Last news in Fakti

27 Март, 2024 17:22 3 159 1

Кристиано Роналдо побесня след поражението от Словения (ВИДЕО)

  • португалия-
  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • словения

Роналдо пропусна двубоя срещу Швеция, след като получи почивка от селекционера

Кристиано Роналдо побесня след поражението от Словения (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на националния отбор на Португалия Кристиано Роналдо не успя да скрие емоциите си след поражението с 0:2 от Словения във вторник вечер. Тимът му претърпя поражение в приятелския двубой, а след края на мача звездата на Ал Насър напусна ядосано терена, ръкомахайки към пейката.

Поражението е първо за треньора Роберто Мартинес, откакто пое Португалия миналата година. Роналдо пропусна двубоя срещу Швеция, след като получи почивка от селекционера. В негово отсъствие Португалия победи с 5:2.

Роналдо се върна в титулярния състав срещу Словения, но не успя да допринесе много. 39-годишният играч беше видян да се запътва към тунела след мача, докато жестикулираше гневно.

Ядът на звездата идва, след като португалският защитник Жоао Кансело предположи, че Роналдо вече е преминал разцвета на годините си, както и че "националният отбор не зависи изцяло от него".

„Роналдо е важен играч, той прекара 15 години в надпревара с Меси за Златната топка, но пикът в кариерата на всеки футболист е между 25 и 32 години. Той е важен за нас, но националният отбор не зависи изцяло от него“, заяви Кансело пред местно радио.

Европейското първенство в Германия най-вероятно ще бъде последно за Кристиано Роналдо.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кензело Кензело

    13 6 Отговор
    как може такава балалйка да се изказва за легендарен футболист като Роналдо.