Last news in Fakti

28 Април, 2024 16:01 6 384 91

Кеворк Кеворкян: Смрад

  • кеворк кеворкян-
  • кирил петков-
  • анализатори-
  • политолози

ПростоКирчо – Вестителят на всевъзможни безвкусни измишльотини – най-сетне съобщил и нещо, наистина любопитно: „Независими анализатори и политолози“ му казали, че ще му правят вятър по телевизиите, обаче срещу 20 хиляди лева месечно

Кеворк Кеворкян: Смрад - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

ПростоКирчо – Вестителят на всевъзможни безвкусни измишльотини – най-сетне съобщил и нещо, наистина любопитно: „Независими анализатори и политолози“ му казали, че ще му правят вятър по телевизиите, обаче срещу 20 хиляди лева месечно. Но не споменал нищо повече.

Доста известни имена се обадиха възмутени, дори отпуснаха на Кирчо 72 часа, за да се извини, иначе щели да го съдят. Срокът изтече, но нищо не последва. Сигурно са се сетили, че сами ще се злепоставят, ако се обидят за някакви си 20 хилядарки.

Мъничък пейзански скандал, като всичко останало у нас: мислят си, че хвърлят гръмотевици, а, всъщност, само тихичко се изпускат.

Чухте ли: Дания планира специални мерки, за да ограничи тази дейност на кравите, понеже замърсявали с метан атмосферата.

Трябва да очакваме всеки момент Европейският парламент да лимитира и човешкото метаноотделяне: на нормалния европеец това да е позволено веднъж дневно, а на нашите хора – засега до три пъти в денонощие, докато усвоят трайно европейските ценности.
Велика Европа прави всичко възможно, за да не се превърне в една измислица.

Ние пък успяваме единствено да оскотим допълнително и без друго тягостния ни живот на несретници, изоставени да се оправят, както могат. Нещо повече: сякаш сме не само изоставени, ами и забравени.

На неверниците им стига един пресен факт, само един.

Ето го:
Общо 2616 лв. струва издръжката на живот за тричленно семейство – двама работещи възрастни и едно дете до 14 години, към март 2024 година, според Конфедерацията на независимите синдикати в България.

65,3% от работещите българи не достигат заплатите за издръжка.

„Не достигат заплатите“ означава, че не им стигат заплатите. За да живеят някак. За да изкрънкат някакво подобие на приличие от Живота, който пет пари не дава за тях.

Но няма защо да го винят – причината е другаде и това е добре известно. Обикновените хорица обаче изобщо не могат да разчитат на Милостта на управниците си - и дори те да се сетят за тях, ще им сервират поредната порция жалко подаяние, нищо повече.

На друго не са способни - няма как да залъжат Живота, той не се хваща на евтините им номера.

Девет месеца Кирчовци се мотаха във Властта, загризаха дори Конституцията, ослюнчиха докрай Шенген, също и Еврозоната.
Но нямаше кой да ги пита, най-вече от омърлушените до крайна степен телевизии, за тия 65% клетници.

Да им подхвърля на телевизиите една идея, имам тази слабост да го правя от време на време. Не им трябва „Биг Брадър“ с измислените звезди и обикновени лекета. Да вървят при едно тричленно семейство, което не може да „достигне“ нужната му заплата - и да го снимат как оцелява. Какво си говорят, докато оцеляват. Какво правят, докато оцеляват. От какво се лишават, докато оцеляват. В какво се превръщат, докато оцеляват. От какво опазват детето си, докато оцеляват. Как и в какво ще избие всичко това някой ден, ако изобщо са оцелели дотогава. Каква е представата им за нормален живот, за нормална власт, за нормални медии.

Телевизиите ще оставят безценен документ, който ще става все по-нужен с времето. Няма защо да се охарчват с „БИГ/ВИП Брадър“. Кастингът/отбирането на семейството ще е лесна работа. Ще трябва да похарчат малко пари за охранителна фирма, която да го пази от набезите на сценаристи, свикнали да нагласяват нужната им истина. Статични камери, непрекъснато включени, никакъв монтаж, никакви подсказвания, които освиниха дори природата на уж най-достоверния формат.

Няма да бъде скучно, това е сигурно – да наблюдавате как едно семейство брои като жълти стотинки шансовете си да оцелее достойно.
„БигБрадър: Семейството“ ще свърши работа, въпреки че няма да има силата на онзи чудодеен пробиотик, който щял да ви помогне да „фитнете“ всичките си беди – това се случва само в измамния свят на рекламите. Но поне ще проумеете голяма част от заблудите, с които ви подхранват. Ще „отсвирите“ най-долните лъжи, с които подменят истините за живота ви.

