Last news in Fakti

29 Април, 2024 09:51 892 2

Европа стои между Николай Костов и Левски

  • николай костов-
  • футбол-
  • левски-
  • европа-
  • наско сираков

Четвъртото място може да бъде ключово за Европа

Европа стои между Николай Костов и Левски - 1
Снимка: БГНЕС


Целта „Европа“ стои между Николай Костов и Левски. Както е известно, Наско Сираков бе категоричен, че иска той да продължи начело на „сините“ и според запознати не иска и да чуе за търсенето на нов треньор. Тази ситуация обаче може да се промени, ако тимът от „Герена“ се издъни и изпусне виза за участие в Лигата на конференциите, пише „Мач Телеграф“.

Смята се, че четвъртото място ще бъде ключово за Европа. Стига Ботев Пд да не триумфира с Купата на България. Това ще обърка доста сметки, защото Душан Керкез и компания ще се сдобият и с участие в турнира Лига Европа.

На този етап Костов е получил нов вот на доверие, след като в събота феновете на няколко пъти викаха: „Оставка“. Самият той пък обяви, че предстои бъдещето му да бъде дискутирано с ръководството. Това обаче едва ли ще се случи в момента. Причината е, че една от най-важните фигури – Даниел Боримиров в момента е болен. Затова няма да има сбирка на УС и НС. „Костов има четири мача, които трябва да спечели. Това е!“, лаконични са от „Герена“.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кУмУнист

    0 1 Отговор
    Добре, че в момента няма как да изпаднем в б група, че с Костов на чело ни е вързано.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.