Last news in Fakti

29 Март, 2024 15:49 1 702 8

Арнолд Шварценегер сподели СНИМКА с пейсмейкъра и разкри дали ще може да продължи кариерата си

  • арнолд шварценегер-
  • сърдечна операция-
  • пейсмейкър-
  • кариера-
  • благодарност

Той изрази благодарност за подкрепата на феновете

Арнолд Шварценегер сподели СНИМКА с пейсмейкъра и разкри дали ще може да продължи кариерата си - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Арнолд Шварценегер сподели в четвъртък снимка с пейсмейкъра в Инстаграм.

Изразявайки благодарност за подкрепата на феновете, той написа под снимката: "Благодаря ви! Получих толкова много мили съобщения от цял свят.

Шварценегер увери феновете, че устройството с батерия, което се използва за регулиране на нередовен сърдечен ритъм, няма да попречи на предстоящия сезон на FUBAR по Netflix.

"Много хора ме попитаха дали пейсмейкърът ми ще създаде някакви проблеми с втория сезон на FUBAR. Абсолютно не," пише той.

Публикацията на Шварценегер идва, след като наскоро той разкри, че е претърпял операция за поставяне на пейсмейкър.

Той сподели в своя подкаст Arnold's Pump Club че процедурата е последвала три операции на сърцето.

“Миналия понеделник ми беше направена операция, за да се превърна в истинска машина: Имам пейсмейкър”, сподели той.

“Преди всичко искам да знаете, че се справям чудесно! Направих си операцията в понеделник, а в петък вече бях на голямо екологично събитие с моята приятелка и колежка Джейн Фонда”, продължи той. “Никой никога не би си помислил, че съм започнал седмицата с операция.”

“Искам да благодаря на целия си екип в клиниката в Кливланд. Всички лекари и медицински сестри се грижеха невероятно за мен и направиха операцията възможно най-безболезнена,” добави той.

Първата операция на бившия губернатор на Калифорния е през 1997 г., когато са подменени пулмоналната и аортната клапи. Той се върна, за да ги смени отново през 2018 г. и 2020 г. По време на подкаста си той обясни, че белезите от последната операция са причинили нередовен сърдечен ритъм и му е било казано да го следи внимателно.

Той отбеляза, че смъртта на майка му през 1998 г. го е мотивирала да се грижи за здравето си. Тя умира, след като не ѝ е направена необходимата операция за смяна на клапата.

“Поддържах връзка с медицинския си екип и го посещавах лично поне веднъж годишно, за да си направя пълен преглед и да видя как се справя сърцето ми", каза Шварценегер. “Това е животът с генетичен сърдечен проблем. Но няма да ме чуете да се оплаквам."

Източник: people.com


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    11 2 Отговор
    Ам чи къ.....?! Става все по истински терминатор !!!
  • 2 мммм

    15 1 Отговор
    Ей, Терминатор живей още дълго, защото без тебе няма да е същото
  • 3 нашия

    12 0 Отговор
    на Арни му "вързА" след толкова боцкания ...само пейсмейкър...много други нямаха този късмет...списъка с известни такива е доста голям....а бяха пропагандатори на "уникалния цяр"....
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Гост

    7 0 Отговор
    Преди време ПОПАДНАХ НА клип в който показаха разни културисти и билдърими други подобни кой умрял , кой с проблеми с здравето има. Този е късметлия че още мърда .
  • 7 Бегай!

    4 7 Отговор
    На 80г.И още е алчен за пари!
  • 8 Айрънмен

    1 0 Отговор
    Почват да му слагат резервни части от терминатори.