Тазгодишният „Доклад за щастието“, изготвян от ООН, озадачи някои наблюдатели, понеже недвусмислено потвърждава една трайна тенденция: възрастните поколения са по-щастливи от младите. И това особено отчетливо се забелязвало в страни като Великобритания, Германия, Испания, Швеция, Норвегия, Франция. От друга страна, младите били по-щастливи от възрастните в Португалия, Гърция, Молдова, Сърбия, Румъния, Босна и Херцеговина, Черна гора – шампион в това отношение била Хърватия. В България младите били значително по-щастливи от възрастните, изпреварвали ги с около 50 места в класирането.

И това са същите тези млади, 30 процента от които все още живеят при родителите си и до голяма степен зависят от тях.
Дали тази аномалия не се дължи на присъщата на днешния млад българин наивност/неукост - колкото по-мрачен става животът наоколо, толкова повече той е подвластен на една фатална доверчивост.
Имаме си работа с хора, които са лишени от привилегиите на Паметта. Те нямат достъп до Общата Памет, а след повече от три десетилетия, официално наложена политика на обезпаметяване, не се и нуждаят от нея. Едва ли разбират ролята ѝ и предимствата, които получава онзи, който общува с нея. Те не искат да бъдат нейни поданици – а на Тик-Ток. Карнавализацията на Паметта, унижаването ѝ с нечувано дръзки лъжи, сякаш е удобна за тях. Това ги освобождава от терзанията на незнанието.

Те си „играят“ с Миналото, сякаш е ненужна вещ, бреме, което трябва да избягваш на всяка цена. И охотно се натоварват с ролята на приносители на неистини, безразсъдни хамали на лъжи.

Напоследък, от време на време, се сещам за изследването на Сю Прюдо -“Аз съм динамит. Животът на Ницше“ - и за покушението, което родната сестра на Ницше извършва над идеите му, преправяйки архивите му. Родната му сестра! Тукашните Пазители на Паметта намаляват с всеки изминал ден – и скоро ще останем и без тях. А няма и кой да ги замени. Вече е ясно, какво ще се случи: всеки нов отрязък от Общото време усърдно ще се фалшифицира, кандидати за това лесно ще се намират, негодници дебнат зад всеки ъгъл. Дори няма да има нужда да им плащат. Подозирам, че за тях удоволствието от фалшифицирането не може да се сравни с нищо друго.

Измина доста време, откакто Простий се изплези с нелепия си плакат „Аз съм Кирил Петков и не ме е страх“.
Това си беше едно метаноотделяне, нищо повече – но вижте какво последва, каква смрад.
Смрад, която трябваше да минава за политика.
И тъкмо това се случи.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 131 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русофил

    93 124 Отговор
    По-голяма смрад от доносника Димитър - Кеворкян няма!

    Коментиран от #12, #32, #62, #64

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Нойко

    141 71 Отговор
    Безпощадно брилянтен Кево ! Както винаги, де ! Този човек, дори и бивш вече ДС кадър е майстор в своята сфера и господар на перото. Арменец, жид, негър, будист...както и да се нарече - професионалист в сферата си е. И затова винаги улучва 10/10. Тази му статия също не прави изключение. Браво, Кево !!! Бъди здрав !

    Коментиран от #15, #16, #33

  • 4 ми ромлянин

    35 14 Отговор
    къпи се бе
  • 5 Ганьо

    71 41 Отговор
    Тоя Кирчо направо е невъзможен. То бива бива, ама толко простотия......
  • 6 Сталин

    96 28 Отговор
    Представете си какво ще бъде написано след време в учебниците по история на България,за така наречения демократичен период,децата ще научат че това е било период на упадък,икономически, социален,индустриален , повсеместна корупция и морална и нравствена деградация на населението,което е довело до смъртта на 3 000 000 българи,най големия геноцид в историята на България,представете си срама ,шока и ужаса у децата когато прочетат и научат че от Посолството са правили сглобки от Тикви, Прасета и Простокирчовци да управляват Държавата и също че техните родители са гласували за партии които са им обещавали евтини банани,защото за българина Банана е символ на "свободата" и " демокрацията .

