Last news in Fakti

8 Май, 2024 14:57 744 3

ЦСКА без двама от основните си футболисти срещу Лудогорец

  • каранга-
  • цска-
  • матай-
  • стамен белчев-
  • лудогорец-
  • дерби-
  • футбол

Стамен Белчев няма да може да разчита на Фернандо Каранга и Юрген Матай

ЦСКА без двама от основните си футболисти срещу Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на ЦСКА - София Стамен Белчев няма да може да разчита на нападателя Фернандо Каранга и на централния защитник Юрген Матай за гостуването на Лудогорец на 11 май от 19:30 часа от втория кръг в първата шестица на българския футболен елит.

Каранга, който се завърна на "Българска армия" през януари и реализира 4 гола в 10 мача през пролетта, за последно игра при победата над Левски с 3:1 за първенство на 27 април, след което пропусна полуфиналната среща-реванш от турнира за купата на България срещу Ботев (Пловдив), загубена с 0:2 на 1 май. 33-годишният бразилец не тренира в последните дни заради оплаквания от болки в прасеца, пише БТА.

В негово отсъствие Белчев по всяка вероятност ще заложи за Тобиас Хайнц за върха на атаката при визитата в Разград.

31-годишният Матай, чийто договор изтича в края на сезона, също не е на разположение. В последните мачове нидерландецът игра на инжекции заради болки в коляното, но ситуацията с контузията му не се подобрява и от треньорския щаб няма да рискуват с включването му.

Така Белчев ще избира между Енес Махмутович, Браян Кордоба и Христиан Петров за двойката в центъра на отбраната на тима за двубоя срещу Лудогорец.

Разградчани се нуждаят от равенство срещу ЦСКА - София, за да си осигурят предсрочно 13-а поредна шампионска титла.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    4 0 Отговор
    Абе верно ли преименуваните ще правят шпалир на резниачетата? За един фен на Литекс питам. А и злобното жуже смята за възражда Литекс и нищо чудно да го преименува отново и отново
  • 2 Артилерист

    3 0 Отговор
    Преди седмица имаше статия, че разградския тумор е най-мразения отбор в Европа. Самата истина...
  • 3 Помак от микре

    1 0 Отговор
    Е па шукар да ги.йе.а