Last news in Fakti

12 Октомври, 2023 20:40 3 550 2

Мистерия около смъртта нa наш известен спортен журналист

  • емил дамянов-
  • враца-
  • футбол-
  • влак-
  • смърт

Според първоначалната информация, локомотивът на пътнически влак за Видин е ударил пресичащ линията мъж и той бил приет със счупен крак в спешното отделение

Мистерия около смъртта нa наш известен спортен журналист - 1


Ден след трагичната развръзка на случая с блъснатия Емил Дамянов от влака във Враца, все още не е ясно какво се е случило. Известният спортен журналист почина в ранния следобед в сряда в местната болница.

Според първоначалната информация, локомотивът на пътнически влак за Видин е ударил пресичащ линията мъж и той бил приет със счупен крак в спешното отделение. Пострадалият е бил в съзнание и се оплакал от болки в единия крак. За съжаление в спешното състоянието му се влошило и часове след това е починал.

Впоследствие лекарите установяват, че блъснатият 62-годишен Емил Дамянов има множество вътрешни травми, които се оказали несъвместими с живота му.

Все още не е ясно защо известният в Северозапада журналист е пресичал на нерегламентирано място жп линията и защо не е чул и видял приближаващия влак. Негови познати обясняват, че не е имал здравословни проблеми, поради които не е видял влака. Има предположения, че трагедията се е разиграла заради гъстата мъгла в сряда сутринта в района.

Колеги, съграждани и спортни клубове изказват съболезнования на семейството на журналиста, известен приживе с добротата си и големия си професионализъм.

Близките, приятелите и колегите на спортния журналист на „Конкурент“ Емил Дамянов ще се простят с него в събота (14 октомври). Най-тъжният християнски ритуал – погребението, е насрочен за 11:30 часа в Новите гробища във Враца.

Футболният Ботев (Враца) изказа съболезнования на близките и опечалените на журналиста:

"Ръководството, спортно-техническият щаб и футболистите на Ботев (Враца) изказват своите съболезнования на близките на известният спортен журналист от Враца Емил Дамянов️

Той ще остане в мислите и сърцата ни със своята обективност и безрезервната любов към футбола и спорта.

Почивай в мир!".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 славист

    1 0 Отговор
    Бил е поркан,най- вероятно.