Last news in Fakti

10 Март, 2024 12:52 1 370 0

Кола се блъсна в портала на Бъкингамския дворец, мъжът управлявал автомобила е задържан

  • бъкингамския дворец-
  • кола-
  • блъсна-
  • портал-
  • автомобил-
  • задържан

Според изявление на Бъкингамския дворец по време на инцидента наоколо не е имало членове на кралското семейство.

Кола се блъсна в портала на Бъкингамския дворец, мъжът управлявал автомобила е задържан  - 1
Снимка: БГНЕС

Днес британската полиция задържа мъж, след като автомобилът му се е ударил в портала на Бъкингамския дворец в Централен Лондон, съобщиха Ройтерс и БТА.

На снимки в социалните мрежи се вижда автомобил пред портала на двореца, а британски медии цитират свидетел, който казва, че е чул "силен трясък". Полицията заяви, че това се е случило вчера сутринта.

"Въоръжени служители арестуваха мъж на място по подозрение в умишлено увреждане на чужда собственост. Той е откаран в болница. Не се съобщава за наранявания", посочи в изявление лондонската полиция и допълни, че фактите и обстоятелствата по случая все още се изясняват.

Според изявление на Бъкингамския дворец по време на инцидента наоколо не е имало членове на кралското семейство и в момента се поправят щетите по портала.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: