Last news in Fakti

29 Март, 2024 14:30 877 0

Байерн Мюнхен е наясно кои двама треньори няма да назначи

  • антонио конте-
  • жозе моуриньо-
  • байерн мюнхен-
  • футбол

Това са Антонио Конте и Жозе Моуриньо

Байерн Мюнхен е наясно кои двама треньори няма да назначи - 1

Все още актуалният шампион Байерн Мюнхен няма интерес да назначи Антонио Конте и Жозе Моуриньо на поста старши треньор, съобщава журналистът Георг Холцнер в профила си в Twitter.

Сред последните спрягани за позицията, която ще бъде овакантена от настоящия наставник Томас Тухел през лятото, е бившият спортен директор на Локомотив Москва - Ралф Рангник. Той е сред алтернативите на испанския Шаби Алонсо, който ръководи успешно Байер Леверкузен и е напът да изведе „аспирините“ до историческа първа титла в Бундеслигата.

По-рано днес стана ясно, че испанецът е избрал да остане на „БайАрена“ и през следващия сезон, което ще означава, че и Байерн, и Ливърпул, който също искаше Алонсо за заместник на Клоп, ще се насочат към други имена.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА