals .

Причините за смъртта на актрисата обаче не бяха разкрити нито в медиите, нито в TMZ , който също предаде новината.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА