Last news in Fakti

28 Март, 2024 10:58 2 028 4

Медиум твърди, че принцеса Даяна му е разкрила тайни за бъдещето от отвъдното

  • принцеса даяна-
  • медиум-
  • крал чарлз трети-
  • кралско семейство-
  • великобритания-
  • призрак

Според британския медиум принцеса Даяна искала да предпази децата си

Медиум твърди, че принцеса Даяна му е разкрила тайни за бъдещето от отвъдното - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Британски медиум твърди, че е разговарял с покойната принцеса Даяна. В разговора от отвъдното духът на принцесата дори е споделил на медиума какво мисли за болестта на снаха си Кейт Мидълтън.

Джема Лонсдейл твърди пред Daily Star, че е имала духовно пробуждане, когато разбрала, че има рак на гърдата през 2018 г. Тя започнала да си задава „по-дълбоки въпроси“, както и да получава „знаци от Вселената“, където чувствала, че може да предскаже бъдещи събития.

С течение на времето тя започнала да са свързва с конкретни хора и е разговаряла дори с покойната принцеса на Уелс. Тя казва, че Даяна ѝ е изпратила съобщения, намекващи за „предстоящ скандал“, който може да доведе до оттеглянето на крал Чарлз, предава "Телеграф".

„Свързах се с нея относно ситуацията с Кейт – тя искаше да защити децата си и да защити Кейт. Тя започна да говори и за Чарлз. Показа ми как той сваля короната си, сякаш се оттегляше. Тя не ми даде вътрешна информация какво предстои, но определено предстои скандал“, каза Лонсдейл.

Джема казва още, че посланията от духовното, които получава, могат да бъдат толкова силни, че трябва да ги игнорира напълно, защото „може да доведе до пристрастяване“. „Може да е много изкушаващо да поискам повече информация, която няма да ми докара нищо добро“, добави тя.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дааа

    5 0 Отговор
    Пет минути слава, за неизвестен текстописец.
    То и Ванга беше предсказала, че ще ни "оправят" 2023 год, ама "намагнитизираните" са на власт и крадът безнаказани.
  • 2 баста,

    9 2 Отговор
    Хайде нЕма нужда да ни натрапвате и чуждестранни шарлатанки има ги предостатъчно и у нас даже си имат кабеларка Евроком.
  • 3 Ко речи?

    2 0 Отговор
    ... и един мармот завива шоколада в станиол...
  • 4 цербер

    0 0 Отговор
    Британска медиумка твърди, че е разговаряла с покойната принцеса Даяна.