Last news in Fakti

6 Май, 2024 16:59 977 2

Ландо Норис: Доналд Тръмп ми каза, че е моят късметлийски талисман заради победата ми

  • доналд тръмп-
  • ландо норис-
  • спорт-
  • формула 1-
  • гран при на маями

Не знам дали сега той ще идва на други състезания

Ландо Норис: Доналд Тръмп ми каза, че е моят късметлийски талисман заради победата ми - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп се е определил като „късметлийския талисман“ на Ландо Норис след победата на британеца в снощната Гран При на Маями.

Тръмп бе официален гост на Макларън за състезанието във Флорида. В него Норис постигна първия си успех във Формула 1 и разкри след финала, че Тръмп му е казал, че е неговият „късметлийски талисман“, когато го е поздравявал за победата.

„Не го видях в гаража преди старта, защото се подготвях за състезанието. Но след това той дойде при мен и ме поздрави. Така че предполагам, че това е чест за мен, защото винаги, когато някой толкова важен човек дойде при теб, за да те поздрави и да покаже уважение към постигнатото, това трябва да е чест.

"Той ми каза, че е моят късметлийски талисман заради победата ми. Не знам дали сега той ще идва на други състезания. Но имаше много специални и готини хора, които бяха тук този уикенд. Доналд е някой, към когото трябва да имаш голямо уважени по ред причини.

„За всеки такъв, който оценява твоето постижение и разбира каква работна етика е нужда за това, трябва да си благодарен и аз съм. Беше готин момент, това е“, разказа Норис за срещата си с Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МП4

    4 9 Отговор
    Тоз Тръмп е пълен профан , бил талисман .. Закачалка за сако не става от него..
  • 2 🍋🍊🇧🇬

    3 3 Отговор
    Евала, Само ЦСКА.
    Доналд Тръмп Президент на България.

    Дончо разбира че да отидеш на крака, поздравиш професионалист бил той Формула 1 Победител, ММА Шампион,
    Синя Яка Зидар, хора които са профи в занятието си е Чест и Привилегия за истинският ръководител и лидер на една Държава. Слава.