Last news in Fakti

19 Април, 2024 20:58 690 3

Паредес: Планът на Де Роси срещу Милан беше перфектен

  • даниеле де роси-
  • милан-
  • рома-
  • леандро паредес

Полузащитникът на Рома коментира четвъртфинала в Лига Европа

Паредес: Планът на Де Роси срещу Милан беше перфектен - 1
Снимка: YouTube

Аржентинският полузащитник на Рома Леандро Паредес заяви, че всички футболисти в отбора са повярвали в себе си за успеха над Милан на четвъртфиналите в Лига Европа и класирането за полуфиналите. Рома победи Милан с 2:1 като домакин в реванша и отстрани противника си с общ резултат 3:1, предаде БТА.

"Имаме много голяма вяра в себе си. След червения картон играхме по начина, по който трябваше", коментира Паредес пред телевизия RAI след двубоя.

"Опитвам се да бъда възможно най-добрата версия на себе си всеки ден и да допринасям за успехите на отбора. Мисля, че тази вечер всички го направихме. Определено планът на Даниеле Де Роси за мача беше перфектен за мен и това се видя на терена", каза още аржентинският национал след срещата в четвъртък вечер в Рим.

Рома ще се изправи срещу германския Байер Леверкузен на полуфиналите в Лига Европа, като мачовете са на 2 и 9 май.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво!

    0 0 Отговор
    Форца Рома!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.