Last news in Fakti

29 Март, 2024 10:41 4 005 7

47-годишен мъж отиде до магазина преди 18 дни и изчезна, издирват го

  • иван янков-
  • изчезнал-
  • издирван

Близките му организират издирване и призовават за помощ от доброволци

47-годишен мъж отиде до магазина преди 18 дни и изчезна, издирват го - 1
Снимка: bTV

47-годишен мъж е в неизвестност вече от 18 дни. Иван Янков е от Стара Загора, но е изчезнал в района на село Вакарел. По думите на близките му мъжът е отишъл на гости при баща му.

„Чух се с него на 10 март. На 11 март е отишъл до магазина във Вакарел и не се е върнал, баща му ми каза. Има и близки във Вакарел – неговите братовчеди. Разбрах и от тях, че просто е отишъл до магазина и не се е върнал. Не знам да има някакви здравословни проблеми, това е някаква мистерия за мен. Отишъл е при баща си, бил е там почти 2-3 месеца“, разказа дъщерята на Иван Милена Янкова пред БТВ.

Милена е подала сигнал в полицията в Ихтиман. 47-годишният мъж е обявен за общодържавно издирване. Извършени са обходи в и около селото, както и през жп линиите, където последно е бил забелязан, казват от РУ-Ихтиман. Оттам обаче не дават повече информация на близките на Иван Янков.

По думите на дъщерята на изчезналия мъж роднините му във Вакарел също не знаели нищо.

Иван Янков е висок около 180 см, със светла коса и сини очи. Близките му организират издирвателна акция в неделя съвместно с полиция и доброволци. Те се събират в 10 ч. в центъра на Вакарел.

„Подадох сигнал към колегите от всички офроуд групи за съдействие. Дано да се стекат много хора на помощ. Ние още утре заминаваме и ще го потърсим в Ихтиман и всички околности. Дай боже всичко да мине наред“, каза Иван Запрянов, зет на издирвания мъж.

„Който има възможност и желание да помогне – ще сме благодарни“, призова дъщерята на изчезналия мъж.

Повече информация за издирването и как да се включите можете да откриете във Фейсбук групата на с. Вакарел.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бендида

    32 0 Отговор
    На изхода на Вакарел в посока Панагюрище се е заформила махала с доста агресивни и конфликтни индивиди. Дано не се е конфронтирал с тях.

    Коментиран от #4

  • 2 Рускиня

    34 5 Отговор
    Написано от журналиста:
    “ мъжът е отишъл на гости при баща му.”
    Или ….при баща СИ?
    Понеже не съм българка може и да греша? 😂

    Коментиран от #7

  • 3 18 дена не са много ,

    10 2 Отговор
    а зачестяват изчезванията . Явно тук има някакво лошо развитие . В магазин се ходи с пари . Вакарел молове няма . Щом не го намерили на някое дърво , а откуп не са искали , какво ли е станало . Уфо няма . Запил се е с някой и са го пребили . Стават такива работи . Но е друга тука работата явно . Женска е намесена и пари . Но и това не е . Ако го бяха прегазили и заровили щяха да видят на камерите . Ще го намерят .
  • 4 Пътуващ

    14 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бендида":

    Пътя за Панагюрище е тотал щета не знам защо минаваш от там.Тея в края и аз съм ги засичал и ремонтирано блокче им избацаха.
  • 5 Домби бар

    8 0 Отговор
    В домби бар времето спира там потърсихте ли го а в кино бара🤣🤪🤪🤪🤪🤪🤪
  • 6 Кики

    2 0 Отговор
    Ми опашки....
  • 7 За протокола

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Рускиня":

    Може и така да се каже, когато се предават чужди думи. Дори е по-правилно.
    Отишъл при баща си = при своя баща.
    Отишъл при баща му = при неговия баща.