    Коментиран от #29, #56

  • 7 Сталин

    44 32 Отговор
    Смрадлика и продажна рублотор.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Сталин

    52 34 Отговор
    Най много на света българина мрази истината ,има генетична непоносимост към истината ,и ако не беше страхливец и мишок би убил всеки който му казва истината .Защото смелите хора които казват истината като Волен Сидеров му напомнят на българския цървул за неговото нищожество и той изпитва неистова омраза към такива хора.Не случайно навремето борците за свобода са предавани на заптиетата защото тези хора са нарушавали робското спокойствие на българина ,защото се страхували да не би да дойдат заптиетата да го питат дали не са виждали тези бунтари,като по това време тези борци за свобода са ги наричали нехранимайковци и хаирсъзън.Когато Христо Ботев влиза с четата си в България и намират един овчар от когото искат 10 агнета да нахрани четата,овчаря до последно е искал да му платят агнетата и Христо Ботев му плаща и казва "И ние за този народ сме тръгнали курбан да ставаме".
    И българина най обича да се подиграва и присмива на другите народи които се борят и проливат кръв за държавата си ,а той българина тъне до шията в американски л@йна .И сега наследниците на тези предатели и еничари
    управляват България .

    Коментиран от #14, #17, #31, #43

  • 10 Нова Сорос ТВ

    67 7 Отговор
    Не вярвам да има анализатори, социолози и всичколози да обикалят по телевизиите за без пари!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 А новите и старите

    23 12 Отговор

    До коментар #1 от "Русофил":

    във властта които той визира и другите за които си мълчи по-добри ли са от него И за кого според теб трябва да гласуваме.
    Хайде посочи ми кой е достоен но не от гледната точка на финансови зависимости и облаги от някоя партия.
    Дай ми личности които си заслужават.

    Коментиран от #30

  • 13 Българин

    21 14 Отговор
    Добро!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Русофил

    49 63 Отговор

    До коментар #3 от "Нойко":

    Кеворк е майстор на перото само в писане на доноси и затриване на кадърните.
    Така се издига този. Позволиха му от ДС да изпуска парата в скапано предаване
    и стана "велик". Това е истината за този.
  • 16 Полицая

    18 20 Отговор

    До коментар #3 от "Нойко":

    Ще го нарека пумияр.....

    Коментиран от #18

  • 17 Бокklук,

    17 19 Отговор

    До коментар #9 от "Сталин":

    Здрасти въшливец!
  • 18 Няма да

    6 10 Отговор

    До коментар #16 от "Полицая":

    сгрешиш
  • 19 Иван

    35 14 Отговор
    Защитава по принцип Бойко Борисов - не успя навремето да вземе лиценз за Телевизия, искаше с едни шведи да се реализира и сега - така - се мята - като прави изявления тук и там.

    Глупаво е това Бойко Борисов - ГЕРБ е нещо смехотворно, последни в Европа по стандарт и - ние си говорим за престиж.

    Защо трябва да емигрираме.

    Живее ми се тук.
  • 20 И всичко е точно

    37 44 Отговор
    Кеворк Кеворкян - смрад.
  • 21 Поредния

    35 35 Отговор
    4 хилядник беше активиран от Тиквата.
  • 22 СЗО

    47 13 Отговор
    А за Бойко дето е прочел една книга (Винету), нищо не казва арменеца.....

    Коментиран от #24, #58

  • 23 Не четох.

    34 36 Отговор
    Беше ми домъчняло за най-урУдливо лице на Прехода в журналистиката.
  • 24 СлучаЕност?

    35 25 Отговор

    До коментар #22 от "СЗО":

    И за Радев, Доган, или Шиши.

    ОСОБЕНО Радев много го пазят руските пропагандисти в България. Той им е голямата надежда за "бъдещето".
  • 25 В.В.П.

    28 17 Отговор
    Всичко е вярно..
  • 26 Алексбг

    35 37 Отговор
    Кеворк Кеворкян.. журналист с име и много стаж и с....милиционер ски пагони. Ченге-журналист от "тошово "време.Много е ерудиран ,просто школа (милиционерска)..Явно му е указано да злослови по "путински" маниер ,срещу Европа и всичко..."западно".Не лечебно се шегуват и го наричат "Човърк Човъркян".Замислям се дали пък не са прави хората ?
  • 27 Още метафори

    43 7 Отговор
    Най-голямото метаноотделяне в България се извършва от ДС мафията и нейните мутренски проксита, които не умеят нищо освен да грабят, рушат и плюскат чуждата собственост.
  • 28 Май някои разбраха какво иска да каже!

    33 9 Отговор
    Май някои разбраха какво иска да каже! Други Не!
  • 29 Алексбг

    26 17 Отговор

    До коментар #6 от "Сталин":

    Сталинчо ! Но в бардак ,се прави с нови ки .Старите ги махат.На запад им дават и пенсии ,затова , че години наред са си продавали телата.У нас пък и в скапана та Русия...всички стари ченгета си останаха по местата и не платиха за злодеянията си.Дори почнаха да ни учат на.."пазарна "(?) икономика ,после пък ни за обясняваха ,че запада и демокракията били "лошо"нещо..-:)-:).Да то е ясно кой и кое е лошо .
  • 30 Бай Ганьо

    11 5 Отговор

    До коментар #12 от "А новите и старите":

    Всички са хаймани.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 ТтТ

    28 14 Отговор

    До коментар #1 от "Русофил":

    Ок, а Кирчо да каже кой му иска тези пари, за да се отървем от скапани анализатори!
    Да, да ама не! Пуска димки, да се изкара жертва!

    Коментиран от #34

  • 33 Гост

    19 2 Отговор

    До коментар #3 от "Нойко":

    Да се критикува е лесно … действия трябват действия..
  • 34 Русофил

    37 6 Отговор

    До коментар #32 от "ТтТ":

    Чети бе автомате. Същите, които са взели 500 000 евро да рекламират
    Турски паток. Кънчо, Андрей и Мира бе. Те веднага се разпознаха и гракнаха.

    Коментиран от #46

  • 35 Коко

    26 9 Отговор
    Добър коментар и точен но като чета и коментиращите по горе този материал си заслужава съдбата.
  • 36 Българин

    27 26 Отговор
    Българкия народ винаги е уважавал и почитал ДС и за това г-н Кеворкян е най-уважавания журналис в България!
  • 37 Инж1

    31 20 Отговор
    Смрад на Соц. Агентите на ДС се размърдаха.
  • 38 Капитан салам

    27 24 Отговор
    Крайно време този доносник да вземе билет до Ереван
  • 39 Кеви Арменеца

    27 22 Отговор
    Може да си мислите, че съм арменец, но всъщност душата ми е руска! Изявен Бойковист съм и рева за ниските заплати, въпреки, че Асен беше първият министър с рекордно вдигане на пенсиите. Карай.
  • 40 истината

    25 23 Отговор
    Тая червена смрад изпълзя от дупката отново като му замириса на пари....Великия журналист на Тато дето от сутрин до вечер хвалеше колко е добър комунизма!!!! Плюнка арменска...!!!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Истината

    25 23 Отговор
    Агента от ДС Димитър не харесва младите. Нормално , той е ДЪРТ ДОНОСНИК и времето му безвъзвратно отмина. Тъгува за миналото, нормално е. За времето когато доносите му за невинни хора го правеха фактор. Сега е просто един звук от изпускане ( в неговата реторика) , нищо друго. Това го боли
  • 45 ха ха

    22 18 Отговор
    Кево е страхотен.

    Коментиран от #69

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Как

    22 21 Отговор
    Агент Димитър никога не е критикувал Баце Станишев и Духан! Но на Киро посвещава всяка своя статия. Кой го активира?
  • 48 Момчил

    21 7 Отговор
    Много добре написано! В основата на всичко, което се случва на политическата сцена стои кадровата политика на световни манипулатори. Този актьор са го харесали за определена роля и толкоз! Манипулаторите повече от век се групират в комюнити и шушу-мушу правят аранжировки. Вероятно не винаги им се получава исканото, но си имат и план Б. ( Не смея да пиша повече, ама ти си достатъчно интелигентен да се досетиш за продължението.)

