Last news in Fakti

29 Март, 2024 13:34 3 121 7

Неприятна новина за 1/2-финала на Григор Димитров

  • григор димитров-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • спорт-
  • александър зверев

Мачът на Григор отново ще бъде в неудобен за българите час - тази нощ в 1:00 часа

Неприятна новина за 1/2-финала на Григор Димитров - 1
Снимка: БГНЕС

Неприятна новина за 1/2-финала на Григор Димитров, който ще се изправи срещу Александър Зверев на турнира в Маями. Мачът на Григор отново ще бъде в неудобен за българите час - тази нощ в 1:00 часа.

Григор Димитров изигра нов страхотен двубой и се класира за полуфиналите на турнира от сериите Мастърс 1000 в Маями, който е с награден фонд от $8,995 млн. Той победи с 6:2, 6:4 №1 в схемата и №2 световната ранглиста Карлос Алкарас.

Димитров ще играе на полуфиналите срещу №5 в световната ранглиста Александър Зверев, като до момента германецът води със 7:1 победи в преките мачове срещу Григор.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим

    13 2 Отговор
    Тоя Зверев е германец колкото баба ми.Той си е чистокръвен руснак....

    Коментиран от #5

  • 2 Директора

    11 0 Отговор
    Скапано заглавие.
    Новината с какво е неприятна за цитирам: 1/2-финала на Григор Димитров
    Важно е да бие, ако ще и в 25 часа да играя българско/робско време!
  • 3 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    9 1 Отговор
    Вероятно ще започне по късно защото мача на Синер и медведев ще се играе по дълго от 2 часа.Не видях сносен коментар за вчерашната Лекция,която изнесе Григор Димитров.......Вчера друго ишехте,сега мълчите като.......партизанин на разпит...Мача го гледах 3 пъти до тук...Това,което малко от вас са видяли и статистирали,а го няма и в обща статистика на срещата:Форхендана Григор е с над 20км по бърз.Силата на сервиса му също.Бекхенда му с една ръка е също по мощен от преди.В момента е ....на над 30г и е най бърз от оставащите 3 на корта.Бързината му е равна на тази на Де миньор....Най тежкият му мач бе с табило!Табило е мощно прогресиращ млад играч!Вчерашният мач имаше спад между 5 и 8 гейм на 2 сет ,а 7-ми гейм го игра като ....предишният Димитров и не случайно Алкарас го проби на 0!Когато изпълнява форхенд с новата сила топката я удря плоско но от силата на удара му се ....Лифтира.Вчера на този мач имахте нарисувани пари!Аз взех част от тях,макар да я профуках на един мач на двойки!Наблюдавайки играта на Григор и Зверев...Всичко зависи от състоянието на Григор!При мач в 2 сета ,Григор има определен превес!Шансовете на Зверев са в 3 сета и Тай -Брек!Тоа,че букмейкърите слагат Зверев фаворит е заради минали срещи и .......по предно АТП класиране.В момента ,Димитров по качество на игра е Фаворит в мачът им!
  • 4 Делян

    11 1 Отговор
    Факти, не е важно кога ще играе, важното е да надскочи себе си и да играе на финал, който да спечели!!!
  • 5 Хахаха

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Мим":

    Те повечето играят за други държави,кои за Казахтан,кои за Западни държави.Всички ги е срам от родната кочина.

    Коментиран от #7

  • 6 Чичо Тони

    1 1 Отговор
    Той да играе като снощи, ние "неудобството" ще го преглътнем с удоволствие.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.