Last news in Fakti

4 Май, 2024 17:54 559 0

Ерик тен Хаг вариант за нов наставник на Байерн Мюнхен

  • ерик тен хаг-
  • байерн мюнхен-
  • манчестър юнайтед-
  • томас тухел-
  • футбол

Баварците вече получиха откази от Шаби Алонсо, Юлиан Нагелсман и Ралф Рангник

Ерик тен Хаг вариант за нов наставник на Байерн Мюнхен - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Байерн Мюнхен обмисля вариантите за нов треньор на отбора през новия сезон. Баварците вече получиха откази от Шаби Алонсо, Юлиан Нагелсман и Ралф Рангник.

Германският колос се споразумя с настоящия наставник Томас Тухел да напусне клуба след края на сезона. Оставането на германеца и през следващата кампания вече също е опция пред клуба, но се обсъждат и други вариант.

Сред тях и е мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг, информира BILD. 53-годишният нидерландец може да бъде освободен след края на сезона и негово завръщане на "Алианц Арена" е една от опциите за заместник на Тухел.

Тен Хаг вече е работил в Байерн. Между 2013 и 2015 година той води дублиращия отбор на баварския колос. След това кариерата му преминава през Утрехт, Аякс и "Олд Трафорд". Договрът му с "червените дяволи" е до лятото на 2025 година.

Останалите имена в списъка на спортния директор Макс Еберл са Хулен Лопетеги, Рогер Шмит (Бенфика) и Роберт Де Дзерби (Брайтън). Послдедният вече обяви, че иска да остане начело на "чайките".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА