Last news in Fakti

27 Март, 2024 20:30 1 697 8

Прокуратурата в Испания поиска 2 години и половина затвор за целувка от щастие

  • луис рубиалес-
  • испания-
  • футбол-
  • прокуратура-
  • джени ермосо

Скандалът с Рубиалес избухна след финала на Световното първенство по футбол за жени, в който Испания надви Англия

Прокуратурата в Испания поиска 2 години и половина затвор за целувка от щастие - 1
Снимка: БГНЕС

Испански прокурори искат присъда от две години и половина зад решетките за бившия шеф на местния футбол Луис Рубиалес, който е изправен пред съд заради това, че си позволи да целуне по устните футболистката на женския национален отбор Джени Ермосо против волята ѝ, разкриха документи от съда.

Прокурорите искат в добавка Рубиалес, срещу когото бе повдигнато обвинение в сексуален тормоз и принуждаване, да плати 100 000 евро на Ермосо под формата на обезщетение.

Припомняме, че скандалът с Рубиалес избухна след финала на Световното първенство по футбол за жени, в който Испания надви Англия. По време на церемонията по награждаването вече бившият президент на Испанската футболна федерация изрази по нетрадиционен начин емоциите си, целувайки една от футболистките на новите световни шампиони – Ермосо.

Впоследствие, Рубиалес подаде оставка заради огромния обществен натиск върху себе си, а след това получи и тригодишно наказание от ФИФА. Той загуби обжалването си срещу забраната от Международната централа, а преди седмица името му се забърка в нови неприятности, след като полицията в Испания нахлу в офисите на местната федерация във връзка с разследване за корупция и други престъпления. Медиите в страната заявиха, че става въпрос за разследван относно договорите, които Рубиалес е подписал, за да се провежда Суперкупата на Испания в Саудитска Арабия.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 онли фанс Джени Ермосо

    5 0 Отговор
    Най-новото видео.
  • 2 Протестиращ

    28 2 Отговор
    Аз днес без да искам погледнах една жена на улицата. Дано да ми се размине само с условна присъда.

    Коментиран от #3

  • 3 Хаха

    18 3 Отговор

    До коментар #2 от "Протестиращ":

    А аз погледнах няколко жени в чатала! Абе направо съм "пътник" за затвора! Виж, ако шефа на федерацията стиснал за чатала някой от мъжкия национален отбор при награждаването, щеше да получи награда за проявена и демонстрирана в ефир евроатлантическа "висша ценност"!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 РЕАЛИСТ

    17 1 Отговор
    Добре ама, опозорената , която иска 100 хиляди евро обезщетение, що го е прегърнала през кръста при целувката. Така ли прави жена, която е целуната против волята.
  • 6 Коко

    9 5 Отговор
    Поуката от цялата работа е че Европа трябва да престане да съществува.

    Коментиран от #7

  • 7 Шамара

    3 5 Отговор

    До коментар #6 от "Коко":

    Амчи слагай си въжето и тва е! Кво се мъчиш да живееш в Европата,!
  • 8 Уса

    0 0 Отговор
    Хората в сащ се прегръщат и целуват никой никого не съди,ако не е президент