    Коментиран от #53

  • 49 хулио фишер

    20 18 Отговор
    Кево мълча при бай Тошо по тия въпроси , но сега мое да навакса
  • 50 Джо

    14 15 Отговор
    Как ли вони арменското метаноотделяне?Така!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Злобно

    18 22 Отговор
    И напълно изкукуригало старче! Няма нищо общо с предишния Кеворкян.
  • 53 да де

    19 6 Отговор

    До коментар #48 от "Момчил":

    инсталирани полу-идиоти политици изкарали бърз курс в цру за държавници , заляха света като ковид пандемията
  • 54 Аз съм веган

    14 11 Отговор
    Интересен ли е до носът на Димитър, или да не го чета?
  • 55 ЕДГАР КЕЙСИ

    15 19 Отговор
    КЕВОРК КЕВОРКЯН Е .............. ОРИГИНАЛНА "ДС" СМРАД ............. ФАКТ !
  • 56 Бацо Гацов

    20 1 Отговор

    До коментар #6 от "Сталин":

    Не забравяй да споменеш Слави, Корнелия, Радев и другите, които бяха във властта. Докато има такова разделяне на грабителите и властоимащите тази държава ще е на това дередже. БКП лошо, дойде СДС. СДС лошо дойде НДСВ. НДСВ лошо, дойде ГЕРБ, ГЕРБ лошо, дойде ПП. ПП лошо... (очаква се другия спасител). Спасител няма да дойде, докато мисленето на хората не се промени. Ще има д ни връткат, както селския бек си върти синджира на ключовете на пръста.
  • 57 Гавраил

    8 6 Отговор
    Уважаеми Кеворкян, някои Прешъс дъндита ни обзаведоха с този ценен реквизит от политическата пиеска.
  • 58 Да бе

    12 2 Отговор

    До коментар #22 от "СЗО":

    Едва ли е чел Винету. Все пак това са 3 тома и над 1000 страници. По-вероятно Боко е чел Партизанката Роза - книжка с картинки от 5 листа с по 2 реда на стеаница.
  • 59 Гост

    7 9 Отговор
    Отвратителен отпадък. Зарината ни е земята от такива ..
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Пешо от панелката

    10 0 Отговор
    Не е важен броят на изпусканията, а качеството. Като изядохме последното кисело зеле, на сутринта така се изрязах, че жена ми ме би с възглавницата и ме изгони от спалнята. Истински европеец!
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Истината боли, Кеворк

    8 13 Отговор
    Отдавна не чета булшитите на този ЯВЕН руски агент. Той правилно се е изказал за себе си: СМРАД

    Коментиран от #85

  • 64 Е що не коментираш казаното

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Русофил":

    Гадна ли е истината за простий? България няма нужда от вас продажници и лъжци!

    Коментиран от #66

  • 65 Кево,

    3 9 Отговор
    ако двамата родители взимат по една средна за страната заплата от 2000лв. или общо 4000лв. това е повече от тия 2616лв. с едно дете. Не ми говори за такива като:
    "Мария Петкова е пенсионер от пет години. След 44 години трудов стаж като служител в училище, тя се пенсионирала с месечен приход от 380 лева, плюс 100 лева вдовишки надбавки. Но вместо да се отдаде на заслужен отдих, тя е принудена да работи в магазин за зеленчуци."
    След като целият ѝ трудов стаж е като чистачка в училище не е за съжаление. Явно съвсем млада е започнала тази работа и е имала възможност да стане поне една "проста" учителка.
  • 66 Русофил

    7 7 Отговор

    До коментар #64 от "Е що не коментираш казаното":

    Смешно е руски автомат да пише от какво БГ има нужда.

    Коментиран от #80

  • 67 Макс

    6 7 Отговор
    Да, на определена възраст хората започват да смърдят . На колко години е кеворк ?
  • 68 ГУР

    8 3 Отговор
    За да кажеш кого коментира и критикува КК е необходимо да четеш. А това е дълъг и много неприятен процес за повечето хора. КК си има страничка. Там публикува всички критики. Ако искате да разберете там ли са Радев, БМБ и Шиши - четете, но не говорете глупости.
  • 69 германеца

    0 3 Отговор

    До коментар #45 от "ха ха":

    Направо е страшен пуфил .
  • 70 Палец на горе

    11 5 Отговор
    Явно Кевата е ударил десетката, щом някакви смърдели се въртят до подлуда и не могат да си намерят място. Истината Кева....е най-добрия показател за времето в което живеем и хората които мислят правилно и не блеят
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 1100

    3 3 Отговор
    БРАВО,КЕВ!Продължавай така За България! За Русия!
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 добре си беше като агент на ДС

    8 4 Отговор
    Димитре, засрами се!
  • 80 Кой се интересува

    5 1 Отговор

    До коментар #66 от "Русофил":

    къв автомат си? Да се лъже е дъно, като спонсорите на лъжите ПП и ДБ. Що не комфнтираш какво е казал за простий, а си седнал да лъжеш?
  • 81 Опази Божеее

    4 3 Отговор
    От арменска жена морал
  • 82 Алексбг"

    8 4 Отговор
    Какви ги дрънкаш бре...мустакат , арменски мерзавци? Живеели сме вече повече от три сет години в безвремие. (???)Младите били ниско интелигенти и нямало "кой" да им обясни историята.Държавата не се грижела за хората и прочее."кеворкяновщина".Че преди 30 години в какво "време"живеехме? Такива като.теб ченгета журналисти добре живееха.Вярно така беше ,но само за вас.Младите били неуки и не се интересува ли от миналото..според теб обаче.Че то "какво"минало беше и за какво им е на днешните млади?Кеворкчо ..пак се опитващ да внушават "твои"идеи..но младите днес не са глупаци ,въпреки твоите приказки.Няма да ти се получи.! И защо още разсъжсаваш , по марксистки.?Държавата ,вместо да се "грижи"за своите граждани..поне да не им пречи ,а до улеснява частната инициатива на хората.Не ви ли е срам бе стари червени ченгета? Хайде стига с вашите глупости !
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Веско

    11 1 Отговор
    Кирчо смърди. Ами другите? Излиза че те са добри, въпреки че заплатите не стигат за достоен живот. Сигурно Кирчо управлява 12 години и разби пенсионната система. Сигурно Кирчо рекетираше Божков 10 години. Сигурно Кирчо прибра от магистрала Хемус 40% от парите. Сигурно Кирчо си построи къща в Барселона и направи дете на плеймейтката. Сигурно Кирчо си купи медии и ги направи много послушни и зависими. Сигурно Кирчо построи Турски поток, с парите на народа, за да може Путин да нападне Украйна и после Кирчо скри пътната карта на обекта, за да не се разбере кой какво е правил.Кирчо е виновен за наводненията и градушката. Димитре ,младите не са толкова прости , колкото ти се иска .ВЕЧЕ ВСИЧКИ ЗНАЯТ , че Сивите Кардинали на ДС натискат ,когато трябва копчетата" ENTER" за активиране на дълбоко законспирираните агенти, като им казва какво да казват и какво да правят. В момента са казали да се плюе Кирчо и готово . И затова се вдига смрад и то около теб, защото платените нападки бързо ферментират.
  • 85 ЯВНО ВИ ХАРЕСВА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА

    2 1 Отговор

    До коментар #63 от "Истината боли, Кеворк":

    СОФИЯ БАШ ЦЕНТЪРА Е ПЪЪЪЪЪЪЪЪЪЛЕН С ПРОСЯЦИ И ПРОПАДНАЛИ ХОРИЦА КОИТО СА СИ ЧИСТИ БЕЛИ БЪЛГАРИ АНЕ С ЛИЛАВИ УСТНИ.ТВА Е ОТ КАЧЕСТВЕНИЯ ВИ ДЕМОКРАТИЧЕН ЖИВОТ.ПО КЕВОРКОВО ВРЕМЕ ГИ НЯМАШЕ ТЕЗ НЕЩА. НЯМАШЕ И МИКИМАУСИ КЪТ ТЕБ ШОТ БЯХТЕ В БЕЛЕНЕ ЗА ОБЩЕСТВЕННОПОЛЕЗЕН ТРУД......
  • 86 Стамболов

    4 2 Отговор
    Дъртият доносник на ДС, ли ни е критерия за морал, айде стига бе?!
  • 87 безпартиен

    2 0 Отговор
    Всичко написано е вярно и все пак КАКВО РЕШЕНИЕ ПРЕДЛАГА?
  • 88 Го от кой

    0 1 Отговор
    Град кой
  • 89 Кеворк е мъдър човек

    3 1 Отговор
    Но българина не го разбира.
    Много неща не разбират българите.
    И управляващи и управлявани.
    Все зациклят по миналото , разделени , насъсквани едни срещу други общности.
    И не се сещат да помислят кои сили имат интерес българския народ да е разцепен и разделен на микро общности с непрекъсната ненавист и омраза едни към други.
    Всички се плюят едни други.
    Няма единство.
    Това ще доведе само до едно.
    Миналата история на народа ни го е доказала.
    Там където няма единство има разпад .
    Народа не се усеща , че го манипулират , изцеждат и изсмукват външни сили .
  • 90 Биби

    0 1 Отговор
    С какъв ли компромат ли го държат , че да напише тази статия?👎
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.