Last news in Fakti

5 Май, 2024 09:42 729 4

Роналдо пак блести по терените в Саудитска Арабия с нов хеттрик (ВИДЕО)

  • кристиано роналдо-
  • саудитска арабия-
  • ал насър-
  • ал уехда-
  • футбол

В събота вечер Ал Насър разгроми Ал Уехда с 6:0

Роналдо пак блести по терените в Саудитска Арабия с нов хеттрик (ВИДЕО) - 1
Снимка:

Петкратният носител на „Златната топка“ - Кристиано Роналдо, продължава да блести по терените в Саудитска Арабия, след като в събота вечер неговият Ал Насър разгроми Ал Уехда с 6:0 в мач 30-ия кръг на Саудитската професионална лига, а португалската звезда заби хеттрик и вече има 32 гола от началото на сезона.

Кристиано откри резултата още в петата минута, когато използва грешка на вратаря на гостите и без забавяне прати топката в мрежата. В 12-ата минута португалецът засече подаване на Марсело Брозович и вкара за 2:0. До почивката Ал Насър довърши съперника си с попадения на Отавио (18') и Садио Мане (45').

В 52-ата минута Роналдо оформи 66-ия хеттрик в кариерата си. Той получи пас от Мане и с удар под гредата фиксира крайното 5:0. 39-годишният нападател може да се похвали с общо 52 попадения във всички турнири от началото на сезона.

Въпреки блестящата форма на Роналдо, Ал Насър е на цели 9 точки зад лидера Ал Хилал, който е и с мач по-малко. До края на първенството остават четири кръга, а двата отбора ще се срещнат помежду си на 17 май. Ал Насър е в серия от 7 поредни победи в първенството на Саудитска Арабия. Отборът е и на финал в Кралската купа на шампионите, където отново ще има за съперник Ал Хилал

Left foot, right foot, header ‼️
A perfect hat-trick from the GOAT 🐐 pic.twitter.com/b33kRUSjVp

— AlNassr FC (@AlNassrFC_EN) May 4, 2024


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мазен сиган

    4 3 Отговор
    е как няма да блести какъвто е мазен и стия силни осветления по стадионите нормално…
  • 2 Юлия

    5 5 Отговор
    Аплодисменти за Кристиано Роналдо! Железен, упорит, дисциплиниран, работлив и всеотдаен! Пожелания за здраве,мир, светлина,любов и успехи!!!

    Коментиран от #3

  • 3 .....

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Юлия":

    Леко, да не потечеш ....
  • 4 Aлфа Вълкът

    0 2 Отговор
    Е браво, този път нямаше от дузпа.